Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yahu 2 cm den nolur.. ama ben iri kemikli geniş omuzlu bişeyim... bi deri bi kemik kalmıyımda :KK45: 10 yıl voleybol oynadım ondan böle kemikli bi kıs oldum... pfffffff :KK30::KK9:

voleybolun faydası vardır mutlaka sana ohhhhhhh ne güzel....60 bile olsan çok zayıf sayılmaz ki bence çok güzel olur gelinlik içinde...ayyyyy çok heveslendim şimdi yeniden gelin olmak istiyorum şöyle zayıken salınıyım diye :KK3:kocama söylesem mi acaba biz de nikah tazelesk bende gelinlik giysem tekrar :KK16:zayıflama ödülü olarak :KK54:

Yarim benide eklersen listeye seviirim :21:

baslama tarihi 27.02.2012
baslangic kilo 79
hedef kilo 65
su anki kilo 75,5

hoşgeldin seda :KK16: yulaf kepeğini netten getirtebilirsin bende öyle yapmıştım aroma dr oetker in aromalrı var küçük şişelerde ben onları kullanıyorum marketlerde var zaten bide tatlandırıcı var tabi onuda netten kolaylıkla bulabilirsin :KK34:

ozaman ben şunu anlarım en geç hazirana kadar çıtır dolu olcak burası:KK8::KK8:

oyy kıyamam yha sporu arttırsan biraz dengelerdin canım çok sıkıntı yaptın sen yaaEn Büyük KK

arkadaşla düşünüyoruz spora gitmeyi.bfit e

ben geçen senede gitmiştim. 3 ay yazılıp 3 hafta :KK14:

şimdi iş yerime yakın bi yere açıldı daha rahat olacak. 1 ay yazılayım diyorum.

0 spor bende. öğlenleri oturup dizi izliyorumç. hava ısınsa bahçede yürürüm öğlenleri ya da sabahları. şu 1 ay bitsin bakalım.

ama ben kendimdeki farkı görebliyorum. dün giydiğim yeşik kazağımı hızımı alamayıp yine giydim. popo hariç bi yerim çıkmıyor :KK51:

arkadaşla düşünüyoruz spora gitmeyi.bfit e

ben geçen senede gitmiştim. 3 ay yazılıp 3 hafta :KK14:

şimdi iş yerime yakın bi yere açıldı daha rahat olacak. 1 ay yazılayım diyorum.

0 spor bende. öğlenleri oturup dizi izliyorumç. hava ısınsa bahçede yürürüm öğlenleri ya da sabahları. şu 1 ay bitsin bakalım.

ama ben kendimdeki farkı görebliyorum. dün giydiğim yeşik kazağımı hızımı alamayıp yine giydim. popo hariç bi yerim çıkmıyor :KK51:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallaaah

spor benim hayatımda 7-8 senedir yoktu maalesef... yeni yeni tekrar başlamak güzel cidden insana huzur veriyor.
sanki insanın kendine güveni de artıyor...
umarım bu sefer tamamlarsın:KK8::KK8:

Merhaba Yarim kitap almak şart o zaman hemen akşam d&r dan kitabı temin ediyorum o zaman yulaf kepeği çok zor bulunuyormuş okuduğum kadarı ile nereden bulabilirim tatlandırıcı dediğin şu şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcımı aroma derken neden bahsettin? O zaman en mantıklı zaman Pazartesi dukan diyetine başlamam

hangi şehirde olduğun önemli... bulunduğun ilde migros varsa eğer aradığın herşey orda mevcut... yani kısmen şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcılardan diyebiliriz... bizler çoğunlukla takita yada splenda (ben bunu kullanıyorum bu organik ve değerleri daha düşük) sıvı- tablet-toz (yani granül) olarak bulabilmen mümkün... eczanelerde veya migroslarda mevcut... yulaf kepeği de rusheim ve doğalsan markanın biliyorum... ben rusheim kullanıyorum başlamadan internetten sipariş vermiştim hemde stoklu olarak... bilmiyordum nasıl bişey nerelerde bulunabilir bu yüzden internetten almıştım... aroma da dr oetkerin minik şişelerde aromaları var... tatlı krizlerinde mutlaka tatlı yada dondurma yapmak istiyceksin... biriki resim ekliyim belki yardımcı olabilir hatta bu linkleri de bir incele derim...
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
TAM BİZLİK | Facebook
Dukan Diyeti Tarifleri'nin Albümleri | Facebook

$vanilya.jpg
$ru-sheim yulaf kepegi-500x500.jpg

inanamıyorummmmmmmmmmmm. 1 ayda 9 kilo mu verdiniz!.... çok güzel ama ; aman sağlığınıza dikkat edin, sanki biraz hızlı gibi:44:
süperim çok sağlıklıyım çoğu suydu bence onun

Yarim benide eklersen listeye seviirim :21:

baslama tarihi 27.02.2012
baslangic kilo 79
hedef kilo 65
su anki kilo 75,5
ekledim gitti :KK1:
ellerine sağlık canım, teşekkür canım
sıra geldi haftanın birincisine "xxmutluxx" canımcımmmmmmm nasıl verdin 2.3 kiloyuuuuu :KK52: :KK52: :KK52:
afiyet olsun neesss... :KK76:

MAŞALLAH MAŞALLAH. mesjları okudum. herkes mükemmel, fotoğraflar süper, haftaya daha da iyi olacak inşşşşşşşallllaaaahhhhhh....

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallaaah

spor benim hayatımda 7-8 senedir yoktu maalesef... yeni yeni tekrar başlamak güzel cidden insana huzur veriyor.
sanki insanın kendine güveni de artıyor...
umarım bu sefer tamamlarsın:KK8::KK8:

ben spor salonlarında çok sıkılıyorum bu yüzden hem spor hemde eğlence için dans kursu daha mantıklı geliyo... düşünmeye değer... KEROKERO...

teşekkür ederim nilescim.

Bişey sorucam adetli günlerinizde canınız tatlı istemiyor mu? İstediği zaman ne yapıyorsunuz?

teşekkür ederim nilescim.

Bişey sorucam adetli günlerinizde canınız tatlı istemiyor mu? İstediği zaman ne yapıyorsunuz?

istemezmi hepimiz tatlı krizlerindeyiz... ama yukarda yazdığım mesajdaki linklerde onlarca tatlı - tuzlu - yemek - çorba - kek- ekmek... aklına ne geliyosa bütün bunşarın tariflerine ulaşabilirsin...

hangi şehirde olduğun önemli... bulunduğun ilde migros varsa eğer aradığın herşey orda mevcut... yani kısmen şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcılardan diyebiliriz... bizler çoğunlukla takita yada splenda (ben bunu kullanıyorum bu organik ve değerleri daha düşük) sıvı- tablet-toz (yani granül) olarak bulabilmen mümkün... eczanelerde veya migroslarda mevcut... yulaf kepeği de rusheim ve doğalsan markanın biliyorum... ben rusheim kullanıyorum başlamadan internetten sipariş vermiştim hemde stoklu olarak... bilmiyordum nasıl bişey nerelerde bulunabilir bu yüzden internetten almıştım... aroma da dr oetkerin minik şişelerde aromaları var... tatlı krizlerinde mutlaka tatlı yada dondurma yapmak istiyceksin... biriki resim ekliyim belki yardımcı olabilir hatta bu linkleri de bir incele derim...
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
TAM BİZLİK | Facebook
Dukan Diyeti Tarifleri'nin Albümleri | Facebook

Eki Görüntüle 353139
Eki Görüntüle 353140

Teşekkür ederim bilgiler için. bende araştırdığımda bu iki marka çıkıyordu eve gittiiğimde önerdiğin siteleri kontrol edicem Bazı yerlerde krep falan okudum ilginç geldi kitabı hemen alıp başlamalıyım hazirana kadar en azından 68 olmalıyım metobolizmam maşallah hızlı çabuk veririm diye düşünüyorum bakalım en kısa zamanda 65 olmak ve 65 koruyabilmek dileğiyle :KK8:

istemezmi hepimiz tatlı krizlerindeyiz... ama yukarda yazdığım mesajdaki linklerde onlarca tatlı - tuzlu - yemek - çorba - kek- ekmek... aklına ne geliyosa bütün bunşarın tariflerine ulaşabilirsin...

Yarim seninle kilolarımız aynı boyun kaç bnm 1.77 abartı durmuyorum fit ama ben hep 60-65 civarı olduğum için evlilikti çocuktuderken 79'u gördüm hamilelik dışında

X