Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?

gitsinde haftada 1 gitsin-1.5 gitsin bizim 3-5 lerde zaten gözümüz yok:)
geç gitsin bir daha gelmesiiiiinnnnnnn:KK45:

aynennn gitsinler... hatta ve hatta defolup gitsinler... :KK1: bide ben neyi merak ediyorum biliyomusun... ben 60 olmak istiyorum ama dukan 66 olmalısın diyo... ve bunun için verdiği tarih 30 mayıs-1 haziran... nası olucak acaba... yani ben tipime göre devam edicem yada güçlendirmeye geçicem ama... çok merak ediyorum o günleri... :KK14:

yemesen iyi olur.içindeki kaşarın yağ oranı,üstündeki galeta.diyete çok uygun değil.
tamamdır :) balık yiyim o zaman :) bu arada kitapta görmedm ama atak evresindeym ben bugun ilk günüm meyve yiyemiyomuyuz kuru kayısı fln ? yada elma portakal bunlarda yokmu atakta?

bu diyetin hiçbi döneminde meyve yok... tek izinli meyve gojy berry

aynennn gitsinler... hatta ve hatta defolup gitsinler... :KK1: bide ben neyi merak ediyorum biliyomusun... ben 60 olmak istiyorum ama dukan 66 olmalısın diyo... ve bunun için verdiği tarih 30 mayıs-1 haziran... nası olucak acaba... yani ben tipime göre devam edicem yada güçlendirmeye geçicem ama... çok merak ediyorum o günleri... :KK14:

banada inatla 62 diyor zaten:d 60 diye tutturduğuma bakma:KK9:
benimde nisan sonu-mayıs başı diyor:KK9::KK9::KK9:
valla güçlendirme günlerimi hayal edemiyorumki henüz çoook var gibi sanki:KK8::KK8:

bence dukan amcanın dediğini yaparsan biraz balık etli olursun..ben evlenmeden önce 65 kilo idim balık etliydim ama sen benden 2 cm uzunsun o fark edermi bilemedim :KK16:ama 60 olursan süper olur daha çıtı pıtı olursun :KK23:

4 gün atak yaptım canım nisana kadar 8 kg daha hedefliyorum inşallahhhh verebilirim :KK16:

dukancıım bana da nisanda istediğin kiloda olacaksın dedi :KK4:

bu haftasonu kaçamak yok ama. sonra böle hafta boyu zırlarım .mahvettin beni cumartesi. bu hafta sonu ev gezmesi yok.

cezalıyım yine!!!!!

bu haftasonu kaçamak yok ama. sonra böle hafta boyu zırlarım .mahvettin beni cumartesi. bu hafta sonu ev gezmesi yok.

cezalıyım yine!!!!!

ozaman ben şunu anlarım en geç hazirana kadar çıtır dolu olcak burası:KK8::KK8:

oyy kıyamam yha sporu arttırsan biraz dengelerdin canım çok sıkıntı yaptın sen yaaEn Büyük KK

Merhaba kızlar ben geçtiğimiz hafta diyete başladım. Boyum 1.77 kilom 70’den 79’a çıktı hayatım boyunca bu kiloya hiç gelmemiştim hamileliğim dışında şuan 75 kiloyum 2 haftada kendim yaptığım diyetle 4 kilo verdim netten ararştırma yaptığımda dukan diyetine rastladım araştırdım ve çok mantıklı geldi hedefim 65 bu kiloya ulaşmam için daha 10 kilom var bende yarın itibari ile dukan diyetine start vermeyi planlıyorum. Kitabı olduğunu öğrendim bu konuda da netten çok araştırdım diyet listesi hakkında bilgi almak için kitabı okumam şart mı? Yoksa netten araştırdığım kadarı ile yeterli midir? Mesela sabahları yumurta peynir süt 10 kiloya kadar vermek isteyenler 1 hafta atak evresi uyguluyormuş sanırım önerilerinizi dinleyip bilgi birikiminize ihtiyacım var bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?

ben suan 64 65 kiloyum 48 50 olmak amacım en fazla 52 7 gün atak yapmayı dusunuyorum aclık onemli degil benm için sakıncası olurmu?
bu diyette aç kalmaman lazım.. o durum sıkıntılı... ne kadar çok yersen metabolizman o kadar hızlı çalışır... ara öğünlerle birlikte en az 5 öğünün olmalı derim ben... :KK34:
banada inatla 62 diyor zaten:d 60 diye tutturduğuma bakma:KK9:
benimde nisan sonu-mayıs başı diyor:KK9::KK9::KK9:
valla güçlendirme günlerimi hayal edemiyorumki henüz çoook var gibi sanki:KK8::KK8:
çok mok valla hayalsiz yaşanmaz... ben hayal ettiğim herşeye daha kolay ulaşıyorum yoksa yandık... :21:

bence dukan amcanın dediğini yaparsan biraz balık etli olursun..ben evlenmeden önce 65 kilo idim balık etliydim ama sen benden 2 cm uzunsun o fark edermi bilemedim :KK16:ama 60 olursan süper olur daha çıtı pıtı olursun :KK23:
yahu 2 cm den nolur.. ama ben iri kemikli geniş omuzlu bişeyim... bi deri bi kemik kalmıyımda :KK45: 10 yıl voleybol oynadım ondan böle kemikli bi kıs oldum... pfffffff :KK30::KK9:

cezalıyım yine!!!!!
bende bu hafta evde olmamayı planlıyorum... geçen pazar bildiğin delirdim... her dk bişiler yiyip içmek istiyo insan... çıldırdım vallaa.... kurban olayım işime valla... :KK9:
hafta sonunu şehir dışında sevgilimle geçiriyim istiyorum... inşallah fazla hasar almadan atlatabiliriz... "lütfen yemek konusunda bana ısrar etme sevgilimmm... burdan sana sesleniyorum..." ama ben diyetimi bozmıycam... küçük sıyırıklara müsade var onun da sebebi pazartesi dans edip yakıcam... :KK34:

cezalıyım yine!!!!!

kendine boş yere ceza vermene gerek yok ki ...:KK25: gittiğin yerlere dukan kurabiyesi fln yapıp götür hem ceza çekmemiş olursun hemde diyeti bozmadığın için vicdanen rahat olursun :KK76:

yarimcim yaa bugün sabahtan bildiremedim. Simdi bildireyim en azindan haftaya görünür :)

baslama tarihi 15.12.2012
baslangic kilo 97
hedef kilo 70
su anki kilo 86.5

hmm baska ?:26: baska bisi yok sanirsam tesekkür ederim cnm eklersen :13:

Merhaba kızlar ben geçtiğimiz hafta diyete başladım. Boyum 1.77 kilom 70’den 79’a çıktı hayatım boyunca bu kiloya hiç gelmemiştim hamileliğim dışında şuan 75 kiloyum 2 haftada kendim yaptığım diyetle 4 kilo verdim netten ararştırma yaptığımda dukan diyetine rastladım araştırdım ve çok mantıklı geldi hedefim 65 bu kiloya ulaşmam için daha 10 kilom var bende yarın itibari ile dukan diyetine start vermeyi planlıyorum. Kitabı olduğunu öğrendim bu konuda da netten çok araştırdım diyet listesi hakkında bilgi almak için kitabı okumam şart mı? Yoksa netten araştırdığım kadarı ile yeterli midir? Mesela sabahları yumurta peynir süt 10 kiloya kadar vermek isteyenler 1 hafta atak evresi uyguluyormuş sanırım önerilerinizi dinleyip bilgi birikiminize ihtiyacım var bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?

öncelikle aramıza hoşgeldin... fakat bu kitabı bir rehber olarak gör... aklına bişey takıldığında en hızlı yanıt alabileceğin yer... çünkü herzaman heryerde deneyimli arkadaşlarımız olamıyor... ve bu yüzden bilinçli olabilmek adına kitap şart... sonra.... yulaf kepeği de olmazsa olmazı diyetimizin... onu da temin etmeden başlama derim... önce kitabı temin etsen sonra da doğru bir alışveriş listesiyle ufak çapta alışverişini yaparsan senin için güzel bir başlangıç olabilir... çünkü bir iki gün sonra herşeye ihtiyacın olucak... çorba yapmak istiyceksin yağsız tavuk temin etmelisin... tatlı istiyceksin tatlandırıcı ve aromaları temin etmelisin.. o yüzden yapıcağın küçücük hazırlık senin işini çoooookkk kolaylaştırıcak... hadi bakalım yolumuz açık olsun...

yarimcim yaa bugün sabahtan bildiremedim. Simdi bildireyim en azindan haftaya görünür :)

baslama tarihi 15.12.2012
baslangic kilo 97
hedef kilo 70
su anki kilo 86.5

hmm baska ?:26: baska bisi yok sanirsam tesekkür ederim cnm eklersen :13:

ekledim şekerim.... :KK54:

öncelikle aramıza hoşgeldin... fakat bu kitabı bir rehber olarak gör... aklına bişey takıldığında en hızlı yanıt alabileceğin yer... çünkü herzaman heryerde deneyimli arkadaşlarımız olamıyor... ve bu yüzden bilinçli olabilmek adına kitap şart... sonra.... yulaf kepeği de olmazsa olmazı diyetimizin... onu da temin etmeden başlama derim... önce kitabı temin etsen sonra da doğru bir alışveriş listesiyle ufak çapta alışverişini yaparsan senin için güzel bir başlangıç olabilir... çünkü bir iki gün sonra herşeye ihtiyacın olucak... çorba yapmak istiyceksin yağsız tavuk temin etmelisin... tatlı istiyceksin tatlandırıcı ve aromaları temin etmelisin.. o yüzden yapıcağın küçücük hazırlık senin işini çoooookkk kolaylaştırıcak... hadi bakalım yolumuz açık olsun...

Merhaba Yarim kitap almak şart o zaman hemen akşam d&r dan kitabı temin ediyorum o zaman yulaf kepeği çok zor bulunuyormuş okuduğum kadarı ile nereden bulabilirim tatlandırıcı dediğin şu şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcımı aroma derken neden bahsettin? O zaman en mantıklı zaman Pazartesi dukan diyetine başlamam

X