Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...:KK1:

ne kadar zaman oldu canm başlayalı?
ne kadar sürede verdin yani 9 kiloyu?
maşallah ta diyelimmmm :):nazar:

Tebrik ederim bugünde sana gelsin alkışlar o zaman :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Piliç köfteyi nasıl yapıyorsun?

Canım saol.
Tavuk göğsünden kıyma çektiriyorum.
İçine soğan ve sarımsak rendesi ve baharatları ekliyorum.
İyice yuğuruyorum ve köfte şeklini verip yağsız tavada kızartıyorum canım.

Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayım :KK1: Hoşbulduuuuum ahahahaha :KK53:

çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...:KK1:

Tarçından kaynaklanıyor olabilir wc ye çıkamamak bir önceki sayfada tarçınla ilgili link paylaştım oku istersen...Günaydın bu arada :KK16::KK16::KK16:

Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayım :KK1: Hoşbulduuuuum ahahahaha :KK53:

Kötünün iyisi senin durumun ben kilo alanlar grubundayım :KK5::KK5::KK5: Ama moral bozmak yok çünkü senin gibi sığamadığım montumun içine girebiliyorum :KK9::KK9::KK9:

$419320_277939452277741_149845395087148_658165_654581441_n.jpg

Çok beğendim paylaşmak istedim bayanlar...

İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu :KK1:

$Önce.jpg $Sonra.jpg

Son düzenleme:
günaydın kızlar.hafta içi 65.8i görmüş olsamda,4 gündür wcye gidemiyor olsamda sonuçta bu sabah ki kiloyu yazmak zorundayım dimi:))maalesef geçen haftaya göre + görünüyorum. başlangıç:06-02-2012 başlangıç kg:67.9 geçen hafta :66.3 bugün:66.7

Kizlar günaydin..........

bugün tarti bana 1 hafta da 1 kilo verdigimi söyledi :KK1::KK1::KK1::KK1:

2 haftada toplam 3 kilo :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yalniz benim TICKER bugün calismiyor, kilomu düzeltemedim

Son düzenleme:
X