Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahh keşke mümkün olsa malesef oda mümkün değil :/ artık birer öğünlük mecburi kaçamak yapıcam.onuda protein ağırlık olan yemekleri seçerek kapatmaya çalışayım bari.

evet yemeklerin sularını yememeye calıs yağları suyada birikiyo ya o yuzden . sadece yemegin içindeki et tavuk balık her neyse onu yemeye calıs. bide yanına bi galeta var kitapta yazıo yulaf kepegi galetası ondan yap oda biraz tok tutar. ha bide yagsız aktivianın yogurtları var ya ondanda yersin ohhh küp gibi de doyarsın valla :):):KK34:

evet yemeklerin sularını yememeye calıs yağları suyada birikiyo ya o yuzden . sadece yemegin içindeki et tavuk balık her neyse onu yemeye calıs. bide yanına bi galeta var kitapta yazıo yulaf kepegi galetası ondan yap oda biraz tok tutar. ha bide yagsız aktivianın yogurtları var ya ondanda yersin ohhh küp gibi de doyarsın valla :):):KK34:

artık kaçamakları en zararsız konuma indirmeye çalışcam başka çarem yok :/ birde bu ekmeğin yasak olması çok kötü birşey insan 2 dilim koyar en azından yahuu :-)

ben doğma büyüme ankaralıyım denizide okadar seviyorum ki hep içime yer etmişti Allah gönlüme göre verdi şimdide fırsat buldukça atlıyoruz denize:KK9: şubat 5 te başladım biraz yavaş gidiyo daha önce diyet yaptığım için sanırım ama ite kaka da olsa gidicek inşallah:KK16: senin ne kadar oldu başlayalı
Canım daha önce diyet yaptım derken çok önceki diyetlerden mı bahsediyorum yoksa bı diyetten çıkıp dukana başladığından mibahsediyosun dukandan önceki en son diyetini nezaman yapmistin

off hanımlar koşunn, akşam işim vardı akşam yemeğimi yiyemedim. saat sınırlaması var mı dukan da?? nasıl açım nasıl açım bilseniz:KK4::KK4: tavugum da var, yoğurt yicem ama vicdanım sızlıyacak sonra, aydınlatın beni lütfeeen:KK52::KK52:

atak evresindeyiiim

Son düzenleme:
off hanımlar koşunn, akşam işim vardı akşam yemeğimi yiyemedim. saat sınırlaması var mı dukan da?? nasıl açım nasıl açım bilseniz:KK4::KK4: tavugum da var, yoğurt yicem ama vicdanım sızlıyacak sonra, aydınlatın beni lütfeeen:KK52::KK52:

atak evresindeyiiim

yiyebilirsin canım saat sınırlaması yok.

İyi akşamlar herkese. Arkadaslar Perşembe gunu dukana başlayacaktın ama o gun regl ımin ilk gunu olacak. Dukan amcamız resmi sitesinde regl döneminde vucuttaki toksitler atilamadigi icin kilo verme bir süre icin sekteye uğrar demiş. Sizce atakta ne kadar verdigimi görmek icin ve duraklama olmaması icin regl ımin bitmesini mi bekliyeyim yoksa baslayayimmi yada ne zaman başlayayım karar veremedim. Perşembe başlamak icin kendimi çok hazırlamıştım. Bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba,

Ben de bu diyete 2 Şubatta başladım ve o gün adet gördüm...Bugün ayın 21'i ve ben 5 kg. verdim...5 gün atak yaptıktan sonra düne kadar 1 protein+1 protein sebze yaptım..Ama atak evresinde 3kg verdim..Yapanların tavsiyesi ile de dünden beri tekrar 4 günlük saf proteine başladım..Diyeceğim o ki başlamak istiyorsan birşey bekleme.. İlk günde regl oldum buna rağmen o sabah uyandığımda 1.5 kg gitmişti...Haaa bu arada benim 20 kg. vermem gerekiyor. 90.3 ile başladım, bugün 85.5 idim

İyi akşamlar herkese. Arkadaslar Perşembe gunu dukana başlayacaktın ama o gun regl ımin ilk gunu olacak. Dukan amcamız resmi sitesinde regl döneminde vucuttaki toksitler atilamadigi icin kilo verme bir süre icin sekteye uğrar demiş. Sizce atakta ne kadar verdigimi görmek icin ve duraklama olmaması icin regl ımin bitmesini mi bekliyeyim yoksa baslayayimmi yada ne zaman başlayayım karar veremedim. Perşembe başlamak icin kendimi çok hazırlamıştım. Bana yardımcı olurmusunuz

canım merhaba.bende diyete başladığım gün regl oldum.hatta daha kahvaltımı bile yapmadan diyet başlamadan kendileri teşrif ettiler.dediklerin doğru ama motivasyonum çok iyi idi.onu kaybetmek istemedim.3gün atak yaptım ve reglin de 4.sabahı olan seyirin ilk gününe 1200gr kaybetmiş olarak girdim.ben başla ama hayal kırıklığı yaşatacak beklentiler içine girmeden başla derim.

bu arada bişey daha sorucam suan 65 kiloyum hedefim çok yüksek 48 50 olmak fln ilerde hamile fln oldugumda şişmemek için :) atak ewresini acaba 10 gün mü yapsam diyorum ??

cnm boyun kaç senin,eğer kısa değilsen 48-50 çok az bence.ayrıca 65 kilo biri için 10 gün atakta çok fazla rahatsızlanırsın zorlama okadar kendini er ya da geç gidecek kilolar boşuna sıkıntıya girme:KK34:

Canım daha önce diyet yaptım derken çok önceki diyetlerden mı bahsediyorum yoksa bı diyetten çıkıp dukana başladığından mibahsediyosun dukandan önceki en son diyetini nezaman yapmistin

cnm ben geçen sene nisan-mayıs ayında dukan yaptım düğünüm vardı onun gazıyla çok güzel kaçamaksız uyguladım yaklaşık 10 kg verdim ama düğün öncesi koşturmacası,bir hafta arayla iki düğün,taşınma yerleşme odur budur derken ben pat diye bıraktım gibi oldu ve yeni evli de olunca toparlayamadım bi süreden sonrada doğal olarak aldım,şimdi hem daha önce yaptığım için bide tabi ozaman ki kadar katı bi şekilde yapmadığım için sanırım daha yavaş gidiyo,gerçi kaçamağımda olmuyo ama napalım artık gitsinde yeterki iki ayda 10 değil 7 kilo veriyim sorun değil razıyım:KK9:

selam arkadaşlar. ben bu dukan amcamızın kitabını aldım ama bişey anlamadım desem kızarmısınız. bu diyeti deneyip kilo veren varmı bana bilgi verebilirmisiniz. yalnız emziriyorum bir sıkıntı olurmu bilmiyorum. okuyum baştan dedim ama çok uzun mümkün değil 3800 sayfa var nasıl okuyum :)

cnm boyun kaç senin,eğer kısa değilsen 48-50 çok az bence.ayrıca 65 kilo biri için 10 gün atakta çok fazla rahatsızlanırsın zorlama okadar kendini er ya da geç gidecek kilolar boşuna sıkıntıya girme:KK34:

boyum 1.60 :) ama zaten yapısal olarak etliyim yani su içsem yarar o yuzden cok zayıf oliyim sonra ewlenince şişko anne olmaym diye düşündüm :)

selam arkadaşlar. ben bu dukan amcamızın kitabını aldım ama bişey anlamadım desem kızarmısınız. bu diyeti deneyip kilo veren varmı bana bilgi verebilirmisiniz. yalnız emziriyorum bir sıkıntı olurmu bilmiyorum. okuyum baştan dedim ama çok uzun mümkün değil 3800 sayfa var nasıl okuyum :)

ben henüz denemedim ama bi çok forumda okudum herkes bu diyet sayesinde bayagı zayflamıs. emzirdigin içinde sorun olucagını sanmam cunku istedigin saatte we istedigin kadar yiyebiliosun ama yemen gerek seyler belli. kitabın şimdilik sadece atak ewresine kadar okusan sonra seyir donemine gecerken orayıda okursun:KK34:

herkese günaydınnnnnnn:)
bugün tam 4 haftam doldu
başlangıç:73.3 tü
bugün:67.5 neredeyse 6 kilo :) çok mutluyummmmmmmmm :)
devam devam devam.bunu gördükçe kaçamak yapasım gelmiyo bu aralar
yanlız pazar günü arkadaşlarla brunch var naapcam bilmiyorum :KK43: :KK43: :KK43:
o gün biraz bozsam olurmu???? :KK43:

Ben de çok ama çok başlamak istiyorum ama şu yulaf kepeği sorununu bir türlü halledemedim. Bursa'da nerede satılıyo lütfen söylerseniz çok ama çok mutlu olurum.:KK43:
Bende Bursa'dayım... Birçok marketten temin edemediğim şeyler vardı... Dün akşam zafer plazadaki migrosa gittim ve aradığın herşey orda mevcut... toz-tablet ve sıvı tatlandırıcılar... light meyveli ve sade yoğurtlar... light pudingler... çeşit çeşit yağı azaltılmış peynir türleri... yağsız ve organik sütler... yağsız süttozu... kaşarından tut loruna krem peynirinden tut üçgen peynirine... sonra yağ oranı düşük dana jambonlar... hindi fümeler... çemensiz pastırmalar... hazır dönerler... hepsinin yağ oranları oldukça düşük... sıvı aromalar... aklına ne geliyosa... yulaf kepeği demişsin o da var... doğalsan marka yulaf kepeği mevcut MİGROSta... ben diyete başlamadan bunlar nasıl bişey nerde bulunur bilmediğimden internetten RUSHEIM marka yulaf kepeğinden alıp stok yapmıştım hala devam ediyorum... aramıza hoşgeldin yolun açık olsun... ayrıca zafer plazaya uzaksan korupark kipada da hemen herşeyin bulundugunu söyleyen arkadaşlarımız var...

canim benim, yavasla :KK1::KK1::KK1:

hizini aldin gidiyorsun, bütün sayfadakileri alican incelene kadar :KK1::KK1::KK1:

ama kendini mutlu hissediyorsan al canim, canin sag olsun...
aldım çok da mutlu oldum... nası bişimiş bu yahu... çok keyifli... hele o bikiniye eridim bittimmm :KK9:

ooowww şok şekşi:KK9:
hey şekşiii gööörrllll :KK54:

:KK16:allah daha çok versin şekerim.:nazar:ve aldıklarını güle güle giy
amin amin cümlemize inşallah... çook teşekkür ederim kuzucum...:KK12:

ohhh...ohhh.ohhh neler aldın bakim:KK1:
resimdeki herşeyi aldım... :KK1:

Eki Görüntüle 352306
hee aklimdayken söyliyim canim buradan geliyorsa eger buranin bedenleri biraz genistir. ben sahsen normal bedenimden hep bir beden kücük siparis ediyordum ki ancak öle oluyordu. diyete basladigimdan beri siparis vermiyorum sahsen bedenim degisecek ya o yüzden :KK9:
tühhh... ben 40 beden sipariş verdim.. yani 42 gelicek öylemi :2: napıcam ben olmazsa beden değişimi yaptırırım ama ya yoksa bi küçüğü... tüh :2:

bende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halimEki Görüntüle 352065

buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)
aboowww valla da farketmiş billa da farketmiş... masallah şekerim maşallah... :nazar:

ve muhteşem alman pastasının dukan versiyonunun tarifini paylaşayımmı? :))

hanimiş alman pastası ben istiyorummmmm :21:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum :KK50: hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor :KK50:
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum :KK50:

günaydın kızlarrr,
dukana başlamadan önce sitesindeki anketi doldurmuştum ve 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim çıkmıştı sonuçlarda
bu sabah tartıldım ve 1 kg vermişim yani 2 atak gününde 1 kg vermişim
bu durumda bugün PS mi başlamalıyım? yoksa anket sonucunda çıktığı gibi 3 günlük atak mı yapmalıyım?
ne dersiniz?

X