Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorum :KK16: i2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler :KK14:

Meyveli yoğurt sınırlı izinli cnm duraklama yapabilir çok tüketme.
Peynir serbest yağsız olanından.
Ölçülerini mutlaka al ve ara ara ölç ilcelmeyi görünce farkı anlarsın.

KIZLAR 5 KİLO BİR BEDEN

Ben de çok ama çok başlamak istiyorum ama şu yulaf kepeği sorununu bir türlü halledemedim. Bursa'da nerede satılıyo lütfen söylerseniz çok ama çok mutlu olurum.:KK43:

yavaş.......yavaş.......yoksa evlilik arifesinde iflas ediceksin şaka bi yana bende çooook alışveri yapmak istiyorum ama 60 lı rakamları görüyüm sonra C:KK1:

aynen iflas bayrağını çekecek ama öyle mutlu yapacak bişey yok:KK70::KK70:
ben kıyafet alırken annem hatırlatıyor istersen birazda çeyiz al diye:KK70::KK70:

hala elde avuçta birşey yok:KK70::KK70:

kızlar bugün kızlarla günümüz vardı gittim kardeşim döktürmüştü yine ama ben yemedim yanımda götürdüm .haşlanmış yumurtamı lor peynirimi ,yulaflı yaptıgım ufak keklerden .ordakiler merak etti onlarada verdim begendiler yaşasın dukan yaşasın kedim.... kedimi çooooook seviyorum .....iyiki onu sokakta bulup almışım:KK16:

6 günlük atak evrem bugün bitti. 2.5 kilo verdim:))) yarın seyir başlıyor hangi sebzeleri yiyebilirim? meyve ne zaman başlıyr

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende dukan diyetine baslıcam yulaf kepeği siparişi verdim gitti gidiyordan onun gelmesini bekliyorum. yulaf kepeği olmadan 1 2 gün idare edebilirmiyim sizce ?:KK3:

Kızlar nabersiniz?
Nasıl gidiyor diyet durumları... :KK1:

Benim 3. günde bitiyor şükür... :KK9:

X