Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

acayip tahrik oldum şu an resmen saldırıyorum :KK9:kıyafetlere tabi yanlış anlaşılmasın :21:

dur hemen saldirma, 68 olmadan alma birsey, sonra ne yapican o kiyafetleri, 38 alsan, icine girmek icin sabirsizlanicaksin, sabirsizlanincada hevesin kacicak diete karsi. bekle sen arkadasim, benimde evde zamaninda alip giydigim 36 beden bir elbisem var. bakmak bile istemiyorum, cünkü hala cok yolum var, baktikca moralim bozuluyo, bende dolabin kösesine sakladim, söyle 59 u göriyim, yavas yavas cikaricam elbiseyi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada eski pantolonlarini daralttir, o zaman daha bir mutlu oluyo insan, diyosun ki, aaa daralltigim halde bol geliyor, gene kilo vermisim

Son düzenleme:
dur hemen saldirma, 68 olmadan alma birsey, sonra ne yapican o kiyafetleri, 38 alsan, icine girmek icin sabirsizlanicaksin, sabirsizlanincada hevesin kacicak diete karsi. bekle sen arkadasim, benimde evde zamaninda alip giydigim 36 beden bir elbisem var. bakmak bile istemiyorum, cünkü hala cok yolum var, baktikca moralim bozuluyo, bende dolabin kösesine sakladim, söyle 59 u göriyim, yavas yavas cikaricam elbiseyi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada eski pantolonlarini daralttir, o zaman daha bir mutlu oluyo insan, diyosun ki, aaa daralltigim halde bol geliyor, gene kilo vermisim

yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir :KK9:

yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir :KK9:

biliyorum canim, taniyorum o siteyi cok güzel seyler oluyor. bende aliyorum, ama diete basladigimdan beri hicbir sey almiyorum, alisverismerkezinde ZARA nin önünden bile gecmiyorum, lakin bu sene ilkbahar modasi bir harika :KK1::KK1::KK1:

nisan sonu ilk alisverisime cikicam, o zaman kadar bakalim ne olucak, benim kaplumbag hizimla biraz zor ama, ne kadar gitse kar :KK1::KK1::KK1:

bu arada kac kilo da bir beden atiyoruz biliyor musun ? benim bildigim 4 kilo da 1 beden gidiyor ama dogru mu biliyorum acaba :44::44::44::44::44::44:

biliyorum canim, taniyorum o siteyi cok güzel seyler oluyor. bende aliyorum, ama diete basladigimdan beri hicbir sey almiyorum, alisverismerkezinde ZARA nin önünden bile gecmiyorum, lakin bu sene ilkbahar modasi bir harika :KK1::KK1::KK1:

nisan sonu ilk alisverisime cikicam, o zaman kadar bakalim ne olucak, benim kaplumbag hizimla biraz zor ama, ne kadar gitse kar :KK1::KK1::KK1:

bu arada kac kilo da bir beden atiyoruz biliyor musun ? benim bildigim 4 kilo da 1 beden gidiyor ama dogru mu biliyorum acaba :44::44::44::44::44::44:

ben bilmiyorum kiii :26:

Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorum :KK16: i2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler :KK14:

benimde çıktığım en yüksek kilo bu. boyumm 1,56 kısayım yani :KK43: 97 kiloyla nasıl göründüğümü düşün artık ,nişanlımla aramızda bu kilo meseleside sorun oldu zaten ,ayrılığın eşine dahi geldik .Aslında kilo vermemi söyledi sadece ama ben bu durumu bayağı büyüttüm ,aramızda sorunlar başladı sonra.1 sene önce nişanlandığımda 70 li kilolardaydım ne olduysa 97 ye çıktım :KK43: dukanda bugün 29. günüm ,haziran ayının başı gibi de düğünüm var ,inşallah gelinlik üzerimde güzel durur.yaşımda 30 bu arada :))

aman canim aman dikkat et de hedefine ulas.Bak ne güzel önünde bir hedef var. Hep bunu düsün.

arkadaşlar bu diyette light kola ve diğer light içeceklere izin veriliyormu bugün atak günümün 8. günündeyim artık zorlanmaya başladım sanki 3 700 kilo verdim seyir dönemine geçmeyi düşünüyorum siz kaça kaç yapıyorsunuz

canim cok uzatma istersen atak dönemini. Artik seyire gec. Hem bikkinlik gelir. cola light ve zero serbest canim.

heh bende diycektim bu alman istesini nerden buldunuz diye :) güzel seyler var evet. Ama ben sanmiyorum almanyada gelecegini muhtemelen TR de de fabrikalarda üretim vardir diye düsünüyorum ama emin degilim arasirmadim.

canim benim ne güzel, aman forumumuz ic acici olsun, eglenelim, benim karbonhidratla isim yok. öyle tatli börek cörek yemedim.

ama dondurmanin bir faydasi var, soguk yemek icmek metabolizmayi hizlandiriyormus, dukan amcam da öneriyor, tek limonluyu yiyebiliriz, seker yok, limon tozundan yapiliyormus :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende bunu anlamıyorum sıcak su da eritiyor yağ:)
soğuk suda:)
bir gün ondan birgün ondan:KK70::KK70:
senin kafana yattı bu dondurmaa ye canım afiyet olsun ama dukan dondurma tarifi vardı bnce onu yapıp ye sen sakın hazır alma:KK70:

ya o kadar gaza geldimki ben hiç gram bozasım gelmiyo
hatta az önce artık dayanamadım activia yedim ama içten içe pişmanım aslında keşke yemeseydim diyorum :KK43:ama ofistekiler
3-4 gün önce yine bi tatlı krizinde light puding yapmıştım ondanda sadece 2-3 kaşık yedim ,yiyiynce vicdan azabı duyuyorum artık galiba :)bu iyi bişey olsa gerek :)
çok bağlandım bu diyete verdiğimi gördükçede seviyorummmm
bozmayalıkm kızlarrrr

aynen bozmaaak yoook:KK70::KK70: pişman olma bnde yiyorum öyle çok etkilemiyor sindirim sistemim ilaç takviyesiyle anca düzene girdi:)
ben yemeseydim bu zamana kadar bu diyet sürmezdi kendimi biliyorum:)

Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorum :KK16: i2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler :KK14:

canım sütaş meyveli yiyebilirsin ama abartmadan:))) yavaşlatabilir seni:)
3. peynir serbest:) az yağlı aknaz kullanıyorum ben:KK70:
4.sü spor yapıyor musun? spor daralmayı sağlıyor biliyorsun ki:KK16:

aman canim aman dikkat et de hedefine ulas.Bak ne güzel önünde bir hedef var. Hep bunu düsün.

canim cok uzatma istersen atak dönemini. Artik seyire gec. Hem bikkinlik gelir. cola light ve zero serbest canim.

heh bende diycektim bu alman istesini nerden buldunuz diye :) güzel seyler var evet. Ama ben sanmiyorum almanyada gelecegini muhtemelen TR de de fabrikalarda üretim vardir diye düsünüyorum ama emin degilim arasirmadim.
burda mutlaka bi iletişim merkezi vardır...

burda mutlaka bi iletişim merkezi vardır...

yariiimmmm:) elbiseler çok güzel burdaki:)
ya nolur sözümde buna benzer $cga014x04.jpg giyebilecek kadar inceliyimmmmm noluuurrr:KK16:

canım merak etme ilk etapta hiç fark yok gibi geliyo insana çünkü hem vücudun her bölgesinden hemde iç organlardan yağ yakımı oluyo bi kaç kilo sonra daha ciddi fark gözlemliceksin ama şuan bile sen farketmesen de ölçülerinde fark vardır daha önce ölçmediysen şimdi başla 2 haftada bir baktığında değişimi daha iyi görüceksin

yariiimmmm:) elbiseler çok güzel burdaki:)
ya nolur sözümde buna benzerEki Görüntüle 351963 giyebilecek kadar inceliyimmmmm noluuurrr:KK16:

giyiceksin tabiii... düşündüğün şeye bak... ben 40 beden sipariş veriyorum kalıplardada farklılık olabilir ihtimaliyle 38 hedefim ama hayatımda hiç 38 beden olmadıgım için riske etmiyorum... ayrıca hemen terzziye küçük bi operasyonla hallettirebilirim... :KK9:

aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi arada

ohh ohh ne güzel... hoşgeldinn... bende bu akşam gidicem alışverişe... hatta birazdanda bikini bakmaya başlıycam internetten... bi tane 40 beden alsam olur dimi... 83 ken 44 bedendi kıyafetlerim... şimdi onlar bol geliyo... 38 mi 40 mı alsam acaba... ama iri kemikliyim etkiler dimi...

canım eger kemikliysen 40 beden al bence hem senin sanırım boyunda uzun senin kaldırırsın hem ipli al geniş gelirse yanlardan daraltırsın biraz:KK9:

X