- 2 Şubat 2012
- 356
- 0
kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube
gayet iyi olur bence ...çok hoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube
hadi hayırlısı canım inşallah vereceğiz bu kiloları
gayet iyi olur bence ...çok hoş
geldikleri gibi gidecekler
geldikleri gibi gidecekler
valla gelmeleri kolay oldu börek çörek tatlı ohhh , ama gitmesi zor onun için her zaman kendi kendime bak zayıflarsan istediğin şeyleri vicdanın sızlamadan yersin onun için ha gayret ver şu kiloları
valla pazartesi günününden sonra bu motivasyon takdir edilir derecesinde:))
kızlar bugün hepiniz süpersiniiizzz
valla pazartesi günününden sonra bu motivasyon takdir edilir derecesinde:))
kızlar bugün hepiniz süpersiniiizzz
ha bire kendime gaz veriyorum canım yazın bikinii giycen yazın bikini giycen o zaman kendimi frenliyorum
ayy bana bikini deme... bizim bikini vukuatımız tartışılmaz... bende bikini giymek ve güzel bi gelin olmak için zayıflamaya çalışıyorum ama sevgilim ikna olmuyo... hep yaz gelsin bakarız yaz gelsin bakarız... dedim bi anlaşma yapalım o zaman... ben zayıflarsam bikini giymeme izin ver zayıflamazsam zaten çok çirkin olur giymem diyorum... he o zaman olur dedi... en son görüşmemizde diyet yaptığımı anlar gibi oldu... dediki aşkım çok çirkin oluyosun yaa bu ne neden zayıflıyosun falan demeye başladı... dedim bikini iddiamız var sevgilim... kazanmak lazım... heee ama sen zayıflayınca çirkin oluyosun diyip duruyo... ama ben pes edermiyim ona yenik düşermiyimm... otelimiz bile belli... on numara tesiste on numara vücutla on numara salınıcam... ruslar halt etmiş bizlerin yanındaaa.... hıııhhh
ahh bu erkekler allahtan benim eşim sen zayıfla istediğini giy diyor onun için yeterki zayıflayayım hadi gayret kızlar bu motivasyonla istediğimiz kilolara ulaşacağız bende temmuzda 1 aylık tatile çıkcam eşim kızım ben ohh tek sorun şu yağlar o zamana kadar gittimi tamamdır gelsin bikiniler mini miini etekler ohh allahım düşüncesi bile güzel rus kızlarda kimmiş
benimki oldum olası istemiyo zayıflamamı yaa... hastamıdır nedir... ya zayıflayınca sevmezse beni hem sen 73le başlıyosun zayıflaman eminim çok daha kolay olucaktır... ben 83 le başladım tamam şimdi 74-75 gibiyim ama ne biliyim... bazen umutsuzluga kapılıyorum ama KAPILMIYCAAAMMMM!!!!!! sanırım bi aksilik olmazsa hayırlısıyla ya Temmuz Yada Eylülün ilk haftası olucak düğünümüz tatile de eylülün ikinci haftası gidicez... okullar açılmış olucak heryer sakin olucak... aman da aman ver elini ege akdeniz sahilleri... etek giyip bacaklarım birbirine sürtmeden gezmek istiyorum yaa...
ayy bana bikini deme... bizim bikini vukuatımız tartışılmaz... bende bikini giymek ve güzel bi gelin olmak için zayıflamaya çalışıyorum ama sevgilim ikna olmuyo... hep yaz gelsin bakarız yaz gelsin bakarız... dedim bi anlaşma yapalım o zaman... ben zayıflarsam bikini giymeme izin ver zayıflamazsam zaten çok çirkin olur giymem diyorum... he o zaman olur dedi... en son görüşmemizde diyet yaptığımı anlar gibi oldu... dediki aşkım çok çirkin oluyosun yaa bu ne neden zayıflıyosun falan demeye başladı... dedim bikini iddiamız var sevgilim... kazanmak lazım... heee ama sen zayıflayınca çirkin oluyosun diyip duruyo... ama ben pes edermiyim ona yenik düşermiyimm... otelimiz bile belli... on numara tesiste on numara vücutla on numara salınıcam... ruslar halt etmiş bizlerin yanındaaa.... hıııhhh
ahh bu erkekler allahtan benim eşim sen zayıfla istediğini giy diyor onun için yeterki zayıflayayım hadi gayret kızlar bu motivasyonla istediğimiz kilolara ulaşacağız bende temmuzda 1 aylık tatile çıkcam eşim kızım ben ohh tek sorun şu yağlar o zamana kadar gittimi tamamdır gelsin bikiniler mini miini etekler ohh allahım düşüncesi bile güzel rus kızlarda kimmiş
kızlarr tatlıı kirizindeyim ve kendimle savaşıyorum şuan resmen...
yanmda çilekli activa yoğurt var ve light sütle yapılmış light puding....hangisinden yiyim biraz??????
yoksa yemiyimmi??????
activia yemekte bi prob yok dimi?