ne kadar oldu sen diyete başlayalı ne kadar gitti yazmamışsın ben o şeyi yapmayı bilmiyorum yapamadım haftada bir tartılıyorum sadece yemiyorum içim rahat yavaş yada hızlı gidecek bu kilolar.
sen bence kuzeninle görüşme.kıskanıyor mu seni anlamadım
Ama çok ya yediklerim. Kendimi suçlu hissettim menümü yazınca birden.
cidden o nasıl bir menü:)
afiyet olsun:))
valla ben 1 günde okadar şey yemiyorum:d 2 günlük menü:)))
ama yasaklı hiçbişey yok onun için sıkma canını:) arada benimde oluyor öyle yemek arttırmalarım:)
benim bugünkü menüm:
sabah: 1 yumurta+1 kuru kayısı+2 bardak sıcak su
ara: yoğurt
öğlen: tavuk haşlama+dukan krep
ara: yoğurt ve ya süt
akşam: tavuksuyu çorba + fırında köfte
canım bende güncelleyemedimşuan 71 300 kg perşembe günü başladım sen ne zaman başladın ne kadar verdin şimdye kadar
sevgili eşim yemeğimi getirdi sağolsun..öpüyorum kendisini
kıskanıyor ama görüşmek zorunda kadım bebeğimi bırakcak kimse olmadığı için annesine bıraktım dün doğal olarak onunlada görüştük
Canım 4 şubatta başaldım 17 gün olmuş 5 kilo verdim 5 gündür gram gram gidiyor ama seyirde bunlar normal kitabı yalayıp yuttum araştır araştır bi hal oldum....
üüfff çok heycanlandım...
cidden o nasıl bir menü:)
afiyet olsun:))
valla ben 1 günde okadar şey yemiyorum:d 2 günlük menü:)))
ama yasaklı hiçbişey yok onun için sıkma canını:) arada benimde oluyor öyle yemek arttırmalarım:)
benim bugünkü menüm:
sabah: 1 yumurta+1 kuru kayısı+2 bardak sıcak su
ara: yoğurt
öğlen: tavuk haşlama+dukan krep
ara: yoğurt ve ya süt
akşam: tavuksuyu çorba + fırında köfte
Ama çok azdı kızlar hepsi. Yani 1 yk falandı işte. :2:
Kayısı yasak değil mi canım
Eşine kocaman
bebeği kıskanırlar;KOCAYI KISKANIRLAR,ÜSTÜ BAŞI KISKANIRLAR,KİLOYU KISKANIRLAR,EŞYAYI KISKANIRLAR ÖYLE ÖYLE YARIŞA YARIŞA ÇABUK YAŞLANIRLAR EN İYİSİ MUHATAP OLMAMAK BENİMDE ELTİM HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR TAKMIYORUM
yaaa evett o var dimi bide... ama ben heyecanlanmıyım yaa... herkesin hafızasına kazınıcak güzel bi düğün olsun... olmamalı olmasın diyenlere inat... herşey kusursuz olsun inşallah... nolur dua edin kızlar...
nisana kadar 6 7 kg gideydi benim sonrası temmuz başına kadar gitse yeter tatlım
ne iyi koca bizimki kavga ediyor benimle rejim yapıyorum diye böyle çok iyiymişim kendi şişko ya bende 90 olunca rahatlayacak adeta
nisana kadar 6 7 kg gideydi benim sonrası temmuz başına kadar gitse yeter tatlım
Ama çok azdı kızlar hepsi. Yani 1 yk falandı işte. :2:
Kayısı yasak değil mi canım
Eşine kocaman
yasak canım ama başka türlü bağırsaklarım çalışmıcak ilaçta içtim akşam çıkamadım yine bende kayısı yedim çıktım:)
200 gr eksik veriyim ama bağırsaklarım çalışsın diye düşünüyorum...
iyi dersler arkadaşımbiz diyeti beraber yapıyoruz.sağolsun çok destek bana..
Hadi ben kaçtım.
ben haziranda eski halimde olucam inş 4 ayda iyi hedeffff