Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne kadar oldu sen diyete başlayalı ne kadar gitti yazmamışsın ben o şeyi yapmayı bilmiyorum yapamadım haftada bir tartılıyorum sadece yemiyorum içim rahat yavaş yada hızlı gidecek bu kilolar.

canım bende güncelleyemedim şuan 71 300 kg perşembe günü başladım sen ne zaman başladın ne kadar verdin şimdye kadar

düğünümle ilgili benim de böyle hayallerim var mıydı acaba?5 yıl bitti valla.inşallah hayalleriniz gerçekleşir kızlar...

canım bende güncelleyemedim şuan 71 300 kg perşembe günü başladım sen ne zaman başladın ne kadar verdin şimdye kadar

Canım 4 şubatta başaldım 17 gün olmuş 5 kilo verdim 5 gündür gram gram gidiyor ama seyirde bunlar normal kitabı yalayıp yuttum araştır araştır bi hal oldum....

kıskanıyor ama görüşmek zorunda kadım bebeğimi bırakcak kimse olmadığı için annesine bıraktım dün doğal olarak onunlada görüştük

bebeği kıskanırlar;KOCAYI KISKANIRLAR,ÜSTÜ BAŞI KISKANIRLAR,KİLOYU KISKANIRLAR,EŞYAYI KISKANIRLAR ÖYLE ÖYLE YARIŞA YARIŞA ÇABUK YAŞLANIRLAR EN İYİSİ MUHATAP OLMAMAK BENİMDE ELTİM HEP AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR TAKMIYORUM

üüfff çok heycanlandım...

insanlar garip ya fesat valla allah kalplerine göre versin diyecek bişey yok valla

inşallah herşey gönlünce olur cnm

sevgili eşim yemeğimi getirdi sağolsun..öpüyorum kendisini

afiyet olsun cnm hella olsun enişteye ideal eş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…