Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

reglim dün bitti canım..şimdi inişe devam inşallah..

Hadi işallah. Benimde bugün 3. günüm. Yarın sabah mı tartılsam yoksa PErşembeyi mi beklesem bilemedim.

Süper süper süper Maşallah canım.

64 e inen 60 a da iner canım hiç merak etme sen.

bugün de +300..
regl olmama 1 hafta kaldı.. ondandır herhalde.. başka bi anlam veremiyorum, çünkü manyak gibi spor yapıyorum, sıfır kaçamak.. umarım regl olunca en azından eski kilomu görürüm..

Canım dünde dediğim gibi regl olacaksın ondandır ve spordan dolayı yağlar kasa dönüyordur.

Eminim ki o düğünde vay be diyecek herkes.
Bende Haziranda kardeşimin düğünü var onun için hırs yaptım.
Herkes wuuuwww görümceye bak desin diye
En büyük destekçimde gelinciğim

Diyeti iyice araştırmadan insanlara saçma geliyor.
Bende meyvesiz diyet mi olur diyordum kitabı okumadan önce.
Ama şimdi anlıyorum.
Boşverrrr sen hiç duyma canım.

Evet sarısında bol yağ var ama beyazındaki protein o kadar fazla ki sarısındaki yağı tolere ediyor canım.
İyi yapmışsın hiççç cvp vermemek en iyisi böylelerine.

Bebeğini görünce heran yanında herşeye dayanıyor insan tatlım.

Ohhh afiyet olsun.

hiç işte düğünü olacak ya inat etti bende verirsem kıskancak tabi

Kıskansın tabi. Çatlasın orta yerinden ohhhhhhh

Allah acil sifalar versin canim umarim tez zamanda iyi olur. Vaktin varsa stok yapabilseydin iyi olurdu. Pogaca kek gibi. Ya da hastahanede muhakkak tavuk haslama vardir isteeyiver

evet biraz yumurta kokusu vardi ama bol tarcinla cok iyi oldu yedim valla. en azindan yasakli ürün yok icinde

ben yapmamaya calisiyorum ilk iki günümde . cünkü zaten agir geciriyorum bir de cok hareket etiigimde agrim daha cok oluyor.

Allah ona göre sabrini veriyor demekki bende hic hamile olmadim ama böyle düsünüyorum.

Birde kizlar size birsey sormak istiyorum. Bana doktorum troid dengesizligi icin ilac verdi. Reglim 3gün önce bittigi halde ilaci alir almaz tekrar basladi. doktorumla yarin randevum var ama yienede aranizda basina gelen var mi merak ettim.

Bugün ki menüm.
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen az tavuk sote, az et sote, az ali nazik, 1 ince parça tavuk biftek ızgara, 1 baget fırında, az salata, 1 zero cola yuh bana yazınca ne çok şey yemişim ya ama hepsi dukanıma uygun
Akşam tavuk sote, yoğurt

kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube

Süper olur canım.

olabilir gayet güzel olmus. ama ben cok heecanlanirdim yaa yapamazdim herhalde

yaaa evett o var dimi bide... ama ben heyecanlanmıyım yaa... herkesin hafızasına kazınıcak güzel bi düğün olsun... olmamalı olmasın diyenlere inat... herşey kusursuz olsun inşallah... nolur dua edin kızlar...

acıktım.yanımda sadecedukan ekmeği ve peynir var. iki gündür geç kalkıyorum bu yüzden bişey harılamaya zamanı olmuyor.

ay biri de bana tavuk ya da köfte neyim getirse yaaa.gidip 100 gram dönermi alsam.

dışarda yapılan dönerler serbesttir dimi. zorda kalınca ben alıyorum da

canıım bencede veririm:)
benimde amacım o oww geline bak desinler
erkek arkım zayıf çünkü zayıf olup yanında topuklu giyersem su gibi olurum:))

kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube

benimde hayalimdir... kesinlikle süper :) ama bir Ankaralıya asla Roman oynatamıyorsunuz çok uğraştım ama olmuyor
ee ankara havasınıda ben oynuyorum ama onlar değişik yapıyor:d
onun için nişanımı da dışarda yapıp bol bol roman oynamam lasım
düğünümde pek çalınmıcak :2:

Bende alıyorum hemde sık sık yağ oranı 15 altı olmak kaydıyla
a101 lerde var döner o önerilen bir ürün cnm aklında olsun.

Son düzenleme:

üüfff çok heycanlandım...

bende bi ankaralı(aslen çankırı olarak diyorum ki ben hiç oynayamıyorum ankara havasını düğün dernekte dönen çingene eteğimi giyerim altınada önce topuklu havaya girince de ayakkabıyıda çıkar çıplak ayakla roman havası oynayabiliyorum. güel oynadığımı iddia etmiyorum ama ben eğleniyorum

sen bence kuzeninle görüşme.kıskanıyor mu seni anlamadım

ben bu yüzden dans kursuna gidiyorum.. tüm püf noktalarını temel adımların hemen hepsini öğrendim.. az kaldı sevgilime de öğreticem yakında... sonraaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…