Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

reglim dün bitti canım..şimdi inişe devam inşallah..

Hadi işallah. Benimde bugün 3. günüm. Yarın sabah mı tartılsam yoksa PErşembeyi mi beklesem bilemedim.

dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.

1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim. :KK52:

Süper süper süper Maşallah canım. :nazar:

dünde erkek arkımla bu konuyu konuştuk...
acaba 60'a kadar devam edebilcenmi dedi?
yoksa beyaz gömlek dar kot giyebildiğin 64-65 olduğunda bırakıcak mısın diye?:KK1:

uzun bir süre:) bende cvp veremedim :KK9: görces bakalım dedim sadece:KK9:

64 e inen 60 a da iner canım hiç merak etme sen.

bugün de +300..
regl olmama 1 hafta kaldı.. ondandır herhalde.. başka bi anlam veremiyorum, çünkü manyak gibi spor yapıyorum, sıfır kaçamak.. umarım regl olunca en azından eski kilomu görürüm..

Canım dünde dediğim gibi regl olacaksın ondandır ve spordan dolayı yağlar kasa dönüyordur.

hala vereceğime inanmıyor:KK70: bizim sorunumuz o:d
bende geçiştiryorum:d
10 martta ailemle tanışmaya gelecek:) ozamana kadar en azından 3,5 kilo daha vermek hedefim:)
nisanda da ben ailesiyle tanışıcam:) ozamana kadarda vermem lasım:KK70:
Mayısta da sözümüz var:KK16:

ama olay bunlar değil:KK70: temmuzda yeğenlerinin sünnet düğünü var:) ve ben sözlüsü olarak o kadar sülalenin içine ilk defa gireceğimden bu kadar inadım:KK70::KK70: bu kilolar gideceek:KK70::KK55:

Eminim ki o düğünde vay be diyecek herkes.
Bende Haziranda kardeşimin düğünü var onun için hırs yaptım.
Herkes wuuuwww görümceye bak desin diye :KK1:
En büyük destekçimde gelinciğim :KK19:

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

Diyeti iyice araştırmadan insanlara saçma geliyor.
Bende meyvesiz diyet mi olur diyordum kitabı okumadan önce.
Ama şimdi anlıyorum.
Boşverrrr sen hiç duyma canım.

Kulaklarını tıkamakla yetin bence şekerim :KK34::KK34::KK34: Bizim işyerindeki bir bayanda pazar günü kahvaltı yapıyorduk ben iki yumurta aldım haşlanmış peynir jambon ve krebim vardı abartılı değildi bana dioki yumurtanın sarısı kilo aldırıyor...Tamam yağ var ama bir kaşık sıvı yağdaki kadar değil heralde dimi insanlar sırf moralini bozmaya uğraşıyor...Bu arada bu bayan da kilo vermek için uğraşıyor...4 kilo fazlası var kompleks yapmış durumda ben cevap bile vermedim sende öyle yap kaile almak bile hata bölelerini...

Evet sarısında bol yağ var ama beyazındaki protein o kadar fazla ki sarısındaki yağı tolere ediyor canım.
İyi yapmışsın hiççç cvp vermemek en iyisi böylelerine.

kızlarrr... ben bildiğiniz üzre bekarım... ama regl olmadığım yada olamadığımda deliririm çok asabi bişi olurum... iki gün gecikmesin sinir sistemim dağılır... nasıl dayanılır doğum sonrası regl olmama işine :KK50:

Bebeğini görünce heran yanında herşeye dayanıyor insan tatlım. :emir_bebek:

Allah'ıımm ne kadar temiz kalbim var... Annem dün geceden bana et haşlamış baharatlamış koymuş çantama Allah ondan razı olsun... yoğurdumuda koymuş ama nasıl az göründü gözüme kesin doymam ben bununla dedim bari yoğurdu yemiyim ara öğün yaparım 4 gibi yerim diye... sonra çaycımız ofisin kapısını açtığı anda içimden borani geçti... dedim şöyle bi havuç yada kabak borani olsa... gerçi patlıcanda olabilir ama o yağlı oluyo dşye hayal kuruyodum tam... müdürüm sordu -fadime hanım yemekte ne var dedi... hatun başladı ıspanak borani... tavuk haşlama... anammmm dedim borani dedi... ben istiyorum dedim küçük bi kaseyi doldur hemen yiycem dedim... onunla birlikte haşlanmış etimi de yedim... ohh misler gibi... çok şükür bu öğünü de doyarak atlattım (hemde az dediğim et bana yine çok geldi) midem küçülüyo galiba benim ya... ama ben bu durumdan çok memnunum... :KK9::KK9::KK9::KK9:

Ohhh afiyet olsun. :KK19:

hiç işte düğünü olacak ya inat etti bende verirsem kıskancak tabi :KK76:

Kıskansın tabi. Çatlasın orta yerinden ohhhhhhh :KK33:

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..

Allah acil sifalar versin canim umarim tez zamanda iyi olur. Vaktin varsa stok yapabilseydin iyi olurdu. Pogaca kek gibi. Ya da hastahanede muhakkak tavuk haslama vardir isteeyiver :KK9:

Günaydın kızlar, gününüz aydın , tartıznız bol eksili olsun..
gerçi ben bu sabahda artılarla uyandım, oysa sıfır kaçamak ve sporumuda yaptım.anlamıyorum yaa :KK43:

ben eklemedim ama yaptım, fırında yumurta yapmışım gibi oldu, kızım bir hevesle daldırdı kaşığı, bööögghhh dedi bıraktı :KK1:

aynen, feci yumurta kokuyo, kaldıki, limon araoması ve vanilya aromasıda dökmüştüm ama çok kötü oldu çok..

evet biraz yumurta kokusu vardi ama bol tarcinla cok iyi oldu yedim valla. en azindan yasakli ürün yok icinde

Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi:KK43:
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde:KK43:
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası... :KK43:

zor 3-4 gün beni bekliyor:KK43: :2:

buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?

ben yapmamaya calisiyorum ilk iki günümde . cünkü zaten agir geciriyorum bir de cok hareket etiigimde agrim daha cok oluyor.

kızlarrr... ben bildiğiniz üzre bekarım... ama regl olmadığım yada olamadığımda deliririm çok asabi bişi olurum... iki gün gecikmesin sinir sistemim dağılır... nasıl dayanılır doğum sonrası regl olmama işine :KK50:

Allah ona göre sabrini veriyor demekki bende hic hamile olmadim ama böyle düsünüyorum.

Birde kizlar size birsey sormak istiyorum. Bana doktorum troid dengesizligi icin ilac verdi. Reglim 3gün önce bittigi halde ilaci alir almaz tekrar basladi. doktorumla yarin randevum var ama yienede aranizda basina gelen var mi merak ettim.

Bugün ki menüm.
Sabah 3 adet dukan poğaçası
Öğlen az tavuk sote, az et sote, az ali nazik, 1 ince parça tavuk biftek ızgara, 1 baget fırında, az salata, 1 zero cola :KK53: yuh bana yazınca ne çok şey yemişim ya ama hepsi dukanıma uygun
Akşam tavuk sote, yoğurt

kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube

Süper olur canım.

olabilir gayet güzel olmus. ama ben cok heecanlanirdim yaa yapamazdim herhalde :KK52:

yaaa evett o var dimi bide... ama ben heyecanlanmıyım yaa... herkesin hafızasına kazınıcak güzel bi düğün olsun... olmamalı olmasın diyenlere inat... herşey kusursuz olsun inşallah... nolur dua edin kızlar...

acıktım.yanımda sadecedukan ekmeği ve peynir var. iki gündür geç kalkıyorum bu yüzden bişey harılamaya zamanı olmuyor.

ay biri de bana tavuk ya da köfte neyim getirse yaaa.gidip 100 gram dönermi alsam.

dışarda yapılan dönerler serbesttir dimi. zorda kalınca ben alıyorum da :KK37:

Hadi işallah. Benimde bugün 3. günüm. Yarın sabah mı tartılsam yoksa PErşembeyi mi beklesem bilemedim.

Süper süper süper Maşallah canım. :nazar:

64 e inen 60 a da iner canım hiç merak etme sen.

Canım dünde dediğim gibi regl olacaksın ondandır ve spordan dolayı yağlar kasa dönüyordur.

Eminim ki o düğünde vay be diyecek herkes.
Bende Haziranda kardeşimin düğünü var onun için hırs yaptım.
Herkes wuuuwww görümceye bak desin diye :KK1:
En büyük destekçimde gelinciğim :KK19:

Diyeti iyice araştırmadan insanlara saçma geliyor.
Bende meyvesiz diyet mi olur diyordum kitabı okumadan önce.
Ama şimdi anlıyorum.
Boşverrrr sen hiç duyma canım.

Evet sarısında bol yağ var ama beyazındaki protein o kadar fazla ki sarısındaki yağı tolere ediyor canım.
İyi yapmışsın hiççç cvp vermemek en iyisi böylelerine.

Bebeğini görünce heran yanında herşeye dayanıyor insan tatlım. :emir_bebek:

Ohhh afiyet olsun. :KK19:

Kıskansın tabi. Çatlasın orta yerinden ohhhhhhh :KK33:

canıım bencede veririm:)
benimde amacım o oww geline bak desinler:KK70::KK70:
erkek arkım zayıf çünkü zayıf olup yanında topuklu giyersem su gibi olurum:))
En Büyük KK

kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube

benimde hayalimdir... kesinlikle süper :) ama bir Ankaralıya asla Roman oynatamıyorsunuz:KK70: çok uğraştım ama olmuyor:KK70:
ee ankara havasınıda ben oynuyorum ama onlar değişik yapıyor:d
onun için nişanımı da dışarda yapıp bol bol roman oynamam lasım:KK70::KK70:
düğünümde pek çalınmıcak :2:

acıktım.yanımda sadecedukan ekmeği ve peynir var. iki gündür geç kalkıyorum bu yüzden bişey harılamaya zamanı olmuyor.

ay biri de bana tavuk ya da köfte neyim getirse yaaa.gidip 100 gram dönermi alsam.

dışarda yapılan dönerler serbesttir dimi. zorda kalınca ben alıyorum da :KK37:

Bende alıyorum hemde sık sık yağ oranı 15 altı olmak kaydıyla
a101 lerde var döner o önerilen bir ürün cnm aklında olsun.

Bugün ki menüm.
Öğlen az tavuk sote, az et sote, az ali nazik, 1 ince parça tavuk biftek ızgara, 1 baget fırında, az salata, 1 zero cola :KK53: yuh bana yazınca ne çok şey yemişim ya ama hepsi dukanıma uygun
Akşam tavuk sote, yoğurt

ay ne güzel menü o öyle. kıskandım :26:

Son düzenleme:
Bugün ki menüm.
Akşam tavuk sote, yoğurt

ay ne güzel menü o öyle. kıskandım :26:

Ama çok ya yediklerim. Kendimi suçlu hissettim menümü yazınca birden.

Bugün ki menüm.
Akşam tavuk sote, yoğurt

maşallah maşallah... mide fesatı geçirirdim ben herhalde... afiyet olsun tatlım... :26::KK14::KK1:

Süper olur canım.
üüfff çok heycanlandım... :KK1:

canıım bencede veririm:)
benimde amacım o oww geline bak desinler:KK70::KK70:
erkek arkım zayıf çünkü zayıf olup yanında topuklu giyersem su gibi olurum:))
En Büyük KK

benimde hayalimdir... kesinlikle süper :) ama bir Ankaralıya asla Roman oynatamıyorsunuz:KK70: çok uğraştım ama olmuyor:KK70:

bende bi ankaralı(aslen çankırı olarak diyorum ki ben hiç oynayamıyorum ankara havasını düğün dernekte dönen çingene eteğimi giyerim altınada önce topuklu havaya girince de ayakkabıyıda çıkar çıplak ayakla roman havası oynayabiliyorum. güel oynadığımı iddia etmiyorum ama ben eğleniyorum :KK51:

kızlarrr dün yine kuzenime gitmek zorunda kaldım başladı hemen ben hayatımda böyle saçma diyet görmedim zaten böyle zayıflanmaz doğum yaptığın için veremezsinki sen kilo sanki hollywood yıldızımısın dedi bana güleyimmi ağlayımmı bilemedim valla :KK15:

sen bence kuzeninle görüşme.kıskanıyor mu seni anlamadım:KK1:

ben bu yüzden dans kursuna gidiyorum.. tüm püf noktalarını temel adımların hemen hepsini öğrendim.. az kaldı sevgilime de öğreticem yakında... sonraaaaa.... :KK24::KK23:

X