dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.
1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim.
normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yanitabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...
ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence
normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yanitabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...
merhabalar,
ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)
regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?
günaydınnnn
merhabalar,
ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)
regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?
ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence
merhabalar,
Bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. Geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)
regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? Ya da çok mu protein aldım acaba?
bu 9 kiloyu ne kadar zamanda verdin arkadaşım
bu 9 kiloyu ne kadar zamanda verdin arkadaşım
27 aralıktan beri diyetteyim nerdeyse 2 ay olacak..iki ayda 10 kilo hedefliyordum zaten .olacak gibi inşallah..
inşallaaaaahhhh
darısı başımızaaa
27 aralıktan beri diyetteyim nerdeyse 2 ay olacak..iki ayda 10 kilo hedefliyordum zaten .olacak gibi inşallah..
inşallah..benim tek duam diyetten sonra eski kiloma dönmek.aslında bu diyetle bir disiplin içine girdim ama sonra sapıtır mıyım acaba???:18:
benimde hedefim 2ayda 10 kilo sende nasıl farketmiştir şimdi kendine güvenin gelmiştir iyicegiydiklerinde yakışıyordur ben 5 kiloda umutlandım kaldı ki 9 kilo maşallllaaah arkadaşım
canım 5 ay çok uzun bir süre değil mi?
Doktora gittin mi?
Normal mi yani doğumdan sonra regli olmamak?
şu an dersim boş.öğlene az kaldı.veee bugün yanımda yemeğim yok .açlıktan midemin gurltuları tavan yaptı...bakalım eşim öğlen de birşeyler getirir belik diye ümitle bekliyorum