Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah sana allah nazarlardan korusun bende görebilicekmiyim 6 lı rakamları acaba

teşekkür ederim cicim

spor salonunun ilk günü yağ ölçümü filan olucak onun için hemen gitmek istiyorum aslında:))

merhabalar,

ben de dün başladım. çok bi fazlalığım yok zaten ama gırtlağımı pek tutamaz oldum son zamanlarda, zaten 3-4 kg vermek istiyordum bu diyet bana fren yaptırsın diye başladım ancak pazar günü hastalandığımdan mıdır bilinmez dün sabahtan bu sabaha 200 gr almış görünüyorum
moralim bozuldu tabii ama hastalığım bitene kadar bekleyeyim diyorum umarım 3-4 gün sonra en azından 1 kg vermiş olurum. çünkü dukanın sitesinde 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim yazıyordu.
bu arada çalıştığım yerin diyetisyeni 1 yıl önce insulin intoleransı riski görüp krom hapı kullanmamı önermişti almıştım ancak kullanmamıştım. geçen hafta baktım 2 ay sonra son kullanma tarihi geliyor çöpe gitmesin diye kullanmaya başladım tatlı isteğim kalmadı bile (ondan önce 1 paket mini çokoprensi mideye indiriyordum)

regl döneminde kg verdiğini görememekten bahsediyor kitapta ancak kg alınacağından bahsetmiyordu, yoksa ben mi atladım? ya da çok mu protein aldım acaba?

ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence

Protein sınırsız yenebiliyor ve proteinle kilo alınmaz diye bilirim.

inan üzülme +200 ne ki:) fazla su içsen bile çıkar:)
ben 73,3 kapattığım salı gününden sonra 74,8 bile gördüm bu hafta düşün:)
ama inersin:)
72,6 oldum ve regliyim sen düşün:)

burdaki arkadaşların bir önerisi oluyor genelde hergün tartılmayın:)

ben doğumdan sonra daha regly olmadım 5 ay oldu olsam ve bitse daha mı çok kilo veririm sence

üüfff... ne diyosun sennn... 3 ila 5 kilo arasında eksilmiş görürsün bence... şu an vücudunda hem doğum sonrası şişkinlik-hem ödem (su toplamıştır mutlaka)-hemde kirli kan var... bunların hepsini regl den sonraki bir hafta içinde atabilirsin bence...

2 lıgt krem peynir 1 yumurta ve dukan krebi ile güne başladım artık daha erken doyuyorum yeşil çay ve rezene çayı içtim şimdide şekersiz kahve içiyorum bol bolda suuuu

27 aralıktan beri diyetteyim nerdeyse 2 ay olacak..iki ayda 10 kilo hedefliyordum zaten .olacak gibi inşallah..

benimde hedefim 2ayda 10 kilo sende nasıl farketmiştir şimdi kendine güvenin gelmiştir iyicegiydiklerinde yakışıyordur ben 5 kiloda umutlandım kaldı ki 9 kilo maşallllaaah arkadaşım

şu an dersim boş.öğlene az kaldı.veee bugün yanımda yemeğim yok .açlıktan midemin gurltuları tavan yaptı...bakalım eşim öğlen de birşeyler getirir belik diye ümitle bekliyorum

inşallah..benim tek duam diyetten sonra eski kiloma dönmek.aslında bu diyetle bir disiplin içine girdim ama sonra sapıtır mıyım acaba???:18:

dünde erkek arkımla bu konuyu konuştuk...
acaba 60'a kadar devam edebilcenmi dedi?
yoksa beyaz gömlek dar kot giyebildiğin 64-65 olduğunda bırakıcak mısın diye?

uzun bir süre:) bende cvp veremedim görces bakalım dedim sadece

benimde hedefim 2ayda 10 kilo sende nasıl farketmiştir şimdi kendine güvenin gelmiştir iyicegiydiklerinde yakışıyordur ben 5 kiloda umutlandım kaldı ki 9 kilo maşallllaaah arkadaşım

oooo muhteşem bir duygu.müdürümüz ban kilodan dolayı çok takılırdı o bile genç kız gibi oldun maşallh sakın bozma diyor...

canım 5 ay çok uzun bir süre değil mi?
Doktora gittin mi?
Normal mi yani doğumdan sonra regli olmamak?

oğlumda 7 ay sonra olmuştum ama çok iyi olmuştu resmen süzülmüştüm buda normal sanırım yeni doğum yapmış birileri var mı buralarda bilmem ki onlar ne diyecek????30 dan önce doğurma olayını bitirebilsek keşke yaş ilerledikçe çok fark ediyo gerçi 32 olucam daha ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…