Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese Günaydın!
Atak bitti. 67.8'le başladım 64,9'la kapattım :) Gayet iyi hissediyorum! Dün ilk seyir günümdü. Kahvaltıda domates, salatalık, biber yedim. Akşam da ızgara tavukla azıcık yağsız salata, bu sabah tartıldım. +300gr :KK43: Amam kitapta yazıyor sebzelere geçince su tutma olayı oluyor diye, heralde onadan oldu, kaçamak yapmadım çünkü!

Neyse moral bozmak yok! Tariflerin birkaçını denedim ama tutturamadım hiç kıvamlarını. Kitaptaki galeta tarifini deneyen oldu mu? Kolay görünüyor bir de onu denesem mi diyorum???

kızlarr kendimi çok mutsuz hissediyorum daha diyete başlayalı çok olmadı aslında bgn 8. günüm ama sanki depresyonda gibi oldum..acaba diyetle ilgisi olabilir mi..aranızda hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu??

günaydın kızlar ben de güne -900 ile uyandım çok mutlu oldum :) toplamda 9 kilo vermiş oluyorum 47. günümdeyim daha önce de yazmıştım size ama kilo bildiriminde arada kaynadım sanırım çok karışık bir gündü :p adet düzensizliğim oldugu halde bu kadar kilo vermek beni çok mutlu etti bakalım doktorum beni görünce ne diiyecek.daha doğrusu hormonlarım ne alemde çok merak ediyorum. herkesin metabolizması farklı mesela ben adet döneminde kilo almadım da vermedim de yani tartıda hiç artı görmedim sadece duraklama olmuştu 10 gün sonra da sadece -500gr verebildim bu da normaldir dimi? tek sıkıntım kabızlık onu da 4 günde bir toz ilaçla hallediyorum .herkese bol --ler :)))

kızlarr kendimi çok mutsuz hissediyorum daha diyete başlayalı çok olmadı aslında bgn 8. günüm ama sanki depresyonda gibi oldum..acaba diyetle ilgisi olabilir mi..aranızda hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu??
aynı ben aynı ben... :KK9: ama bizler yemek yiyerek mutlu olduğumuz için böyle depresyona girmiş gibi oluyoruz... şalışkın olmadıgımız bi yemek düzenine geçiş yaptık ya ondan böyle... canımız istiyo hemen bi çikolata atıyoruz ağzımıza e tabi mutluluk hormonu salgılıyo ya :KK1: ama artık yok... alışıcaz bu eksikliklere... mutsuz olmamayı öğrenicez... bende mutsuzum allah beni nasıl biliyosa öle yapsın ki az önce iki tane bitter fındıklı draje yedim :2: ama pişman değilim kendimi çok iyi hissediyorum çok mutlu oldum o kadarcık şeyden... :KK76:

günaydın kızlar ben de güne -900 ile uyandım çok mutlu oldum :) toplamda 9 kilo vermiş oluyorum 47. günümdeyim daha önce de yazmıştım size ama kilo bildiriminde arada kaynadım sanırım çok karışık bir gündü :p adet düzensizliğim oldugu halde bu kadar kilo vermek beni çok mutlu etti bakalım doktorum beni görünce ne diiyecek.daha doğrusu hormonlarım ne alemde çok merak ediyorum. herkesin metabolizması farklı mesela ben adet döneminde kilo almadım da vermedim de yani tartıda hiç artı görmedim sadece duraklama olmuştu 10 gün sonra da sadece -500gr verebildim bu da normaldir dimi? tek sıkıntım kabızlık onu da 4 günde bir toz ilaçla hallediyorum .herkese bol --ler :)))
hadi bakalım gözün aydın... :nazar:

Herkese Günaydın!
Atak bitti. 67.8'le başladım 64,9'la kapattım :) Gayet iyi hissediyorum! Dün ilk seyir günümdü. Kahvaltıda domates, salatalık, biber yedim. Akşam da ızgara tavukla azıcık yağsız salata, bu sabah tartıldım. +300gr :KK43: Amam kitapta yazıyor sebzelere geçince su tutma olayı oluyor diye, heralde onadan oldu, kaçamak yapmadım çünkü!

Neyse moral bozmak yok! Tariflerin birkaçını denedim ama tutturamadım hiç kıvamlarını. Kitaptaki galeta tarifini deneyen oldu mu? Kolay görünüyor bir de onu denesem mi diyorum???

canım:) 14 şubat salı günü 73,3 ile başladığım günü o hafta içinde 74,3leri görerek devam ettim ben:KK43:
ama sabır cidden ve bu sabah 72,7 ile uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam:) bende hiç kaçamak yapmadan devam eden biriyim:)

dediğin gibi moral bozmak aslaa yook:) galeta denemedim ama geçenlerde kakaolu-tarçınlı kek yapmıştım güsel olmuştu:)
sende galetayı dene güzel olursa tavsiye et:)

aynı ben aynı ben... :KK9: ama bizler yemek yiyerek mutlu olduğumuz için böyle depresyona girmiş gibi oluyoruz... şalışkın olmadıgımız bi yemek düzenine geçiş yaptık ya ondan böyle... canımız istiyo hemen bi çikolata atıyoruz ağzımıza e tabi mutluluk hormonu salgılıyo ya :KK1: ama artık yok... alışıcaz bu eksikliklere... mutsuz olmamayı öğrenicez... bende mutsuzum allah beni nasıl biliyosa öle yapsın ki az önce iki tane bitter fındıklı draje yedim :2: ama pişman değilim kendimi çok iyi hissediyorum çok mutlu oldum o kadarcık şeyden... :KK76:

bende o ufak şelerle kendini mutlu etmeyi 2. plana atmaya başla canım.
yoksa her sıkıldığında sen kaçamak mı yapıcaksın böyle??

yurt dışından çikolata getirdiler bana diyet yapıyorum diye %78 kakolu ve %0,5 yağ oranlı:) onu bile yemeye çekiniyorum:)

bende o ufak şelerle kendini mutlu etmeyi 2. plana atmaya başla canım.
yoksa her sıkıldığında sen kaçamak mı yapıcaksın böyle??

yurt dışından çikolata getirdiler bana diyet yapıyorum diye %78 kakolu ve %0,5 yağ oranlı:) onu bile yemeye çekiniyorum:)
geç de olsa olucak... mutsuz olup herşeye saldırmaktan iyidir... hergün yemiyorum zaten bende... haftada 1 belki...

angel sen iyi gidiyorsun maşallaah:)
nazar değmesin kaçamaksız gitsen kim bilir kaç kiloda olcaktın:)

yok canım ya ben pek memnun değilim:KK50: gidişimden dün sabah tartıldım 76.10 kilo çıktım bu sabah 76,6 çıktım sanırım dün kaçamak yaptığım o yarım simitden kilo almış olabilirim ...

bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum :KK19:

halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:

valla ben de artık 62.5 olmuşumdur dünki spordan sonra diyordum.. o hevesle çıktım tartıya, beynim dondu :KK50:

belim 3 cm incelmiş daha 4 gün önce ölçmüştüm:KK53: mümkün mü böyle bişey ya:KK53: yoksa geçen yanlış mı ölçtüm ki acaba:KK53:

bu arada buluşma çok güzel olur bence de ya :)
hatta öyle hemen zayıflamadan buluşsak bi haftasonu, herkes de yaptığı dukan tariflerinden birini getirse :KK1: süper olur ya:KK52:

ben yine sayfalarca geçmişleri okuyamadım :KK51:
söyleyeceğim şey şu ki, kesinlikle sabredin. ben bu hafta ilk güçlendirme haftamdaydım. insan kendisini diyetten çıkmış, herşey b itmiş gibi hissediyor. ama sizi frenleyen şey belki dikkat edersem kilo vermye devam edebilirim düşüncesidir.
ilk hafta, tatlı haftada bir belki ödül öğününde yemeliydim. ama ben birkaç kez kaçamaklar yaptım. ödül yemeğim kendimce pazar kahvaltısıydı, misafirler var diye. börek filan da yedim o zaman. pazar sabah 63.2 gelmiştim, ki bu -500 demek oluyodu. bu sabah tartıldığımdaysa 63.3 geldim. bu bile geçen haftaya nazaran -400 demek oluyo. tuvalete vs çıkmadığım düşünülmese bile harika bence :nazar::nazar::nazar:

inş herkese bool bool --li bir hafta dilerim...

günaydın herkese
cumadan beri şiddetli karın ağrılarımdan dolayı diyeti bırakmak zorunda kaldım,:KK43: gerçi fazlada bozmadım ama....
genede fazlaca yemeden devam etmeyi düşünüyorum.hafif yiyerek yani
beni listeden çıkarabilirsiniz
herkese bol eksiler diliyorum.
ben gene sizleri takipteyim :KK51:

X