Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kilom güncel değil şu an, tartılmadım, sık sık tartılmayı sevmiyorum. Motivasyonum bozulmasın diye. Az ya da çok ne olursa artık. Ben de çoğu zaman dukan tarzı besleniyorum tavuk ve et sevdiğim için :)

Bilgecim ne durumdasın alttaki kilon dogrumu yoksa güncellemedinmi ne kadar verdin. Sanırım ben 3-4 kg fazlam icin haftaya yine dukana geciyorum

kızlar evde oturmaktan nefret ettim bugun... karnım deli gibi acıktı... canım hep bişeyler istiyo ama yemiyorum... su içiyorum yoğurt yiyiyorum deli oldum... ekmeğimi btiremediğim için küflenmiş ve çöp oldu... :=((( poğaça yapmaya çalıştım şu an frında bakalım çıkınca nasıl olucak...yarın eklerim artık resimlerini şimdi denedim becremedim... aklım çalışmıyo beynimden sadece yiyecekler geçiyo... bugun neden böyle oldum yaa :=((((

alışmışsın çalışmaya tabi evde oturmak boş boş geldi :KK9: bende işe başlamak istiyorum artık her gün genelde anlattığın gibi oluyorum :26: poğaçaları da merak ettim test ettikten sonra sonucu merakla bekliyorum:KK56:

alışmışsın çalışmaya tabi evde oturmak boş boş geldi :KK9: bende işe başlamak istiyorum artık her gün genelde anlattığın gibi oluyorum :26: poğaçaları da merak ettim test ettikten sonra sonucu merakla bekliyorum:KK56:

şimdi fırından çıkardım iki tanecik yedim tıkadı... canım nasıl ekmek arası kaşar istiyo varya... töbe töbee... deliricem galiba... bende yardım poğçayı ortasından koydum içine beyaz peynir bi küçük kırmızı biber bi küçk pastırma öle iki tane yedim ama dediğim gibi tıkadı hemen... bundan sonra hiçbi pazar evde oturmamalıyım... bu iş hiç bana göre değil...

şimdi fırından çıkardım iki tanecik yedim tıkadı... canım nasıl ekmek arası kaşar istiyo varya... töbe töbee... deliricem galiba... bende yardım poğçayı ortasından koydum içine beyaz peynir bi küçük kırmızı biber bi küçk pastırma öle iki tane yedim ama dediğim gibi tıkadı hemen... bundan sonra hiçbi pazar evde oturmamalıyım... bu iş hiç bana göre değil...

ooh ohh afiyet olsun :KK9:

aslında benim stresim etrafımdaki insanlardan kaynaklı canım akrabalarım bile her diyete başladığımda sanki verebilcende senin bünyen balık etli boşuna uğraşma vıdı vıdı vıdı bi sürü laf:KK52: ama bu sefer söylemedim kilo verdikçe sen diyetmi yapıyosun diyene hayır vücudum yakıyo diycem :KK1:

üff sinir oluyorum bu konusanlara yaa. bende soranlara eger iyi niyetlilerse dukan yaptigimi söylüyorum ama degillerse yediklerime dikkat ediyorum diyorum söylemiyorum dukan i :KK25:

arkadaslar bende kıtap ve yulafı siparıs verdım yarın elıme ulasıcak. bu yöntemle kılo veren arkadaslar varsa yazsın luten ıse yarıyormumerak edıyorum...:):)

yaziyoz ya iste :13:

Kızlar pazar demedim, hafta sonu demedim, yorgunum demedim, dinlenmek yok dedim... girdim mutfağa dukan menüsü yaptım kendime :KK56:
tuzlu yaptım tatlı yaptım ekmeğimi (muffin) yaptım :21:

:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Lorlu muffin

Eki Görüntüle 350219

Kaymaçina

Eki Görüntüle 350224

Ispanak sufle

Eki Görüntüle 350225

yaa harika olmus süper elllerine saglik cnm

kızlar evde oturmaktan nefret ettim bugun... karnım deli gibi acıktı... canım hep bişeyler istiyo ama yemiyorum... su içiyorum yoğurt yiyiyorum deli oldum... ekmeğimi btiremediğim için küflenmiş ve çöp oldu... :=((( poğaça yapmaya çalıştım şu an frında bakalım çıkınca nasıl olucak...yarın eklerim artık resimlerini şimdi denedim becremedim... aklım çalışmıyo beynimden sadece yiyecekler geçiyo... bugun neden böyle oldum yaa :=((((

off bn de ölee gözmn önnden poğaçalar, börekler geçiooo :S ya 5.atak gnm. sanrm bnm bünye bukdr dayanıooo off .. ama Allahtan bugibişeylleri yapcak malzmmden yok bugn tüm marketler kapalı burda hiçbişe de alamammm istesemde dieti bozamıorm şuan ohh:)
kzlar ya bn yagsız peynir bulamadm bidee ? enfazla nekadr yağ oranlı peynrleri yiyeblrzz ???

üff sinir oluyorum bu konusanlara yaa. bende soranlara eger iyi niyetlilerse dukan yaptigimi söylüyorum ama degillerse yediklerime dikkat ediyorum diyorum söylemiyorum dukan i :KK25:

yaziyoz ya iste :13:

yaptıklarınız dukan diyetine uygun mu?uygunsa tarifini verebilir misinz?ellerinize sağlık :KK9:

kızlar un yerine ne kullanabilirim tatlı için?
yulaf kepeği mi, süttozu mu, nişasta mı? pasta denicem ve 9 kaşık un lazım, neyle değiştirebilirim şu unu?

kızlar un yerine ne kullanabilirim tatlı için?
yulaf kepeği mi, süttozu mu, nişasta mı? pasta denicem ve 9 kaşık un lazım, neyle değiştirebilirim şu unu?
bence 7 kaşığını süttozu 1 kaşığını mısır nişastası 1 kaşık kepek kullan... bence tabi :=))))

Son düzenleme:
Bugün kızlar toplantısını da kaçamaksız atlattım :) Yaptım ekmeğimi, yiyeceğim güzel şeyleri, gittim valla :)

Foto çektik, yaaa övünmek gibi olmasın demek isterdim ama övüneyim accık :), pek bi güzel olmuşum ben yavssss
:KK1:

:26:
tamam canım :) bi deneyeyim bakayım ne çıkcak şu işten :KK34:

cemsuuuu beni zan altında bırakma ben olsam öle yapardım çünkü kepeğin girdiği pasta çörek hiç güzel olmuyo ben begenmiyorum kıvam da bulmuyo zaten... sonra güzel olmazsa deme senin yüüzünden diye üzülürüm valla :=((((

eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptım :KK1: barbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum :KK1:
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam :KK55:

harika yaa tebrk ederm.inş ben de güçlendirmeye geldğimi görürüm.3.8 kilo verdğimde ideal kilomda olacağım ve güçlendirmeye başlayacağım :):KK52:

Bugün kızlar toplantısını da kaçamaksız atlattım :) Yaptım ekmeğimi, yiyeceğim güzel şeyleri, gittim valla :)

Foto çektik, yaaa övünmek gibi olmasın demek isterdim ama övüneyim accık :), pek bi güzel olmuşum ben yavssss

maşallah maşallahhh....:nazar:

bugün atağım bitiyo kızlar 1 tane badem 1 tanede fıstık yedim:18: karşı komşum oğluna asker kınası yaptı valla en sevdiğim tatlı olan tulumbayı bile geri çevirdim ama badem fıstık yedim 1 tane :KK17: geri pişman oldum ama gitti mideye ne fayda seyir günümün ilk gününde ne yemeliyim sizceee :KK56:

evet kızlarr ya bn de yarın seyire geçiyorum. seyir menüsü örnekleri yazın yahuu .. nerde bu millettt?:)

aman yarabbi gözüm günlüm açıldı eline sağlık hem de afiyet olsun :KK56:

sağol canım :KK16:

teşekkür ederim :KK17:

yaptıklarınız dukan diyetine uygun mu?uygunsa tarifini verebilir misinz?ellerinize sağlık :KK9:

Bana mı dedin?

ellerine sağlık canım.çok becerikli gördüm seni:KK9::KK9:

Sağol.. aslında ikramlıklar konusunda becerikli sayılırım liseye giderken pastalar yapardım :21:
ama şimdi çalışmaktan fırsat olmuyor.. pazar evdeyken yığdım ortalığı..yarından sonraki ps günüm için kıymalı pırasa yemeği bile yaptım :KK1:

öncelikle kaçamaksız geçtiğin için bu sınavı tebrik ederim seni :KK9:
bu kilolar boşa gitmiyoo tabii insan kilo verdikçe görünümü şıklaşıyo gençleşiyo kendine güveni gelmesinden dolayı daha özenli oluyo demi ama..

bugün atağım bitiyo kızlar 1 tane badem 1 tanede fıstık yedim:18: karşı komşum oğluna asker kınası yaptı valla en sevdiğim tatlı olan tulumbayı bile geri çevirdim ama badem fıstık yedim 1 tane :KK17: geri pişman oldum ama gitti mideye ne fayda seyir günümün ilk gününde ne yemeliyim sizceee :KK56:

izinli sebzelerden ve ataktakileri yiyebilirsin :KK66:
yulaf kepeği 2 yk ölçüsü..

sağol canım :KK16:

teşekkür ederim :KK17:

Bana mı dedin?

Sağol.. aslında ikramlıklar konusunda becerikli sayılırım liseye giderken pastalar yapardım :21:
ama şimdi çalışmaktan fırsat olmuyor.. pazar evdeyken yığdım ortalığı..yarından sonraki ps günüm için kıymalı pırasa yemeği bile yaptım :KK1:

öncelikle kaçamaksız geçtiğin için bu sınavı tebrik ederim seni :KK9:
bu kilolar boşa gitmiyoo tabii insan kilo verdikçe görünümü şıklaşıyo gençleşiyo kendine güveni gelmesinden dolayı daha özenli oluyo demi ama..

izinli sebzelerden ve ataktakileri yiyebilirsin :KK66:
yulaf kepeği 2 yk ölçüsü..
ıspanagı nasıl yaptın tarifini verirmisin canım

X