Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm nasılsın bu sabah.ben küçük keklerden yaptım çok nefis oldu içine 1 portakal kabugu rendeledim neskafenin yanında müthiş birşey
iyiyim sen naılsın evde pazar miskinliği yapıyorum... dün akşam unsuz kek yaptım gojiberryli... ama sadece küçücük bir dilim yiyebildim gece yatmadan bir bardak tarçınlı sütle... gerisini annem ve babam bitirdi bana kalmadı... canım hiçbişey istemiyo bugun keyifsizim... cuma günkü dans derism hava muhalefetinden iptal oldu gidemedim... bugun normalde pratik günümüz ama yapılıcakmı yapılmıycakmı onu bile bilmiyorum... heryer buz... bugun mutsuzlugum tavan yapmış vaziyette... mutfga girip bişeyler hazırlıyım diyorum yok içimden gelmiyo ayarım kaçmış bugun nedense... sen iyisin inşallah...

canım bende senin gibi düşünüyordum ama biraz bekle sonucu alırsın .bu arada günde 2 tane 2si birada iç çok faydası oluyor hem tok tutuyor hemde vucutta suyu atıyor

dans derslerine gidince daha güzel kilo verir vucudun şekillenir.bende kızımla evde takılıyorum .evdekiler dershaneye gitti büyük kızım tek kaldık oda dukan yapıyor

dans derslerine gidince daha güzel kilo verir vucudun şekillenir.bende kızımla evde takılıyorum .evdekiler dershaneye gitti büyük kızım tek kaldık oda dukan yapıyor

evet sırf bu yüzden gidiyorum dans kursuna ama buugn varmı yokmu biilmiyorum 14.00-15.00 arası oluyo pratikler ama heryer buz bi dünya eziyet çekip gidersem ve pratik olmayıp geri dönersem acayp sinirlenirim... düşüp kıçımı başımı kırmaktansa oturup miskinlik yapıyım dedim

canım bende senin gibi düşünüyordum ama biraz bekle sonucu alırsın .bu arada günde 2 tane 2si birada iç çok faydası oluyor hem tok tutuyor hemde vucutta suyu atıyor

aslında benim stresim etrafımdaki insanlardan kaynaklı canım akrabalarım bile her diyete başladığımda sanki verebilcende senin bünyen balık etli boşuna uğraşma vıdı vıdı vıdı bi sürü laf ama bu sefer söylemedim kilo verdikçe sen diyetmi yapıyosun diyene hayır vücudum yakıyo diycem

cnm üzülme vericek bu kiloları,belki fazla ödem yoksa o yüzden fazla gitmemiştir atakta,iki ileri bi geri dalgalanmalar oluyo hiç takılma onlara,bugün 100 alırsın yarın 300 verirsin,diyeti bozmadığın sürece nisana kadar 6 kilo verirsin hiç merak etme,ben bazı günler çok su içmediğimde sabit kalıyo diğer gün gaza gelip dikkat ediyorum bol su + yeşil çay ertesi gün direk farkediyo,kaldı ki etmediği zamanlarda olucak ama moral bozmak yok sadece bu diyete inan kendine güven stres yapma yeter,kaygılı ve stresli zamanlar hem kabızlık oluyo hem vücudun yağ tutma miktarı artıyo herşeyin başı moral yani

bende gizliyorum diyet yaptıgımı mayıs ayında dügünümüz var herkes beni orda görüp şaşırsın istiyorum bende görümcelerden ,eltilerden çok laf yedim

hoşgeldin senin yolun kısaymış ne güzel,istediğin kiloya hatta altına bile inersin kısa sürede :)

haklısın canım iyiki sizlerle başladım bu diyete yoksa daha ilk günün akşamına bozmuştum bile eşim bile iyi takıldın sen bu sayfaya hadi gaza gelde güzelce zayıfla diyor vallahi

haklısın canım iyiki sizlerle başladım bu diyete yoksa daha ilk günün akşamına bozmuştum bile eşim bile iyi takıldın sen bu sayfaya hadi gaza gelde güzelce zayıfla diyor vallahi

aynen benim eşimde akşam otururken ben ona ayıp olmasın işten geliyorum pc başındasın demesin diye pek pc açmıyorum,o kendisi sen bak istediğin zaman forumuna diyo sağolsunlar walla destek olmasalar çok zor olur işimiz

Son düzenleme:
bende gizliyorum diyet yaptıgımı mayıs ayında dügünümüz var herkes beni orda görüp şaşırsın istiyorum bende görümcelerden ,eltilerden çok laf yedim

bizimde nisanda kaynımın nişanı var oraya zayıflamış halde gitmek istiyorum şaşırtmak istiyorum insanları ahh bu akrabalar yokmu ahhh

benim eşimde öyle saolsunlar valla yanımda abur cubur bile yemiyo garibim canım isteyecek diye halbuki bayılar abur cubura onlar bari destek bize

serram ya ben yanlış anladım ya sen bi yerde yanlış yapıyorsun... öncelikle kitaı alıp iyice okumanı tavsiye edyorum... sebebi ise bu dyette KARBONHİDRAT serbest değil YASAK... bunu ancak protein diyeti olrak adlandırabiliriz... et-süt-peynir-yoğurt-yumurta-tavuk vs şeklinde beslenmelisin ki bu diyette başarılı olabilesin... kesinlikle karbonhidratı hayatından çıkarmalısın... testi mutlaka yap ki ne zaman hangi kiloda olman gerektiğini bilebilirsin... ayrıca tavuk bulyon yasak sırf yağdan ibaret o... bunun yerine tavuk haşlayıp suyunu kullanmanı tavsiye ederim... bu diyette un-şeker-tuz-yağ hayatından mutlaka çıkmalı... yolun açık olsun vericek kilon oldukça az kısa sürede başarılı olabileceğine inanıyorum ama doğru yolda ilerlersen... kolay gelsin...

sen bide doğum yapmışın, verirsin ben doğum yapmadan böyleyim sabret istediğin kiloya kavuşacaksın inş. şimdiye kadar yedik te ne oldu. kilolarımı vermek için sürekli uğraştım bir sürü para döktüm. inşallah bu son olur. umarım vakit ve en önemlisi sağlık kaybı olmaz.

ben kitabı okudum ama testi yapamadım çünkü siteden anlamıyorum. sizler acaba türkçesinden mi yoksa orjinalin den mi yaptınız? bilginiz varsa paylaşırmısınız. teşekkürler.

inşallah canım sağlıkla bu kiloları veririz doğuma kadarda kiloluydum ama bu kadar değildim doğumdan sonra puf oldum diyetisyenlerde fıs çıktı valla umudum dukan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…