herkese merhaba bende sizi uzaktan uzağa takip ediyordum ve salı günü yani 14 şubatta başladım dukana 59 kilo ile başladım hedefim 53 lü bir rakam görmek, testi yapmadım kendimce 3 gün atak yaptım 2 günü evde geçirdim halsizlik yaşama ihtimaline karşı.doğum kilolarımı karbonhidrat diyetiyle vermiştim 1 ayda 84 kilo ile doğuma gitmiştim
diyetin harika olduğunu düşünüyorum gerçek olamayacak kadar güzel bu sabah 55,5 kg gördüm.1+1 yapıyorum seyiri 53 ü gördükten sonra haftada 2+0 yapacağım havalar ısınıncaya kadar çünki karbonhidratı seven bir insanım.diyette tek kaçamağım 3 fındık.yulaf kepeğini sevdim özellikle yayla çorbası müthiş normal zamanlarda da seve seve yiyebilirim içine çeyrek tablet tavuk suyu atıyorum harika oluyor.
sağlıksız bulanlara da açıkçası şaşırıyorum.beni bıraksalar hep karbonhidrat yerim yani et ve meyve asla aklıma gelmez, sebze severim bu diyet en azından biraz demir almama vesile oldu.kaçamaksız yapıldığında bence kilo vermemek mümkün değil bir çatal dahi almadım yasak olanlardan sadece dediğim gibi 3 fındık
verilecek kilom az olduğu için asla 53 ü göremiyordum inş. bu diyetle olacak.sizleri okuyarak motive oldum teşekkürler inş. herkes dilediği kiloya iner zira kilo kadınlara yakışmıyor...