Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar atak dönemimdeyim.bir yoğurt çorbası yaptım süper lezzeti ve çok tok tutuyo.herkese öneririm.3.günümdeyim tam 3kilo verdim.ama artık dayanamıyorum çok sık tuvalete gidiyorum.allah kolaylık versin hepimize:KK56:

bende bugün 3.günümün içerisine girmiş bulunmaktayım regl başlangıcımla diyet başlangıcım bir olduğundan ben ne kadar kilo kaybım var bilemiyorum çünkü çok şişim :KK43: 2 günde bende acayip sık tuvalete gider oldum içtiğim su anında bağırsaklarımdan süzülüyor sanırım. umarım benimde sizin gibi kilo kaybım olur. sakıncası yoksa şimdiki kilonuzu ve hedefinizi öğrenebilir miyim merak ettim :))

tabiki kızlar.5-6 yemek kaşığı yoğurt,su,1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeğini mikserle çırptım.kısık ateşte pişirmeye başladım kaynamaya yakın tuz pul biber ve bol nane.ayrıca yağsız ete tuz karabiber ekledim misket kadar küçük köfteler yaptım çorba pişerken ekledim.valla lezzet süper oldu ve doyurucu.tavsiye ederim.

bende bugün 3.günümün içerisine girmiş bulunmaktayım regl başlangıcımla diyet başlangıcım bir olduğundan ben ne kadar kilo kaybım var bilemiyorum çünkü çok şişim :KK43: 2 günde bende acayip sık tuvalete gider oldum içtiğim su anında bağırsaklarımdan süzülüyor sanırım. umarım benimde sizin gibi kilo kaybım olur. sakıncası yoksa şimdiki kilonuzu ve hedefinizi öğrenebilir miyim merak ettim :))

kzlarr sık sık tuvalete gitmekte iyi deil. bn kan testi yaptırdıgımda bi değer düşük çıkmştı . doktor çok su içiomsn dedi evet dedm çok sık tuvalete çıkıomsn eet dedim. bu ii bişe deil demşti . her saatte bi bardak iç demişti. çnkü hemen süzülen su yararlı şeyleri de alıp götürüyormuş habernz olsn. oyüzden saat başı birbardakkk ! :KK66:

bende iilk 2 gün çok sık tuvalete gittim yarım saatte bir.ama bugün durdu.67.600 le başladım bugün sabah tartıldığımda 64.200 düm.yarın var daha.sen şişi takma yapmaya devam reglin bitince herşey belli olur.inşallah çok mutlu olucaz...

bende iilk 2 gün çok sık tuvalete gittim yarım saatte bir.ama bugün durdu.67.600 le başladım bugün sabah tartıldığımda 64.200 düm.yarın var daha.sen şişi takma yapmaya devam reglin bitince herşey belli olur.inşallah çok mutlu olucaz...

kilolarımız aynıymış tabi ben hala 67 kiloyum o ayrı :)) hedefim 57 olmak inş tüm dukan emektarları muradımıza ereriz bu site olmasa belkide bu kadar azimli olmazdım. en kısa zamanda hedefimize ulaşırız inşallah :)

tabiki kızlar.5-6 yemek kaşığı yoğurt,su,1 yumurta ve 2 kaşık yulaf kepeğini mikserle çırptım.kısık ateşte pişirmeye başladım kaynamaya yakın tuz pul biber ve bol nane.ayrıca yağsız ete tuz karabiber ekledim misket kadar küçük köfteler yaptım çorba pişerken ekledim.valla lezzet süper oldu ve doyurucu.tavsiye ederim.

yarın denicemmm :) ama nekadar su koydunuz acaba ?? bu arada atakta deil misin neden 2 kaşık ?

teşekkürlerr :KK16:

kilolarımız aynıymış tabi ben hala 67 kiloyum o ayrı :)) hedefim 57 olmak inş tüm dukan emektarları muradımıza ereriz bu site olmasa belkide bu kadar azimli olmazdım. en kısa zamanda hedefimize ulaşırız inşallah :)

benimde 58 hedefim.tam anlamıyla uygulayınca oluyo sanki kaçamak yok.bende hep burda raştırdım kitabı okuyup başladım.basen problemim var.

bu çorba tarifini öğleye bende yapmıştım gercekten lezzetli bir tarif yavan değil tadı denemelisiniz.

benimde 58 hedefim.tam anlamıyla uygulayınca oluyo sanki kaçamak yok.bende hep burda raştırdım kitabı okuyup başladım.basen problemim var.

ben seni takip ederek gaza gelmeliyim o halde hedefimiz de aynıymış :) 1- 1bucuk saat kadar önce küçük bir kacmak yaptığım için egzersiz yapıyorum şuan bir daha kacamak falan yapmam bu saatte egzersiz yapmak zormuş :)

yarın denicemmm :) ama nekadar su koydunuz acaba ?? bu arada atakta deil misin neden 2 kaşık ?

cnm 2 tatlı kaşığı ekledim.kitapta yemek kaşığı diyor anladığım kadarıyla. suda kıvam tutana kadar aynen ayran yapar gibi.bağırsaklarıda çalıştırıyo.

şimdiki kilonu,hedef kilonu,hayatında olduğun endüşük ve enyüksek kiloyu ( enyüksek kilo hamilelik dışında bulundugun enyüksek kilo olcak). ortalama kilon, boyun, daha önce kaç kere hamile kaldığını, bundan önce kaç kere diyet yaptığın, kolay kilo verebilir misin, doğum tarihin gün ay yıl, sonra sol el bileğini sağ elinle kavra baş ve işaret parmakların arasnda mesafe yani tam mı kapanıo parmakların yoksa açık mı kalıoo:) (kemik yapısı içinmiş bu test). hepsini sölersen yapaarım testiii

kilom 65
hedek kilom 57
hayatımda olduğum en düşük kilo 57 en yüksek 65
ortalama kilom 58-59
boy 1.73
1 kere hamile kaldım
çok diyet yaptım ama hep 1 gün bu diyet oluyosa
doğum tarihim10.05.1983
kolay veririm kiloya ama açlığa tahamülüm yokk
parmaklarım kapanıo hatta üst üste gelio
:KK17: zahmet verdim sana yaaa:KK17:

ben seni takip ederek gaza gelmeliyim o halde hedefimiz de aynıymış :) 1- 1bucuk saat kadar önce küçük bir kacmak yaptığım için egzersiz yapıyorum şuan bir daha kacamak falan yapmam bu saatte egzersiz yapmak zormuş :)

bende yürüme bandı var öyle yürüyecek bi yer bulamıyorum.25 dk yürüyorum.ama dün çok halsizleştim yapamadım .evet gaza gelelim.bide eşe ayrı yemek yapmak çok zor ya.peki 2/0 yontemini biliyomusun?

bende yürüme bandı var öyle yürüyecek bi yer bulamıyorum.25 dk yürüyorum.ama dün çok halsizleştim yapamadım .evet gaza gelelim.bide eşe ayrı yemek yapmak çok zor ya.peki 2/0 yontemini biliyomusun?

biz ailecek dukancıyız çok rahatız tek tip yemek :) spora başlayacağım bende yüzme pilates ve fitness bir arada pilates cok sıkılaştırıyormuş denemek istiyorum. 2/0 yöntemi seyir dönemindeki yeme sistemi sanırım değil mi 2 gün protein 5 gün normal yeme düzeni olan sistem? o biraz daha az kilo vermek isteyenlere göre sanırım 3 kilo gibi falan. benim hedefim 10 olunca 1+1 yapmayı düşünüyorum ben.

bende öyle düşünüyorum ama hiç rejim yapmadığım için çok yoruyo ben çok acıkıyorum.ben belki 2/o yapabilirim kepek ekmeği dahil edip yine yağ şeker felan yok çok dikkatli olarak yeme bilmiyorum yani.sabahları ekmeksiz tavada yumurta çekilmez bir işkence:KK43: en büyük mutluluk yemek yemekmiş:))

kilom 65
hedek kilom 57
hayatımda olduğum en düşük kilo 57 en yüksek 65
ortalama kilom 58-59
boy 1.73
1 kere hamile kaldım
çok diyet yaptım ama hep 1 gün bu diyet oluyosa
doğum tarihim10.05.1983
kolay veririm kiloya ama açlığa tahamülüm yokk
parmaklarım kapanıo hatta üst üste gelio
:KK17: zahmet verdim sana yaaa:KK17:

ayh koptum şuan yaaa:KK70::KK70: tebrikler şuan ideal kilodasınız dioo, dukana gerek yok dioo:KK70: hiç bi program vermedi atak seyir diee:KK70:
gözün aydınn bırakabilirsin şuan diyetiii :KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
cnm 2 tatlı kaşığı ekledim.kitapta yemek kaşığı diyor anladığım kadarıyla. suda kıvam tutana kadar aynen ayran yapar gibi.bağırsaklarıda çalıştırıyo.

aynen kitapta yemek kaşığı. ozmn ben yarın 1.5 yemek kaşığı ile yapcam gün boyu buçorbayı içicem çnkü günlk almam gerekn kepek çorbada olcak. iyiymiş ya umarım tadı da güzel olur teşekkürler :KK66:

X