Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar

valla bana da yetmiyor

mesela krebe bayiliyorum ve de acayip tok tutuyor zaten iki kasikla sabah krep yaptin mi hakkkin bitti gitti. sonracima dedigim gibi pogaca yapiyorum mükemmel oluyor sonracima canim tatli cektiginde tiramisu gibi yapiyorum o n da da hemen bitiyor kepek hakkin. daha ne olsun. hem bu yulaf kepeginin midede 20 kati kadar sisme özelligi var acayip tok tutuyor özellikle de öglenleri yada ögleden sonralari yapip yiyorum ki aksam yemeginde acikmiyorum ve az yiyorum

meraba arkadaşlar,uzun zamandır uğrayamıyorum..ben 29 gündür güçlendirmedeyim...58.200 le geçtim güçlendirmeye...inanın en zor aşama güçlendirme bence..çünkü artık kendinizi tutamıyorsunuz...sanki diyette değilmişsiniz gibi geliyor ve tabi kaçamakların ardı arkası kesilmiyor...inanın ilk 10 gün bayağı bi yedim..her hafta bikaç ödül falan...bazen 59u da gördüm.ama genelde 58.5tan aşagı hep tartım.hatta dün saf protein perşembesinden sonra bu sabah 57.6 ü gördüm.üstelik bugün yarın regl olacam...yani seyirdeki ve ataktaki arkadaşlar.sabredin,güçlendirmeye geçince arada kaçırsanız bile kilo olmuyor...bilgilendireyim dedim sizi arkadaşlar...öpüyyyoooruuuuum hepiniziii

arkadaşlar çorba konusunda bi şey söylermisiniz :)

canimcim tabii kide tavuk gögsü yasak olmadigi icin suyu da yasak degil hatta ben esime but ile yemek yaparken onun suyundan azcik caliyorum tavukgögüslü corba yapiyorum..

tatlilarim siz gercekten de bu facebook sayfasina bakmiyorsunuz. tariflerden yoksun olmaniz beni cok üzüyor kisa zamanda tavuk haslama yagsiz et filan SIKILIP diyetinizi bozmayin

canım facebook sayfalarından hangisi ben bugün gördüm daha facebook olduğunu

ben sorun olacağını sanmıyorum. Atak evresinde yayla çorbası yaptım içtim :) tavuk göğsü tavuğun en az yağlı kısmı. Haşlayıp suyu ile yediğini düşün

valla bende dün gece kızım hiç uyumadı e doğal olarak ayaktaydım gece boyunca ve acıktım çorba içtim bende ama suçluluk hissettim

ben sevmedim krep bin kere denedim bi kere çok açtım sadece 1 tanesini yiyip doydum zaten... ekmek olarak tüketiyodum artık ekmek yeme isteğim de çürüdü yiyesim gelmiyo...
kreeep
annem krebi harika yapıyor ben her öğlen iş yerine içine canımın istediğini koyup yoğurtla yiyorum:)
yok yok ben hoşlaşmadım krepten...

yani aslında geç kilo vermekmi bilmiyorum ama çok çabuk doyuyorum ben artık midem mi küçüldü bişi oldu ama anlayamadım şimdi... seyirin ilk günlerinde 1+1 yaptım amannn o ne öle dünya kadar yemek... ben alıştım iki tek köfte yemeye yanında da yarım kilo yoğurtt ööfff.... tamam işte benim için dünya durdu bile zorlıyciiiimm kendimi kepenkk yemek için...bide 1+1 için de zorlıyciimmm... en olmadı 2(sp)+1(ps) yaparım bende napim....

valla bende dün gece kızım hiç uyumadı e doğal olarak ayaktaydım gece boyunca ve acıktım çorba içtim bende ama suçluluk hissettim

yok canim.. izinli yiyeceklerden yediginiz sürece sucluluk duymayin bence. gece de olsa sonucta izinli yiyecekden yemissin.

neyse sirasini bozma da nasil yaparsan yap canim :)) yani mutlaka 1 gün saf protein tükette...

krep disinda tüketmek icin okadar cok tarif varki inanamazsin

kızlar ticker'ımı değiştirdim bakalım yapabilmişmiyim diye msj yazıyorum.bu arada yulaf kepeği hakkını benim gibi hamurişi haline getirmeden kullananlar için söylüyorum.önceleri klasik usul yoğurda karıştırıp yiyordum ama 2 gündür ara öğün olsun diye yediğim meyveli yoğurda karıştırıyorum.gayet farkedilmeden yeniyor.

selam herkese,
bende inanmayarak başladığım dukan diyetine 2 ay sonunda 6kg vermiş olarak ve inanarak devam ediyorum.
sıkılmadan yapın sonucu gördükçe zaten sizinde şevkiniz geliyor.
su mutlaka 1,5-2 lt ıcın ve spor yapın haftada 4 en az :)

neyse sirasini bozma da nasil yaparsan yap canim :)) yani mutlaka 1 gün saf protein tükette...

krep disinda tüketmek icin okadar cok tarif varki inanamazsin
biliyorum ben sütlaç yaptım... poğça yaptım... tatlı+tuzlu kurabiye yaptım... ekmek yaptım... krep yaptım... ama sadece kurabiyeyi beğendim

canim ben birkac cesit sebzeyi tencereye koyup kaynatiyorum, havuc, brokoli, pirasa, domates, sogan elime ne gecerse. sonra maydonoz, biraz kepek, biraz sut, biraz da light peynir atip blenderi sokuyorum icine. yogun kivamli lezzetli bir corba oluyor, sebze gunlerinin kurtaricisi. hem kepek de yersin. umarim fikir verebilmisimdir canim, kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…