Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hobaa benim erkek arkımın bir modeli daha:KK70::KK70: bu Türk erkekleri hep böyle sanırım:KK70::KK70:
bende 10 kilomu en azından verimki sölediği ile kalsın diye uğraşıyorum ciddi ciddi:KK70::KK70:

destekte vermiyor köstekte olmuyor şuan sadece izlemede:KK70::KK70:
1 ay sonra konuşucam ben diyor:KK70: 23 mart yanii:KK70::KK70: 23 şubatta başlıcam spora çünkü:KK70:
o günü sabırsızlıkla bekliyorum:KK70:

başta biz kendimiz için kilo vermek istiyoruz ama erkek arkadaşlarımızın şahane destekleri de hırslandırıyor bizi :))

sporla 1 ayda yediklerine dikkat etmeden bile çok güzel sıkılaşıyor ve zayıflıyorsun birde dukan diyetimizin yağ yakıcı etkisi var. 1 ay sonra erkek arkadaşın ağzını açabilecek mi merak ediyorum yada ağzı açık kalacağı için konuşamayacaktır :))

Kızlar mrb nasıl giyo dukan. Sanırım ben haftaya Perşembe dukana tekrar basliycam. Bıktım su üstüm deki 3.5 kg dan basta türlü gitmeyecek. Keske bırakmasaydım demiyorum çünkü 1.ay 4 kg verip de diğer 2 ayda 1 kg gidince gına gelmişti. Bu arada karataya takıldım hala da takılıyorum. 64-64.5 kg arasi gidip gelirken bırakmıştım dukani. 1.5 ayın sonunda 65kg yum. Karatayda belki uzun vadede isime yarayabilirdi ama(en azından avuç avuç yediğim kuruyemislere ve tereyağı kaymaklara rağmen yine kilo aldırmayan bir beslenme sekli diyorum ben ona)bende resmen takıntı oldu resmen 3 aydır diyet yapıp 64 65 gelip gitmek insanı cildirtiyo. Dukanin sitesinden Yaptıgım hesaplamada atak seyir güçlendirme hepsi 1 buçuk ayda bitiyo. Yeter artık şimdi önümüzdeki hafta Çarşamba gunu gunüm var. Onu bı atlatayım Perşembe başlıyorum. Buraya yazdım ki vazgecmiyeyim. Haydi saglikla kalın

ekmegin nefis görünüyor afiyet olsun bende yapmak istiyorum nasıl yaptın tarifteki gibimi

canım ya zahmet olmazsa tarif yazabilirmisin gerçekten güzel gözüküyor....ellerine saglık

Hemen yazayım tarifi ama şöyle de bir sorunum var belki de fırından kaynaklı yaptığım ekmeklerin içi çok pişmedi ben de ortadan kesip tavada pişirdim tekrar. Hamburger ekmeği gibi oldu :)

12 kaşık yulaf kepeği
Light Süt ( miktarı göz kararı)
2 yumurta(Birinin sarısını koymadım)
Lor (en fazla 2 yemek kaşığı kadardır)
Tuz ve bir paket kabartma tozu
12 tane silikon kaba eşit miktarda koydum. Annemin emektar fırınında pişirdim. Öyle 180 derece falan yoktur onda :KK1: pişirir ve çıkarırsınız :)

Tavuk köfte
Sanırım 6 tane idi :) tavuk pirzolayı derisi yağları ve kemiklerinden ayırdım
Büyük boy 2 soğanı rondodan geçirdim. Üstüne pirzolaları ekledim. Onların üstüne 2 yemek kaşığı yulaf kepeği eklendim. 1 yumurta, karışık baharatlar ile iyice rondoda karıştırdım. Tuz atmadım. Köfte harcı oldu bu dediğim anda aldım. biraz dinlendirdim. Sonra yağsız tavada pişirdim.

kızlar motivasyona ihtiyacım var böhüüüüüü:KK43:((reglime daha 10 gün var ama ben nedense kilo alıyorum 55 e düşmüşken 56 yı gördüm yine bu sabah,15 şubat doğum günümdü yaptığım tek kaçamak balığın yanında sebze günüm olmamasına rağmen yediğim yağsız tuzsuz yeşillik salatası ve tam yağlı ayrandı o kadar...ailem beni fasıla götürecekti ben istemedim diyetteyim diye,azıcık yeşillikten mi oldu bu şimdi...her gün en az yaırm saat yüksek tempolu spor da yapıyorum yeşil çay da içiyorum onun dışında dukanella bile yemiyorum o kadar kaçamaksız gidiyorum ama....bana motivasyon lazımmmmmm=(((((((((((

Hemen yazayım tarifi ama şöyle de bir sorunum var belki de fırından kaynaklı yaptığım ekmeklerin içi çok pişmedi ben de ortadan kesip tavada pişirdim tekrar. Hamburger ekmeği gibi oldu :)

12 kaşık yulaf kepeği
12 tane silikon kaba eşit miktarda koydum. Annemin emektar fırınında pişirdim. Öyle 180 derece falan yoktur onda :KK1: pişirir ve çıkarırsınız :)

Tavuk köfte
Büyük boy 2 soğanı rondodan geçirdim. Üstüne pirzolaları ekledim. Onların üstüne 2 yemek kaşığı yulaf kepeği eklendim. 1 yumurta, karışık baharatlar ile iyice rondoda karıştırdım. Tuz atmadım. Köfte harcı oldu bu dediğim anda aldım. biraz dinlendirdim. Sonra yağsız tavada pişirdim.
canım ellerine saglık teşekürler kısa zamanda bende yapıcam:KK56:

12 kaşık yulaf kepeği

Tavuk köfte

çok saol... işyerinde yiyebileceğim farklı şeyler olsun istedim.çok da güzel anlatmışsın tekrar ellerine saglık

kızlar motivasyona ihtiyacım var böhüüüüüü:KK43:((reglime daha 10 gün var ama ben nedense kilo alıyorum 55 e düşmüşken 56 yı gördüm yine bu sabah,15 şubat doğum günümdü yaptığım tek kaçamak balığın yanında sebze günüm olmamasına rağmen yediğim yağsız tuzsuz yeşillik salatası ve tam yağlı ayrandı o kadar...ailem beni fasıla götürecekti ben istemedim diyetteyim diye,azıcık yeşillikten mi oldu bu şimdi...her gün en az yaırm saat yüksek tempolu spor da yapıyorum yeşil çay da içiyorum onun dışında dukanella bile yemiyorum o kadar kaçamaksız gidiyorum ama....bana motivasyon lazımmmmmm=(((((((((((

bazen oluyor böyle artışlar hiç morelini bozma..kendine güven ve yoluna devam et

kızlar 2 önemli sorum var... (yani bence önemli)... seyirdeyim...
1- yulaf kepeğini 2 kaşık tüketmesem sorun olurmu?
2- sebze+protein pek yapamıyorum ben :KK5: öyle iki günde bir falan yemeğin yanında biber yada domates falan yiyiyorum yada ne biliyim belki mantar tavuk sote yapıyorum falan... ama öle 1 gün sadece protein ertesi gün sebze protein gibi yapamıyorum nasıl olucak bu iş sıkıntı olurmu ki?

2- sebze+protein pek yapamıyorum ben :KK5: öyle iki günde bir falan yemeğin yanında biber yada domates falan yiyiyorum yada ne biliyim belki mantar tavuk sote yapıyorum falan... ama öle 1 gün sadece protein ertesi gün sebze protein gibi yapamıyorum nasıl olucak bu iş sıkıntı olurmu ki?
Kilo verebiliyosan ve kabizlik sorunun yoksa sorun olmaz. Ama yine de düzenli sebze yemelisin. Çünkü meyve yemediğimiz icin vitaminleri sebzelerden alicaz. Vücudun ifla etmemesi övünür saglık icin mutlaka yemelisin bence ve hatta vitaminde almalisin

yulaf kepeğini mutlaka tüketin diyor dukan amca ve hep protein alma yanında zorla kendini biraz sebze de ye mesela brokoli yada karnıbahar ben bazen türlü yapıyorum yagsız ve patatezsiz birazda acı,baharat ekliyorum çok süper oluyo tavsiye ederim..

arkadaşlar bişey soracağım şimdi ben bu tavuk göğsünü haşlıyorum onu yiyorum ama kabızlık için dün suyundan çorba yaptım şöle yaptım içerisine kırmızı toz biber kekik karabiber koydum azıcıkta tuz koydum sıcak sıcak içtim gerçekten tuvalete çıkmakta zorluk çekmedim ama aklıma takıldı bu çorba atağa uygunmu değilmi ?

yarim, bugün fazla yazmadın merak ettim seni..işler yoğun sanırım :KK34:

yulaf kepeğini nasıl tüketemiyorsunuz yaa, bana yetmiyo bile,sebzeyide bence tüket..en azından vücudunu çok yormamış olursun, ayrıcada vitaminsiz kalmazsın..ve bence kilo vermen atağa uygun beslenmeye alışınca yavaşlar..

yulaf kepeğini nasıl tüketemiyorsunuz yaa, bana yetmiyo bile,sebzeyide bence tüket..en azından vücudunu çok yormamış olursun, ayrıcada vitaminsiz kalmazsın..ve bence kilo vermen atağa uygun beslenmeye alışınca yavaşlar..

bana da yetmiyor bugün araştırdım hatta acaba yeni güncelleme var mı diyee:KK70::KK70:

yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar :KK70:

Kızlar mrb nasıl giyo dukan. Sanırım ben haftaya Perşembe dukana tekrar basliycam. Bıktım su üstüm deki 3.5 kg dan basta türlü gitmeyecek. Keske bırakmasaydım demiyorum çünkü 1.ay 4 kg verip de diğer 2 ayda 1 kg gidince gına gelmişti. Bu arada karataya takıldım hala da takılıyorum. 64-64.5 kg arasi gidip gelirken bırakmıştım dukani. 1.5 ayın sonunda 65kg yum. Karatayda belki uzun vadede isime yarayabilirdi ama(en azından avuç avuç yediğim kuruyemislere ve tereyağı kaymaklara rağmen yine kilo aldırmayan bir beslenme sekli diyorum ben ona)bende resmen takıntı oldu resmen 3 aydır diyet yapıp 64 65 gelip gitmek insanı cildirtiyo. Dukanin sitesinden Yaptıgım hesaplamada atak seyir güçlendirme hepsi 1 buçuk ayda bitiyo. Yeter artık şimdi önümüzdeki hafta Çarşamba gunu gunüm var. Onu bı atlatayım Perşembe başlıyorum. Buraya yazdım ki vazgecmiyeyim. Haydi saglikla kalın

canım merhaba.senide alalım saflarımıza.bugün azıcık iyiyim ama öğleden sonraki derse girmedim.doktora gittim.tahlil sonuçlarımı aldım.çok şükür hala tiroid hastası değilim.kötü kolesterolüm minnacık fazla çıktı doğal olarak.ilginç bir şekilde ürik asit düşük çıktı.değerlerim fena değil.diyete devam yani.ah biz kadınlar.sabah bel ağrısından ölüyorum,sırtımda terli ama ben terimin soğumasını bekleyip hızlıca tartıldım.sonuç 65.8 çok mutlu oldum.(şu hasta halimle bile tartılmayı düşünüyor olmamda ayrı bir konu)bende bu haftasonu için endişe ediyordum,yarın bende gün vardı ama hastalık muhalefetiyle iptal ettim.pazar günüde diğer günüm var.Allah'tan ps günüm idare edebilirim.sen diyete başla ben seni takip ederim. perşembeye kadar inşallah aynı kiloda oluruz.

pilates yaparken ebru söylemisti pilates cemberi var ya onu kullanarak yaptigin bir kac egzersiz dogum sonrasi ve kilo verme sonrasi sarkan gögüsler icin eger cemberin varsa söyleyebilirim hareketleri

cemberim yok ama alirim valla cok takintiliyim bu konuda :KK43:

o zaman mutlaka cemberi al canim cünkü böyle yay gibi bastirarak yaptigin hareketler var gercekten cok iyi geliyor.

ben istanbul avcılarda aktardan aldım kilosu 70 lira rondoda toz yaptım yogurda koyup yiyorum

süperr :KK9:

yemeklere tat vermesi için sarımsak koysak atak evresinde yasak mı ki sarımsak :/

yarimcim

cevap 1 : sorun olup olmamasi sana bagli.. eger yulaf kepegini yemektense daha gec kilo vermeye raziyim diyorsan sorun yok bizim icin :)))) :KK51: yulaf kepegi ayni zamanda bol protein iceriyor yani bir hatirlatayim :)) ayrica yemek zor geliyorsa dedigim gibi facebook sayfasinda dünya tarif var hic belli bile olmuyor tadi .. mesela ben pirasa dolmasi yaptim az önce ici icin kiyma ile beraber pirinc yerine yulaf kepegi koydum süperr..hic belli bile olmuyor tadi. ayrica eminim ki ileride canin tatli yada hamur isi istediginde mecbur kalip yulaf kepegi ile tarif yapacaksin. Mesela pogaca yaptin mi hic acayip güzel oluyor misir unu gibi kitir kitir bir tad veriyor ben bayiliyorum sahsen. lütfen kisitlama kendini..

cevap 2 : peki kac gün sebze arti pro ve kac gün pro yapiyorsun yani seyir evresinin hangisini yapiyorsun?
yada yapma amacindasin :26: ?? yani 1 arti bir mi 5 arti 5 mi ? ona ggöre cevap vermek isterim. ama yine de söyliyim eger bu sekilde yapmazsan sen dukan diyeti yapiyor olmazsin. kendine göre baska bir diyet yapiyor olursun. yani sebze mi yemek istemiyorsun ? zaten pro+sebze gününde protein fazla olacak sebzede sadece bir ögün o da az olarak tavsiye ediliyor yani siz eger pro+ sebze günlerinde sadece domates salatalik ile gecistiriyorsan cok büyük sorun olmaz ama bir süre sonra SIKILIRSIN normal diyeti sekteye ugratabilirsin. bunun yaninda vitaminsiz kalma ihtimalin cok yüksek. Cevap verebildim mi ?

arkadaşlar bişey soracağım şimdi ben bu tavuk göğsünü haşlıyorum onu yiyorum ama kabızlık için dün suyundan çorba yaptım şöle yaptım içerisine kırmızı toz biber kekik karabiber koydum azıcıkta tuz koydum sıcak sıcak içtim gerçekten tuvalete çıkmakta zorluk çekmedim ama aklıma takıldı bu çorba atağa uygunmu değilmi ?

arkadaşlar çorba konusunda bi şey söylermisiniz :)

X