Canım, sen nasılsın, nasıl gidiyor? Söyleniyorsundur bana kesin foruma girmiyorum diyeNeler yapıyorsun, ben bayaa yoğunum bu ara. Benim güçlendirme gayet güzel gidiyor. İnşallah tez zamanda sen de geçersin güçlendirmeye canım. Kaçamak falan yok dimi, dikkat et tatlım, sonra bütün güzellikler senin olacak görüşmek üzere hayatım, öptüm seni...
kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.
sütle yememde bi zarar varmı yoksa serbestmi??????
bu yulaf ezmesiyle neler yapılabilir????????
kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.
DESEN DESEN tekrar merhaba seni gördügüme sssevindim
#ya hala inanamiyorum nasil verdin okadar kiloyu demek ki bende verebilirim. yazdigin herseyi okudum zaten ve takip ediyorum seni ama mucize gibi yaa gerci benimde 10 kg yi vermem mucize gibi geliyor bana ama sanki 70 kilo cok uzakkk
Allahim banada ve buradaki emek eden herkesede senin sabrindan versin
Kızlar nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım. Benim artık yoğun bi çalışma programım var, hafta içi akşam-hafta sonu gündüz dersaneye gidiyorum onun dışındaki zamanlarımda da evde ders çalışıyorum. Çok çalışmam gerekiyoooo çoooookkk
Tabii bir yandan da yaramaz oğlumla uğraşıyorum. Tahmin edersiniz artık durumumu. O yüzden de giremiyorum foruma, arada bir de olsa girmeye çalışıcam. Sizleri bırakmış değilim, gözüm üzerinizde
Ben ders çalışmaya gider. Hepinizi öpüyorum.
Canım, ben geçeli bir kaç hafta oldu, güçlendirme çok rahatmış gerçekten.Neler yediğimi yazsam kilo almadığıma inanmazsın heralde Ben de korkuyordum nasıl olacak diye, bu sabah -600 le uyandım. Çok mutluyum. Kurallarına uyarsan kilo almazsın diye düşünüyorum. Yalnız ödül öğünlerinden sonra tartılma, fazla çıkıyor çünkü Sonra normale dönüyor, aklında olsun.
Hayırlı uğurlu olsun canım güçlendirmen. afiyet olsun.
Yukarıda yazdığım cevap sana da gelsin, öpüyorum...
Aaaahhh canım, derslerden başımı kaldırsam oğlum başımda
ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam, gerçi güçlendirmede yeni sayılırım ama
yulaf kepeği ile yulaf ezmesi aynı şey değiller.dolayısıyla yememen gerekenler arasında.
canim ben görmemisim pardon.. yulaf ezmesi falan kesinlikle ayni sey degil kepek ile. lütfen ama lütfen hataya düsmeyin kesinlikle yasak
yulaf kepegi disinda her türlü yok ezmesi yok unu hepsi yasak
arkadaşlar merhaba dukan diyetine bu 2. başlayışım ne yazık ki ilkini yarım bırakmak zorunda kalmıştımeylül-ekim ayları arasında 2 hafta kadar yapabilmişimtim diyeti ve inanılmaz sıkılaştığımı fark etmiştim çokta güzel gidiyordu fakat bir bozdum tam bozdum buna rağmen verdiğim kiloları çabucak almama durumunada şaşırdım özel uğraşlar sonucu kilo aldım resmen cips çekirdek gece yarısı karışık tost kızartma paket paket çikolatayı hergün özenle yedim ve şiştim.
regl başlangıcım olsada dün itibari ile diyetime tekrar başladım feci bir şişlik var fakat regl bittiğinde atakta bitecek sanırım güzel bir hafiflik hissedeceğim :))
hedefim 10 kilo vermek umarım başırılı olurum bu defa biliyorum ki bu diyet kesin sonuç veriyor kendimden umutluyum ailecek diyetteyiz kaçamak yapma imkanım pek olmayacak yani tam gez devam edeceğim ve 10 gün içinde fitness+plates+yüzmeye başlayacağım inş en kısa zamanda vücudum kendini toplar ve sıkılaşır.
platesin sıkılaştırdığı fitness ın sıkılaştırmanın yanında kilo verdirdiği düşünülürse düzenli spor ve diyetle daha çabuk sonuç alır mıyım sizce sizlerden destek cevabı duymak daha moral verecektir :)
umarım cevap verirsiniz
arkadaşlar merhaba dukan diyetine bu 2. başlayışım ne yazık ki ilkini yarım bırakmak zorunda kalmıştımeylül-ekim ayları arasında 2 hafta kadar yapabilmişimtim diyeti ve inanılmaz sıkılaştığımı fark etmiştim çokta güzel gidiyordu fakat bir bozdum tam bozdum buna rağmen verdiğim kiloları çabucak almama durumunada şaşırdım özel uğraşlar sonucu kilo aldım resmen cips çekirdek gece yarısı karışık tost kızartma paket paket çikolatayı hergün özenle yedim ve şiştim.
regl başlangıcım olsada dün itibari ile diyetime tekrar başladım feci bir şişlik var fakat regl bittiğinde atakta bitecek sanırım güzel bir hafiflik hissedeceğim :))
hedefim 10 kilo vermek umarım başırılı olurum bu defa biliyorum ki bu diyet kesin sonuç veriyor kendimden umutluyum ailecek diyetteyiz kaçamak yapma imkanım pek olmayacak yani tam gez devam edeceğim ve 10 gün içinde fitness+plates+yüzmeye başlayacağım inş en kısa zamanda vücudum kendini toplar ve sıkılaşır.
platesin sıkılaştırdığı fitness ın sıkılaştırmanın yanında kilo verdirdiği düşünülürse düzenli spor ve diyetle daha çabuk sonuç alır mıyım sizce sizlerden destek cevabı duymak daha moral verecektir :)
umarım cevap verirsiniz
önceliklee aramıza hoşgeldiinnn:))
umarım bu sefer tamamlarsın:) tabi hepimizde:))
hoş buraya takılırsan diyeti bırakman imkansız gibi birşey
bir sürü cadı varizin vermezleeer
bende senin gibi önümüzdeki hafta hem fitness hemde pilatese başlıyorum:)
bakalım umarım sonuçları çok çok iyi olur:)
perşembe saat 2 ye kadar yarim_ arkadaşımıza kilo bildirimini de katılırsan senin için iyi olur.
Başlangıç tarihin
Başlangıç kilon
Hedef kilon
vee şimdiki kilon :)
ooooo hem de nasıl bir kilo vermek olur ki hepimizi geçersin.burda bir çoğumuz yürüyüş bile yapamıyoruz.buna göre ne kadar kilo vereceğini bir düşün...
pilates yaparken ebru söylemisti pilates cemberi var ya onu kullanarak yaptigin bir kac egzersiz dogum sonrasi ve kilo verme sonrasi sarkan gögüsler icin eger cemberin varsa söyleyebilirim hareketleri
cemberim yok ama alirim valla cok takintiliyim bu konuda
canlarim facebook kuklaniyorsaniz mutlaka arkadasimiz simla nin sayfasini " dukan diyetleri " ni ziyaret edin.
TR de goji berry bulmak zor biraz sanirim ama ionternetten alisveris yapma sansiniz varsa hemen link vereyim? [/QBEN EDİYORUM AMA BURASI KADAR DERLİ TOPLU DEĞİL ORASI.SİMLA'NIN KENDİ BLOĞU FACEBOOK 'TAN DAHA İYİ GİBİ GELİYOR BANA..
ben istanbul avcılarda aktardan aldım kilosu 70 lira rondoda toz yaptım yogurda koyup yiyorum
hoş bulduuum :) çok teşekkür ederim pilates tek başına sıkılaştırıyorken fitness ve diyetle çok güzel sonuçlar alırız inşallah
bildirime daha var fakat yazayım ben yinede :)
başlangıç tarihim: 16.02.2012
başlangıç kilom:67
hedef kilom:57
biraz da inat ettim erkek arkadaşım bu isteğini destekliyorum tabi spora git ne kadar güzel ama zannetmiyorum sen kilo vermezsin dediği için sinir oldum bulduğum tüm aktiviteleri yapacağım :) bana öyle dediği için en kısa zamanda 10 kiloyu vermeliyim ki laf ettiği ile kalsın o arkadaş :)) dün diyete başladım dediğimde de ne diyeti ki ne gereği vardı diye cevap veriyor ya gaza getirmeyeceksin ya da sessizce destekleyeceksin :))
DESEN DESEN tekrar merhaba seni gördügüme sssevindim
#ya hala inanamiyorum nasil verdin okadar kiloyu demek ki bende verebilirim. yazdigin herseyi okudum zaten ve takip ediyorum seni ama mucize gibi yaa gerci benimde 10 kg yi vermem mucize gibi geliyor bana ama sanki 70 kilo cok uzakkk
Allahim banada ve buradaki emek eden herkesede senin sabrindan versin
desendesen sen 82 den 59 a mı düştün.inanamıyorum.bravo sana nazar değmesin
ne kadar sürede verdin gözümden mi kaçtı benim senin durumun.harikasınn
fırsat buldukça girmeye çalış buraya canım, sen ve nes benim örneğimsiniz..vazgeçeceğim zaman sizin verdiğiniz kilo aklıma geliyor..
Merhaba Arkadaşlar, ben eskilerdenim bilen bilir beni, uzun zamandır uğrayamadım buralara malum benim minik cadı kızım bana nefes aldırmıyor bütün gün...))
Bugün hazır biraz vaktim varken bir merhaba diyeyim dedim sizlere. Geçmişi okumama imkan yok tabi binlerce sayfa yazılmış ben uğramayalı...((
Diyete yaklaşık 1.5 ay kadar ara verdikten sonra ocak ortasında tekrar başladım, şu anda nihayet 68 lerdeyim, daha 8 kilom var tabi, ama 20 kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an.
Spor yapamadığım için maalesef biraz yavaş gidiyor kilolar ama gidiyor yani neticede, inşallah 2 ay içinde hedeflediğim kiloma ulaşırım.
Dukana göre 61.5 kg olmam lazımmış ama ben inmişken 60 kg kadar inim diyorum...))
Herkese bol bol eksili günler olsun inş., eski arkadaşlardan kalan varsa hepisini öpüyorum, herkese kolay gelsin...)