Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

desendesen sen 82 den 59 a mı düştün.inanamıyorum.bravo sana nazar değmesin
ne kadar sürede verdin gözümden mi kaçtı benim senin durumun.harikasınn

kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.
sütle yememde bi zarar varmı yoksa serbestmi??????
bu yulaf ezmesiyle neler yapılabilir????????

canim ben görmemisim pardon.. yulaf ezmesi falan kesinlikle ayni sey degil kepek ile. lütfen ama lütfen hataya düsmeyin kesinlikle yasak

yulaf kepegi disinda her türlü yok ezmesi yok unu hepsi yasak

kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.

yulaf kepeği ile yulaf ezmesi aynı şey değiller.dolayısıyla yememen gerekenler arasında.

kesinlikle veriliyor yeter ki kararlı ol canım...

fırsat buldukça girmeye çalış buraya canım, sen ve nes benim örneğimsiniz..vazgeçeceğim zaman sizin verdiğiniz kilo aklıma geliyor..

yulaf kepeği ile yulaf ezmesi aynı şey değiller.dolayısıyla yememen gerekenler arasında.

canim ben görmemisim pardon.. yulaf ezmesi falan kesinlikle ayni sey degil kepek ile. lütfen ama lütfen hataya düsmeyin kesinlikle yasak

yulaf kepegi disinda her türlü yok ezmesi yok unu hepsi yasak

tamamdır çk teşekkürler
dün bi kasecik yedim ama spor yaptım zaten sabah
tüh ya sevnmiştim bende atıştırmalık yerim diye düşünmüştüm

arkadaşlar merhaba dukan diyetine bu 2. başlayışım ne yazık ki ilkini yarım bırakmak zorunda kalmıştım eylül-ekim ayları arasında 2 hafta kadar yapabilmişimtim diyeti ve inanılmaz sıkılaştığımı fark etmiştim çokta güzel gidiyordu fakat bir bozdum tam bozdum buna rağmen verdiğim kiloları çabucak almama durumunada şaşırdım özel uğraşlar sonucu kilo aldım resmen cips çekirdek gece yarısı karışık tost kızartma paket paket çikolatayı hergün özenle yedim ve şiştim.

regl başlangıcım olsada dün itibari ile diyetime tekrar başladım feci bir şişlik var fakat regl bittiğinde atakta bitecek sanırım güzel bir hafiflik hissedeceğim :))

hedefim 10 kilo vermek umarım başırılı olurum bu defa biliyorum ki bu diyet kesin sonuç veriyor kendimden umutluyum ailecek diyetteyiz kaçamak yapma imkanım pek olmayacak yani tam gez devam edeceğim ve 10 gün içinde fitness+plates+yüzmeye başlayacağım inş en kısa zamanda vücudum kendini toplar ve sıkılaşır.

platesin sıkılaştırdığı fitness ın sıkılaştırmanın yanında kilo verdirdiği düşünülürse düzenli spor ve diyetle daha çabuk sonuç alır mıyım sizce sizlerden destek cevabı duymak daha moral verecektir :)

umarım cevap verirsiniz

önceliklee aramıza hoşgeldiinnn:))
umarım bu sefer tamamlarsın:) tabi hepimizde:))
hoş buraya takılırsan diyeti bırakman imkansız gibi birşey

bir sürü cadı var izin vermezleeer

bende senin gibi önümüzdeki hafta hem fitness hemde pilatese başlıyorum:)
bakalım umarım sonuçları çok çok iyi olur:)

perşembe saat 2 ye kadar yarim_ arkadaşımıza kilo bildirimini de katılırsan senin için iyi olur.

Başlangıç tarihin
Başlangıç kilon
Hedef kilon
vee şimdiki kilon :)

ooooo hem de nasıl bir kilo vermek olur ki hepimizi geçersin.burda bir çoğumuz yürüyüş bile yapamıyoruz.buna göre ne kadar kilo vereceğini bir düşün...

Yulaf ezmesi değil illa ki yulaf kepeği olması gerekiyor. İnternet üzerinden de alabilirsin bulamadıysan eğer. Yulaf ezmesi bende de var, arada bir eşim yiyiyor sütle kahvaltıda. Daha önceden bu diyeti yapan arkadaşlar yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullanmışlar, onların deneyimine göre kilo verimini yavaşlatmış, yulaf kepeğiyle daha hızlı kilo verilebilirmiş. O yüzden ezme değil de kepeğini temin et mutlaka, onu temin edinceye kadar idare et bari ezmeyle.

Merhaba Arkadaşlar, ben eskilerdenim bilen bilir beni, uzun zamandır uğrayamadım buralara malum benim minik cadı kızım bana nefes aldırmıyor bütün gün...))

Bugün hazır biraz vaktim varken bir merhaba diyeyim dedim sizlere. Geçmişi okumama imkan yok tabi binlerce sayfa yazılmış ben uğramayalı...((

Diyete yaklaşık 1.5 ay kadar ara verdikten sonra ocak ortasında tekrar başladım, şu anda nihayet 68 lerdeyim, daha 8 kilom var tabi, ama 20 kilo vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum şu an.

Spor yapamadığım için maalesef biraz yavaş gidiyor kilolar ama gidiyor yani neticede, inşallah 2 ay içinde hedeflediğim kiloma ulaşırım.
Dukana göre 61.5 kg olmam lazımmış ama ben inmişken 60 kg kadar inim diyorum...))

Herkese bol bol eksili günler olsun inş., eski arkadaşlardan kalan varsa hepisini öpüyorum, herkese kolay gelsin...)

itiraf edin hanginiz kentparktaki arifoğlundan son kalan yulaf kepeğini aldı!!!!!!!

gittim ve az önce sattık dediler. bende rossmanndan aldım geldim.

hoş bulduuum :) çok teşekkür ederim pilates tek başına sıkılaştırıyorken fitness ve diyetle çok güzel sonuçlar alırız inşallah

bildirime daha var fakat yazayım ben yinede :)

başlangıç tarihim: 16.02.2012
başlangıç kilom:67
hedef kilom:57

ooooo hem de nasıl bir kilo vermek olur ki hepimizi geçersin.burda bir çoğumuz yürüyüş bile yapamıyoruz.buna göre ne kadar kilo vereceğini bir düşün...

biraz da inat ettim erkek arkadaşım bu isteğini destekliyorum tabi spora git ne kadar güzel ama zannetmiyorum sen kilo vermezsin dediği için sinir oldum bulduğum tüm aktiviteleri yapacağım :) bana öyle dediği için en kısa zamanda 10 kiloyu vermeliyim ki laf ettiği ile kalsın o arkadaş :)) dün diyete başladım dediğimde de ne diyeti ki ne gereği vardı diye cevap veriyor ya gaza getirmeyeceksin ya da sessizce destekleyeceksin :))

hobaa benim erkek arkımın bir modeli daha bu Türk erkekleri hep böyle sanırım
bende 10 kilomu en azından verimki sölediği ile kalsın diye uğraşıyorum ciddi ciddi

destekte vermiyor köstekte olmuyor şuan sadece izlemede
1 ay sonra konuşucam ben diyor 23 mart yanii 23 şubatta başlıcam spora çünkü
o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba canım, tabiki verebilirsin sen de, azmettikten sonra yapamayacağı şey yok insanın. Gerçekten mucize olan bu diyetin ta kendisi. Ne diyetisyenlere gittim de işe yaramadı. (beni ne diyetisyenler, ne beslenme uzmanları istedi de ben varmadım ) Yeter ki sadık kal canım diyete, sen bile kendine inanamayacaksın. Şu an o kadar rahatım, o kadar huzurluyum ki anlatamam. Ne giysem yakışıyor, hatta ayağımdan düşüyor Dün zayıfken giydiğim bi pantalonum vardı onu giydim, bol geldi. Benim kız da bana ne dese iyi, annecim sen çok fazla zayıflamışsın bence bir kaç kilo alman gerekiyor

desendesen sen 82 den 59 a mı düştün.inanamıyorum.bravo sana nazar değmesin
ne kadar sürede verdin gözümden mi kaçtı benim senin durumun.harikasınn

amin canım, inşallah darısı senin ve tüm dukandaşlarımın başına. Yaklaşık olarak 5 ayda kurtuldum insanlık dışı görüntümden

fırsat buldukça girmeye çalış buraya canım, sen ve nes benim örneğimsiniz..vazgeçeceğim zaman sizin verdiğiniz kilo aklıma geliyor..

Canım merhaba, nasıl gidiyor? sakın vazgeçeyim deme, incecik günler senin olsun.

Selam canım, süper vermişsin valla, neyse oğluşum uyandı byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…