Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şuan google mapten hesapladım ve işten çıkınca 3km yürücem:d
insan yürücek diye mutlu olur mu

yarın 100 gr bile olsa - görmek istiyoruuum

dualarımız seninnle canım:)
benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var ve bende değerlerimin iyi çıkacağını düşünüyorum çünkü kendimi iyi hissediyorrum:)))

şuan google mapten hesapladım ve işten çıkınca 3km yürücem:d
insan yürücek diye mutlu olur mu

yarın 100 gr bile olsa - görmek istiyoruuum
abboowww.... çılgınsın sen bende bu akşam hastaneye gidicem... koşturarak yetişmem lazım... sonra 19,30 oryantal dersim başlıyo... 20.30 o bitiyo halk oyunları dersim başlıyoo.... ohh ohhh

canım c vit alıyomusun, gojy berry ve ya vitamin hapı gibi bişeyler.eğer vücutta yeterli c vit olmazsa vücut etlerde demir emilimini gerçekleştiremiyo yediğimiz etler kan yapıcı özelliğini gösteremiyo belki biliyosundur ama belki haberin yoktur diye hatırlatıyım dedşm,hazır o kadar et yerken boşa gitmesin benim geçen sefer bütün değerlerim olumlu yönde değişmişti doktor bile bi ton soru sormuştu diyetle ilgili

abboowww.... çılgınsın sen bende bu akşam hastaneye gidicem... koşturarak yetişmem lazım... sonra 19,30 oryantal dersim başlıyo... 20.30 o bitiyo halk oyunları dersim başlıyoo.... ohh ohhh

oh oh sen benden hareketlisin
ama 2 haftayı devirip 4 kilo bile vermemek üzer beni:d hareketime hareket katıcaam

o ankarada gittiğin oryantal kurslarını yaz bana seneye ihtiyacım olacaak

şimdilik kullanmıyorum ama bugun gitmemin sebeplerinden biri de bu... çünkü benim max 1 yıl içinde vücut değerlerimin normal seviyelerde olması lazım... anne olmak istiyorum... eksik neyim varsa tamamlamak fazlalıklarımı da yok etmek istiyorum... bakalım bugun doktor amcam bana neler önericek...

oh oh sen benden hareketlisin
ama 2 haftayı devirip 4 kilo bile vermemek üzer beni:d hareketime hareket katıcaam

o ankarada gittiğin oryantal kurslarını yaz bana seneye ihtiyacım olacaak
ne ankarası ayol bursadayım ben... bikaç ay sonrasında da istanbulda olucam :13:

şimdiden geçmiş olsun cnm,seneyede inşallah hayırlısıyla anne olursun,seneye bende düşünüyorum bakalım bu sene kilomu verip sabitleyip hamilelik için yer açıcam

bende güçlendirmedeyim bi hafta oldu.bende abarttım ödülleri korkuyodum valla içime su serptin resmen.belki bende 55 olurum güçlendirmede:)canım mesela ben haftada bi kere bi porsiyon kıymalı börek bve bi porsiyonda kuru fasülye yiyebilirim dimi.iki porsiyon nişastalı gıda niyetine?

çok geçmiş olsun canım.umarım degerlerin iyi çıkar ilaçlarla ugraşmak zorunda kalmazsın..

senin bugünkü durgunluğunun sebebi bu muydu?inşallah hepsi çok güzel çıkar.benimkiler bugün fena çıkmadı.darısı başına.

amma ballandırdınız bu akşam bende markete uğramalıyım... yoğurdum peynirim bitmiş bi bohçada ben alyım bariii

haha ben denemedim ilkkez aldırıyorum bakalım nasıl olcak bu bohça :))

dualarımız seninle :)

ben de renkli yazmak istiyorum ben de şu ifadeleri kullanmak istiyorum.. napcam bunun için :))

bana da yetmiyor bugün araştırdım hatta acaba yeni güncelleme var mı diyee

yooo bugun keyifsizim pek tadım yok öyle okuyorum sadece... ayrıca nasıl yetmiyo yahu... ne yiyiyosunuz ki o kadar
poaça, muffin yapıyorum.pazardan yapıyorum 1 haftalık hakkımı..3 küçük poaça 1 muffinim oluyo..ama gün içerisinde acıkıyorum..yoğurt pek sevmediğimden atıştırmalık olarak kepek hakkımı kullanıyorum yani.

canım facebook sayfalarından hangisi ben bugün gördüm daha facebook olduğunu
benim face açılmıyo işyerinde, yasaklı , evdede zaten fırsat olmuyoo

biliyorum ben sütlaç yaptım... poğça yaptım... tatlı+tuzlu kurabiye yaptım... ekmek yaptım... krep yaptım... ama sadece kurabiyeyi beğendim
tatlı kurabiyeyi nasıl yapmıştın canım
inşşallah güzel şeyler duyarsın doktordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…