Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaaar bi sorum olacak, gogus sarkmasina karsi yaptiginiz egzersizler varsa burda paylasir misiniz? sanki biraz formlarini kaybettiler gibi geliyor bana, ona uygun bir egzersiz ariyorummm.

herkese kolay gelsin
duş sonrası soğuk su dikleştirir fakat kışın bu imkansız...

Canım cok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru da jambon. Acaba bildigimiz jambon mu? Çünkü kitapta farklı bir jambondan bahsediyor.

Canım cok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru da jambon. Acaba bildigimiz jambon mu? Çünkü kitapta farklı bir jambondan bahsediyor.

kizlaaar bi sorum olacak, gogus sarkmasina karsi yaptiginiz egzersizler varsa burda paylasir misiniz? sanki biraz formlarini kaybettiler gibi geliyor bana, ona uygun bir egzersiz ariyorummm.

herkese kolay gelsin
duş sonrası soğuk su dikleştirir fakat kışın bu imkansız...

allahım görsen bir hava bir hava yok ben doğum yapmışım zayıflayamazmışım yok böyle yemeyle olacak iş değilmiş ki 3 gündür adam gibi bişey yemiyorum yok bende istikrar yokmuş ama 2 ay sonra görsün bakalımm gidecek yağlarrr

yüksek moral ve kulaklarını tıkamak çok etkili..bence bu durum seni hırslandırsın

teşekkür ederim. Çok fazla su içiyorum zaten . Bi de yeşil çay kullanıyorum. Tavsiyelerini uygulayacağım =) Umarım işe yarar. Çünkü kilo vermem durdugu için moralim bozuldu =(
Uzun süredir kanızdan Doğadan markanın form çaylarından herhangibirini aksam yatmadan önce 1 kupa suya 2 tanesini atıp demle canım bı güzel iç sabaha 1bardak ılık su iç sonra dogru tuvalete....:)))

Merhaba Dukancanlar...

Bende 3 gündür dukancıyım.Faceden dukan sayfasını takip ediyorum.
Buraya da bakayım dedim

Yararlı bilgiler ve tarifler olabilir

Son düzenleme:
Uzun süredir kanızdan Doğadan markanın form çaylarından herhangibirini aksam yatmadan önce 1 kupa suya 2 tanesini atıp demle canım bı güzel iç sabaha 1bardak ılık su iç sonra dogru tuvalete....:)))

kesinliklee bunu da deniceeem:)))
bütün yöntemlere açığıım:d

aay çok az veriyorsun yaa.. valla sinir olunacak kadar var
bence dukan sana yaramıyor canım istersen farklı bir şey yap şaşır meta.nı?

ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsam

valla benim ki mis gibi taçın kokuyu, hiç sert değil yumuşacık ama tabii puf pufta değil kabartma tozu çok az çünkü..

bence hemen ceza olarak spor yap.. 1 saat yürü, mekik çek,şınav çek,ip atla.. olan olmuş artık telafi etmeye bak

Sakın rejimdeyim deme ben dedim bin pişman oldum anlamıyorlar kardeim anlamıyorlar bide alay eder gibi tepki veriyorlar
hastayım de yeni yedim falan falan.. sen diyet programına devam et

eşin çok doğru demiş bende çok hırs yapardım.. hadi kanıtla kendini onlara

kizlaaar biliyorum kilo bildirimi dundu ama bugun eksi gorunce dayanamadim, paylasmak istedimmm :)

baslangic tarihi: 12 ocak
baslangic kilo: 77.5 kg
hedef: 58 kg
simdiki kilo: 71 kg

herkese bol eksili gunleeeeer :)
bende 10 ocakda başladım, ve bugün itibariyle 6,5 kg verdim aynıyız

benimde kayınvalidem, düğünümüz hakkında sohbet ederken, eğer gelinliğim, tekrar giyebilirsem bana ikinci düğünü yapacağını söyledi, bende onu hırs yaptım, kilo verebileceğime inanmıyo , diyet yaptığımı bilse kara kara düşünürdü ama söylemiyorum
bende hiç yaşamıyordum ama son 3-4 gündür feci yanıyo..yumurtamı ağır geldi acaba, yada bitki çayı bilmiyorum..ama yanarsa yansın, akşam yemeğini yiyemiyorum sadece , o da işime geliyo

canım gojibery bulamıyorum
nerden alabilirim
ben aktardan alıyorum, ankarada kızılaydaki aktarlardan..ama büyük marketlerdede var..

Kızlar nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım. Benim artık yoğun bi çalışma programım var, hafta içi akşam-hafta sonu gündüz dersaneye gidiyorum onun dışındaki zamanlarımda da evde ders çalışıyorum. Çok çalışmam gerekiyoooo çoooookkk
Tabii bir yandan da yaramaz oğlumla uğraşıyorum. Tahmin edersiniz artık durumumu. O yüzden de giremiyorum foruma, arada bir de olsa girmeye çalışıcam. Sizleri bırakmış değilim, gözüm üzerinizde

Ben ders çalışmaya gider. Hepinizi öpüyorum.

Canım, ben geçeli bir kaç hafta oldu, güçlendirme çok rahatmış gerçekten. Neler yediğimi yazsam kilo almadığıma inanmazsın heralde Ben de korkuyordum nasıl olacak diye, bu sabah -600 le uyandım. Çok mutluyum. Kurallarına uyarsan kilo almazsın diye düşünüyorum. Yalnız ödül öğünlerinden sonra tartılma, fazla çıkıyor çünkü Sonra normale dönüyor, aklında olsun.

Hayırlı uğurlu olsun canım güçlendirmen. afiyet olsun.
Yukarıda yazdığım cevap sana da gelsin, öpüyorum...

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım

Aaaahhh canım, derslerden başımı kaldırsam oğlum başımda
ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam, gerçi güçlendirmede yeni sayılırım ama

herkese kolay gelsin

pilates yaparken ebru söylemisti pilates cemberi var ya onu kullanarak yaptigin bir kac egzersiz dogum sonrasi ve kilo verme sonrasi sarkan gögüsler icin eger cemberin varsa söyleyebilirim hareketleri

yumurta yemedigin bir gün dene ozaman bakalim yanacak mi ve de bitki cayi belki dokunabilir ama kücük ihtimal bence..

bir arkadas gr ile verdigini yazmisti hani bu diyeti birakmasini önermisti baska bir ark da eger bunu okursa o arkadas acaba bir günde neler yediklerini yazabilir mi mümkün degil kilo vermemek bu diyette o bakimdan soruyorum
daha dogrusu saglik problemi yok ise ....

Canım, sen nasılsın, nasıl gidiyor? Söyleniyorsundur bana kesin foruma girmiyorum diye Neler yapıyorsun, ben bayaa yoğunum bu ara. Benim güçlendirme gayet güzel gidiyor. İnşallah tez zamanda sen de geçersin güçlendirmeye canım. Kaçamak falan yok dimi, dikkat et tatlım, sonra bütün güzellikler senin olacak görüşmek üzere hayatım, öptüm seni...

kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.
sütle yememde bi zarar varmı yoksa serbestmi??????
bu yulaf ezmesiyle neler yapılabilir????????

DESEN DESEN tekrar merhaba seni gördügüme sssevindim

#ya hala inanamiyorum nasil verdin okadar kiloyu demek ki bende verebilirim. yazdigin herseyi okudum zaten ve takip ediyorum seni ama mucize gibi yaa gerci benimde 10 kg yi vermem mucize gibi geliyor bana ama sanki 70 kilo cok uzakkk

Allahim banada ve buradaki emek eden herkesede senin sabrindan versin

hiç stres yapma canım kendi zayıfladığına göre sende yazıflarsın....kilo vererek onu ve onlar gibilerini utandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…