Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaaar bi sorum olacak, gogus sarkmasina karsi yaptiginiz egzersizler varsa burda paylasir misiniz? sanki biraz formlarini kaybettiler gibi geliyor bana, ona uygun bir egzersiz ariyorummm.

herkese kolay gelsin
duş sonrası soğuk su dikleştirir fakat kışın bu imkansız...

aramıza hoşgeldin burcu... bende çalışıyorum :KK34:benim nasıl yaptığımı anlatıyım kısaca... önce dukana uygun alışveriş yaptım (stoklu)... yulaf kepeği-splenda tatlandırıcı (toz+tablet)-yağsız süttozu (ama kahve kreması değil tatlılara kullanılan)- yumurta-light yoğurt (hem 650 gr hem 250 gr olanlardan)-light beyaz peynir-çemensiz pastırma-dana jambon-yağsız kıyma-tavuk göğüs-dana kuşbaşı.... önce yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım... tariften 15 muffin kalıplarında ekmek çıktı... sonra hergün işe gelirken getirdim yiyebileceğim şeyleri... örneğin; KAHVALTI=peynir-jambon-çemensiz pastırma-haşlanmış yumurta-şekersiz çay-ekmek (sabah öğle akşama paylaştırıyorum) ARA=250gr olan yoğurtlarımdan 1 adet ÖĞLE= yağsız kıymadan akşamdan evde hazırladığım köfte+ekmek+zero cola ARA=tekrar 1 paket yoğurt AKŞAM= tavuk göğüs eti haşlanmış veya ızgara... GECE=yatmadan önce de sıcak tarçınlı süt... ohh misss... tabi gün içinde yeşil çay ve su tüketimi tavan yapıyo :KK9:ayrıca hafta sonu diyet yapmaktan çok zorlanıyorum ben pazar kahvaltıları ayarımı kaçırmak için resmen kendini parçalıyo ama küçük sıyırıklarla atlatıyorum her hafta... :KK16:

Canım cok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru da jambon. Acaba bildigimiz jambon mu? Çünkü kitapta farklı bir jambondan bahsediyor.

aramıza hoşgeldin burcu... bende çalışıyorum :KK34:benim nasıl yaptığımı anlatıyım kısaca... önce dukana uygun alışveriş yaptım (stoklu)... yulaf kepeği-splenda tatlandırıcı (toz+tablet)-yağsız süttozu (ama kahve kreması değil tatlılara kullanılan)- yumurta-light yoğurt (hem 650 gr hem 250 gr olanlardan)-light beyaz peynir-çemensiz pastırma-dana jambon-yağsız kıyma-tavuk göğüs-dana kuşbaşı.... önce yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım... tariften 15 muffin kalıplarında ekmek çıktı... sonra hergün işe gelirken getirdim yiyebileceğim şeyleri... örneğin; KAHVALTI=peynir-jambon-çemensiz pastırma-haşlanmış yumurta-şekersiz çay-ekmek (sabah öğle akşama paylaştırıyorum) ARA=250gr olan yoğurtlarımdan 1 adet ÖĞLE= yağsız kıymadan akşamdan evde hazırladığım köfte+ekmek+zero cola ARA=tekrar 1 paket yoğurt AKŞAM= tavuk göğüs eti haşlanmış veya ızgara... GECE=yatmadan önce de sıcak tarçınlı süt... ohh misss... tabi gün içinde yeşil çay ve su tüketimi tavan yapıyo :KK9:ayrıca hafta sonu diyet yapmaktan çok zorlanıyorum ben pazar kahvaltıları ayarımı kaçırmak için resmen kendini parçalıyo ama küçük sıyırıklarla atlatıyorum her hafta... :KK16:

Canım cok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir soru da jambon. Acaba bildigimiz jambon mu? Çünkü kitapta farklı bir jambondan bahsediyor.

kizlaaar bi sorum olacak, gogus sarkmasina karsi yaptiginiz egzersizler varsa burda paylasir misiniz? sanki biraz formlarini kaybettiler gibi geliyor bana, ona uygun bir egzersiz ariyorummm.

herkese kolay gelsin
duş sonrası soğuk su dikleştirir fakat kışın bu imkansız...

ayy tam baş belası tipler hepimiz cevresinde en az 1 kişi vardır böyle motivasyon bozucu.geçen sene 2 ayda yaklaşık 10 kg verdim herkes bayıla bayıla takdir ederken en yakın akrabalar hala laf sokuşturuyodu hala şişkoymuşum gibi ki ben small giymeye başlamıştım :KK1: yani böyle insanlar sana stres sıkıntı değil hırs versin,daha da için rahat olsun çünkü biliyoruz ki bu diyet sayesinde hepimiz incecik olucaz er ya da geç bu olucak oyüzden boşver sen şimdi ona he he de,içinden de bi kaç ay sonra görüşücez diye düşün:KK8:

allahım görsen bir hava bir hava yok ben doğum yapmışım zayıflayamazmışım yok böyle yemeyle olacak iş değilmiş ki 3 gündür adam gibi bişey yemiyorum yok bende istikrar yokmuş ama 2 ay sonra görsün bakalımm :KK8: gidecek yağlarrr :KK1:

allahım görsen bir hava bir hava yok ben doğum yapmışım zayıflayamazmışım yok böyle yemeyle olacak iş değilmiş ki 3 gündür adam gibi bişey yemiyorum yok bende istikrar yokmuş ama 2 ay sonra görsün bakalımm :KK8: Gidecek yağlarrr :KK1:

yüksek moral ve kulaklarını tıkamak çok etkili..bence bu durum seni hırslandırsın

teşekkür ederim. Çok fazla su içiyorum zaten . Bi de yeşil çay kullanıyorum. Tavsiyelerini uygulayacağım =) Umarım işe yarar. Çünkü kilo vermem durdugu için moralim bozuldu =(
Uzun süredir kanızdan Doğadan markanın form çaylarından herhangibirini aksam yatmadan önce 1 kupa suya 2 tanesini atıp demle canım bı güzel iç sabaha 1bardak ılık su iç sonra dogru tuvalete....:)))

Merhaba Dukancanlar... :KK1:

Bende 3 gündür dukancıyım.Faceden dukan sayfasını takip ediyorum.
Buraya da bakayım dedim :KK9:

Yararlı bilgiler ve tarifler olabilir :KK52:

Son düzenleme:
Uzun süredir kanızdan Doğadan markanın form çaylarından herhangibirini aksam yatmadan önce 1 kupa suya 2 tanesini atıp demle canım bı güzel iç sabaha 1bardak ılık su iç sonra dogru tuvalete....:)))

kesinliklee bunu da deniceeem:)))
bütün yöntemlere açığıım:KK70::KK70::d

kayısı kurusu aç karnına, ceviz içini akşamdan suya koyup sabah aç karnına içmek, inciri zeytin yağına koyup sabah yemek, sinemaki (en kesin çözüm ama karın ağrısı yapıyo) aç karnına activia yemek(bana bu iyi geliyor), acı biber turşusu, dukanın izin verdiği bir meyve kurusu var adı aklıma gelmedi o, aç karnına sıcak limon, bal ve tarçınlı su bildiklerim bunlar canım.

kızlar ya benim normal tartı günüm cuma ve bu 4 hafta dukanla ve veremediiiiiiim sinir oldum.
ilk hafta: 1,1
2. hafta:0.6
3.hafta:0.4
bu hafta 00000000000
bu ne ya haftaya da artıya geç olsun bitsin bari :KK47::KK47::KK47:

aay çok az veriyorsun yaa.. valla sinir olunacak kadar var :KK47:
bence dukan sana yaramıyor canım istersen farklı bir şey yap şaşır meta.nı?

ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsam

valla benim ki mis gibi taçın kokuyu, hiç sert değil yumuşacık ama tabii puf pufta değil kabartma tozu çok az çünkü..

kızlar ben dün akşam öyle bi kaçamak yaptım ki halen içim sızlıyor.:KK43:kayınvalidemin getirdiği böreklerden 1 dilim yedim ve karnım toktu niye yediğimi bilmiyorum ama orda görünce dayanamadım bugün bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor.....çok oburum ben ya offfffffff offffffffff

bence hemen ceza olarak spor yap.. 1 saat yürü, mekik çek,şınav çek,ip atla.. olan olmuş artık telafi etmeye bak :KK66:

ya ben napacam. yarın gelinimizde toplanacaz ve o kadar hamurişinin yanında nası irade olcak bende. diet yapıyorum da demek istemiyroum. bıdıbıdı çekemem. yok zararlı yok geri alacan.

bi dünya nasıl olacağını dietin anlatıyorum insanlara başlıyorlar meyve de yemen lazım ekmekte yemen lazım. zepzede ye salata ye. zeytinyağı kullan yemeklerine.

yiye yiye böle oldum zaten.

tırtıl kurabiyede olcak börekte rus salatasıda. öf ya öf ya öf :KK47:

Sakın rejimdeyim deme ben dedim bin pişman oldum :KK47: anlamıyorlar kardeim anlamıyorlar bide alay eder gibi tepki veriyorlar :KK36:
hastayım de yeni yedim falan falan.. sen diyet programına devam et

arkadaşlar günaydın size birşey anlatayım :KK1: bugün kuzenim bana ne dese beğenirsiniz, tabi kendisi geçen sen 87 kiloyken bu sene 55 kg oldu ya konuşma hakkını buluyor kendinde :KK1: bende diyetteyim inşallah istediğim kg verebilirim dedim aynen şöyle söyledi bana boşuna uğraşma sen kilo veremezsinki her gördüğümde yiyorsun. allahımmm sinir oldum sanki ben her dk yiyen bi insanmışım gibi eşimde ben senin yerinde olsam inadına veririm bu kiloları dedi ama strese girdim valla 2 kat stres yaptım kendimee :S

eşin çok doğru demiş bende çok hırs yapardım.. hadi kanıtla kendini onlara :KK66:

kizlaaar biliyorum kilo bildirimi dundu ama bugun eksi gorunce dayanamadim, paylasmak istedimmm :)

baslangic tarihi: 12 ocak
baslangic kilo: 77.5 kg
hedef: 58 kg
simdiki kilo: 71 kg

herkese bol eksili gunleeeeer :)
bende 10 ocakda başladım, ve bugün itibariyle 6,5 kg verdim aynıyız :KK34:

arkadaşlar günaydın size birşey anlatayım :KK1: bugün kuzenim bana ne dese beğenirsiniz, tabi kendisi geçen sen 87 kiloyken bu sene 55 kg oldu ya konuşma hakkını buluyor kendinde :KK1: bende diyetteyim inşallah istediğim kg verebilirim dedim aynen şöyle söyledi bana boşuna uğraşma sen kilo veremezsinki her gördüğümde yiyorsun. allahımmm sinir oldum sanki ben her dk yiyen bi insanmışım gibi eşimde ben senin yerinde olsam inadına veririm bu kiloları dedi ama strese girdim valla 2 kat stres yaptım kendimee :S
benimde kayınvalidem, düğünümüz hakkında sohbet ederken, eğer gelinliğim, tekrar giyebilirsem bana ikinci düğünü yapacağını söyledi, bende onu hırs yaptım, kilo verebileceğime inanmıyo , diyet yaptığımı bilse kara kara düşünürdü ama söylemiyorum :KK1:

mide yanmasi ben bu diyete basladigimdan beri hic yasmadim eskiden börekler corekler pastalar mide yanmasindan mahvolurdum ama simdi hic yasamiyorum bence senin ki yediklerinden degil tamamen stres ten cünkü bu diyette mideye yanma yapacak birsey yok.
kizlar 2 aydir bu diyeti yapan pardon saglikli beslenen :KK1: ve internette delii gibi arastirma yapip nerdeyse hatim indiren ben size yardimci olmaya calisiyorum. Bu yüzden de cok alinti oldu kusura bakmayin.

benim yaavas verdigime bakmayin ben bir ay Tr deydim biraz kacamak yaptim. ama kendi evimde cok rahat uyguluyorum ve benimde hayalim yazin beyaz pantolon giyebilmek :KK1:
bende hiç yaşamıyordum ama son 3-4 gündür feci yanıyo..yumurtamı ağır geldi acaba, yada bitki çayı bilmiyorum..ama yanarsa yansın, akşam yemeğini yiyemiyorum sadece , o da işime geliyo :KK1:

canım gojibery bulamıyorum:KK43:
nerden alabilirim:KK43:
ben aktardan alıyorum, ankarada kızılaydaki aktarlardan..ama büyük marketlerdede var..

:KK3: Kızlar nasılsınız? Keyifler yerindedir umarım. Benim artık yoğun bi çalışma programım var, hafta içi akşam-hafta sonu gündüz dersaneye gidiyorum onun dışındaki zamanlarımda da evde ders çalışıyorum. Çok çalışmam gerekiyoooo çoooookkk
:KK31: Tabii bir yandan da yaramaz oğlumla uğraşıyorum. :KK55: Tahmin edersiniz artık durumumu. O yüzden de giremiyorum foruma, arada bir de olsa girmeye çalışıcam. Sizleri bırakmış değilim, gözüm üzerinizde :KK20:

Ben ders çalışmaya gider. Hepinizi öpüyorum.:KK54:

b bende 2.ay 18 gün oldu bugün itibarı ile 79 ile başladım 66 ya düştüm. 1 mart itibarıyla güçlendirmeye geçicem öyle karar verdim. böbreklerimi etkiliyor diye düşünmeye başladım. çünkü. ama kilomu geri almakta istemiyorum. güçlendirmeye geçip kilo alan var mı acaba onu merak ediyorum.

Canım, ben geçeli bir kaç hafta oldu, güçlendirme çok rahatmış gerçekten.:KK24: Neler yediğimi yazsam kilo almadığıma inanmazsın heralde :KK1: Ben de korkuyordum nasıl olacak diye, bu sabah -600 le uyandım. Çok mutluyum. Kurallarına uyarsan kilo almazsın diye düşünüyorum. Yalnız ödül öğünlerinden sonra tartılma, fazla çıkıyor çünkü :KK1: Sonra normale dönüyor, aklında olsun.

kızlar geçtim güçlendirmeye son kalan gramlarımda güçlendirmede gider belki.dün ödül yemeği günümdü mantı,poğaça ve tiramisu yedim.40 günden sonra iyi oldu valla.bugün saf protein yaptım dengelemek için.ama sanki korkuyorum ya kilo alaakmışım gibi gelmeye başladı güçlendirmede.güçlendirmedeki arkadaşlar sizde kilo alma oldumu?bide bi öğün makarna pilav falan yiyebilirim dimi.garip geliyo ya aradan sonra bunları yemek.darısı herkesin başına

Hayırlı uğurlu olsun canım güçlendirmen. afiyet olsun.
Yukarıda yazdığım cevap sana da gelsin, öpüyorum...

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım:KK43:

Aaaahhh canım, derslerden başımı kaldırsam oğlum başımda:KK1:
ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam, gerçi güçlendirmede yeni sayılırım ama:KK8:

herkese kolay gelsin

pilates yaparken ebru söylemisti pilates cemberi var ya onu kullanarak yaptigin bir kac egzersiz dogum sonrasi ve kilo verme sonrasi sarkan gögüsler icin eger cemberin varsa söyleyebilirim hareketleri

bende 10 ocakda başladım, ve bugün itibariyle 6,5 kg verdim aynıyız :KK34:

benimde kayınvalidem, düğünümüz hakkında sohbet ederken, eğer gelinliğim, tekrar giyebilirsem bana ikinci düğünü yapacağını söyledi, bende onu hırs yaptım, kilo verebileceğime inanmıyo , diyet yaptığımı bilse kara kara düşünürdü ama söylemiyorum :KK1:
bende hiç yaşamıyordum ama son 3-4 gündür feci yanıyo..yumurtamı ağır geldi acaba, yada bitki çayı bilmiyorum..ama yanarsa yansın, akşam yemeğini yiyemiyorum sadece , o da işime geliyo :KK1:

ben aktardan alıyorum, ankarada kızılaydaki aktarlardan..ama büyük marketlerdede var..

yumurta yemedigin bir gün dene ozaman bakalim yanacak mi ve de bitki cayi belki dokunabilir ama kücük ihtimal bence..

bir arkadas gr ile verdigini yazmisti hani bu diyeti birakmasini önermisti baska bir ark da eger bunu okursa o arkadas acaba bir günde neler yediklerini yazabilir mi mümkün degil kilo vermemek bu diyette o bakimdan soruyorum
daha dogrusu saglik problemi yok ise ....

canlarim facebook kuklaniyorsaniz mutlaka arkadasimiz simla nin sayfasini " dukan diyetleri " ni ziyaret edin.

TR de goji berry bulmak zor biraz sanirim ama ionternetten alisveris yapma sansiniz varsa hemen link vereyim?
[/QBEN EDİYORUM AMA BURASI KADAR DERLİ TOPLU DEĞİL ORASI.SİMLA'NIN KENDİ BLOĞU FACEBOOK 'TAN DAHA İYİ GİBİ GELİYOR BANA..

Canım, sen nasılsın, nasıl gidiyor? Söyleniyorsundur bana kesin foruma girmiyorum diye :KK4: Neler yapıyorsun, ben bayaa yoğunum bu ara. Benim güçlendirme gayet güzel gidiyor. İnşallah tez zamanda sen de geçersin güçlendirmeye canım. Kaçamak falan yok dimi, dikkat et tatlım, sonra bütün güzellikler senin olacak :KK34: görüşmek üzere hayatım, öptüm seni...

kzılar ya sabahta sordum ama cevap veren olmadı...annem dün markette yulaf kepeği bulamamışta yulaf ezmesi almış.
sütle yememde bi zarar varmı yoksa serbestmi??????
bu yulaf ezmesiyle neler yapılabilir????????

DESEN DESEN tekrar merhaba seni gördügüme sssevindim

#ya hala inanamiyorum nasil verdin okadar kiloyu demek ki bende verebilirim. yazdigin herseyi okudum zaten ve takip ediyorum seni ama mucize gibi yaa gerci benimde 10 kg yi vermem mucize gibi geliyor bana ama sanki 70 kilo cok uzakkk

Allahim banada ve buradaki emek eden herkesede senin sabrindan versin :KK16:

hiç stres yapma canım kendi zayıfladığına göre sende yazıflarsın....kilo vererek onu ve onlar gibilerini utandır

X