Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?

doğadanın mısır püskülü çayı vr.ama dışarda olma. kötü şeyler gelebilir başına . sinamekide iyi oluyor. 2 bardak iç.7 saat sonra cırt.

sorunun hallolmuş olacak

kızlar ben dün akşam öyle bi kaçamak yaptım ki halen içim sızlıyor.:KK43:kayınvalidemin getirdiği böreklerden 1 dilim yedim ve karnım toktu niye yediğimi bilmiyorum ama orda görünce dayanamadım bugün bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor.....çok oburum ben ya offfffffff offffffffff

kızlar ben dün akşam öyle bi kaçamak yaptım ki halen içim sızlıyor.:KK43:kayınvalidemin getirdiği böreklerden 1 dilim yedim ve karnım toktu niye yediğimi bilmiyorum ama orda görünce dayanamadım bugün bişey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor.....çok oburum ben ya offfffffff offffffffff

ya ben napacam. yarın gelinimizde toplanacaz ve o kadar hamurişinin yanında nası irade olcak bende. diet yapıyorum da demek istemiyroum. bıdıbıdı çekemem. yok zararlı yok geri alacan.

bi dünya nasıl olacağını dietin anlatıyorum insanlara başlıyorlar meyve de yemen lazım ekmekte yemen lazım. zepzede ye salata ye. zeytinyağı kullan yemeklerine.

yiye yiye böle oldum zaten.

tırtıl kurabiyede olcak börekte rus salatasıda. öf ya öf ya öf :KK47:

sende benim gibi yemin et ozaman diyeti bozamıyorsun .evde kedim var kedimin üzerine yemin ettim .kedimi çoooooooooooook seviyorum 2 haftalıkken annesi bırakıp gitmişti evde şırıngayla besledim şimdi 8 aylık

kedim demin bana tırmanırken koca göbegime tırnagını takıp kanattı .ama bilmeden yaptı sokakta buldugum kedim kilo vermeme sebep olucaksa varsın göbegimi tırmalasın:KK1:

sende benim gibi yemin et ozaman diyeti bozamıyorsun .evde kedim var kedimin üzerine yemin ettim .kedimi çoooooooooooook seviyorum 2 haftalıkken annesi bırakıp gitmişti evde şırıngayla besledim şimdi 8 aylık

aslında dayanıklıyım ama birden gözüm döndü ve saldırdım...ama bidaha olmasını kesin engelliycem

ya ben napacam. yarın gelinimizde toplanacaz ve o kadar hamurişinin yanında nası irade olcak bende. diet yapıyorum da demek istemiyroum. bıdıbıdı çekemem. yok zararlı yok geri alacan.

bi dünya nasıl olacağını dietin anlatıyorum insanlara başlıyorlar meyve de yemen lazım ekmekte yemen lazım. zepzede ye salata ye. zeytinyağı kullan yemeklerine.

iradene güvenemiyorsan... kesinlikle bir bahane üret ve gitme:)
hiç kimsenin düşüncesi senin inancın kadar etkili olmamalı diyorum:)

TARÇINLI SÜT
ohh misss :21:

hıımmm harikaaa:))))) afiyetler olsunn:))

hemen küçük zararsız yalanlara başvur....buraya gelmeden yemek yedim karnım çok tok de mesela yada açıkça diyetteyim de kimsenin senin rejimine karışmaya hakkı yok ki .hem zayıflamaya başlayınca onlarda konuşmayı bırakıcaktır.

X