Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nes05 kusura bakma tatlım görememiştim sabah... ama son güncel kilonda değişiklik yok o yüzden resmi değiştirmedim tekrar ama tabloya mutlaka yazdım...

yarim teşekkürler eline emeğine sağlık

Canım 2 yk kepek, 1 yumurta, 10 yk süt
kepekle sütü karıştır iyice biraz beklet.
Sonra yumurta kır içine. iyice karıştır.
Tavanı iyice kızdır ama iyi kızması lazım.
Bir çorba kepçesi karışımı dök içine kepçenin tersiyle yay.
Tavanın altını kıs ve üzeri benek benek olunca önce kenarlardan kaldırarak çevir.

çok sağol tatlım yrn sabah hemen deniyorum umarım bu sefer başarıcam:))

bu arada ben harika yemekler bulmaya çalışıyorum...... :)
bilmiyorum daha önce paylaşıldımı ama çokg üzel alternatifler bulunabiliyor gibi....kendimizi ben hiçbişey yiyemem dukandayım dişye koşullamayalım..
hafta sonnu mesela kabak patlıcan ve biberin içine sadece kıymadan hiç pirinç koymadan dolma yapmayı planlıyorum yanında yoğurt :)
şunuda öneririm mantı gibi oluyo :) krepleri yapın küçük parçalara bölün üzerine yağsız kavrulmuş soğan ve yoğurt...hatta üstüne domates sosu bile yapabilirsiniz.....
veyaa iskender gibi yine krepleri yapıp alta koyup üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine hazır dönerler :)yanındada light kola :)

ama tatlı bişeyler bulamıyorum çok :KK43: bana tıştırmalık lazım..badem ve fıstığı çok seviyorum mesela.....
geçenlerde proten değeri yüksek diye nohut haşlayıp yedim baya bi tabak çerez gibi süper ldu ama aysakmı nohut dukanda??haşlasakta yesek??????
güzel atıştırmalık bilen varmı dukanda?
bide bu light pudingleride sevdim günde 1 tane fix yiyorum olurmu

granül splenda buldum. eczaneye gidip alıyorum. biraz beni kazıklayacak ama napiim. 75 gramlık 17 dedi. 125 gramlıkta varmış.ona da 26 dedi

700 mü? ankarada oturmuyormuydun sen? burda kavitasyoa 700 verilirmi canım..

tebrikleeeer Allah mutluluğunu daim etsin İnşaAlLAH

lokman hekim'lerde bulunuyor yulaf kepeği ru-sheim markası :)
ben ordu da oturuyorum özel hastanede yaptırıyorum malesef 700 tl. birde korse 780 etti.

bu arada ben harika yemekler bulmaya çalışıyorum...... :)
bilmiyorum daha önce paylaşıldımı ama çokg üzel alternatifler bulunabiliyor gibi....kendimizi ben hiçbişey yiyemem dukandayım dişye koşullamayalım..
hafta sonnu mesela kabak patlıcan ve biberin içine sadece kıymadan hiç pirinç koymadan dolma yapmayı planlıyorum yanında yoğurt :)
şunuda öneririm mantı gibi oluyo :) krepleri yapın küçük parçalara bölün üzerine yağsız kavrulmuş soğan ve yoğurt...hatta üstüne domates sosu bile yapabilirsiniz.....
veyaa iskender gibi yine krepleri yapıp alta koyup üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine hazır dönerler :)yanındada light kola :)

ama tatlı bişeyler bulamıyorum çok :KK43: bana tıştırmalık lazım..badem ve fıstığı çok seviyorum mesela.....
geçenlerde proten değeri yüksek diye nohut haşlayıp yedim baya bi tabak çerez gibi süper ldu ama aysakmı nohut dukanda??haşlasakta yesek??????
güzel atıştırmalık bilen varmı dukanda?
bide bu light pudingleride sevdim günde 1 tane fix yiyorum olurmu

cnm naptın sen :KK70: kitabın var mı? baklagillerin hiç biri hiç bi şekilde serbest değil,diyet pudingleride çok aşırı tüketmemek gerekiyo,çoğumuz genelde regl dönemlerinde günde ufak kase falan yiyoruz.tariflerin olduğu bi başlığımızda var

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

ayrıca facede de var herkes tarifler paylaşıyo oralara bi bak,boşuna emeğine çabana masrafina yazık olmasın

kizlar eski listeyi sanirim güncellediniz. ben dünde yazdigim gibi 1 aydir Tr deydim yazamadim. eski ark lardan da kimseyi göremedim whitebird nerde acaba? :2:

nes05 hatirliyorum evet :KK8:

Beni de tekrardan listeye alirmisiniz acaba?

Baslangic tarihi: 15.12.2012
baslangic kilo : 97
güncel kilo : 87
hedef kilo: 70.2 (dukan a göre )

kizlar WC sorununa bir tek cözüm goji berry. her gün bir avuc ya yesilcay in icine atiyorum ya da muffin lerin icine ama mutlaka ertesi gün cözüme ulasiyor :KK8:

croiselle listedesin....

Kızlar küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum... Bunu lütfen es geçmeyelim ki, kırgınlıklar oluşmasın... İki hafta üstüste bildirim yapmayan arkadaşı listeden silicem... Tekrar bildirim yapmak istediğinde listeye ekleme yapıcam... Burdaki tek sebep kalabalık gözümüzü yormasın... Aktif hareketleri görebilmemiz açısından...

ben son zamanlarda halen istediğim kiloya inememiş, en azından 70lerden kurtulamamış olmaktan öyle sıkıldım ki anlatamam
birden listede 9 kiloyu görünce gözümde büyüdü birden... sürekli 23 ü verdin 10 daha verirsin diye teselli ediyorumda kendimi......

hoşgeldin cnm .ben sadece bi kaç günde bi kere bi parçacık bitter çikolata yiyorum aradada light meyveli yoğurt yiyorum ama çikolatalı pasta biraz fazla olmuş.bikerelik diyosan tamam ama devamlı olmaz. hem istediğimi yeyim hem zayıflıyım maalesef yok öyle bişey :) yani en azından burada bulunan bizler için hayal:) sonuçta bu diyetin saat gibi bi mekanizması var sen sürekli araya araya çomak sokarsan çarklar düzgün dönmez saatin doğru göstermemeye başlar.ya kısa süreliğine veda ettiğin zayıfladığında yine senin olucak tatlılar ya da tatlılar ve şişko bi beden tercih senin :)

bende onu soracaktım aslında:) iyiki aklıma getirdin... şimdi dün carefourda diyabetik çikolatalar gördüm ben:) şeker 0. yesek olur mu ki yhaa:)))

buarada bel bölgemde sorun olduğu için az önce twister ısmarladım netten:))) hergün yatmadan müzik eşliğinde dönsem ohh:KK70::KK70:
hemde çook ucuzz bi bakın derim:)) hoş ben hepsiburada dakileri plastik gördüm ve beğenmedim ama voitin sitesine girip 3-5 fazla verdim öyle aldım:d

bende onu soracaktım aslında:) iyiki aklıma getirdin... şimdi dün carefourda diyabetik çikolatalar gördüm ben:) şeker 0. yesek olur mu ki yhaa:)))

buarada bel bölgemde sorun olduğu için az önce twister ısmarladım netten:))) hergün yatmadan müzik eşliğinde dönsem ohh:KK70::KK70:
hemde çook ucuzz bi bakın derim:)) hoş ben hepsiburada dakileri plastik gördüm ve beğenmedim ama voitin sitesine girip 3-5 fazla verdim öyle aldım:d

şeker yok ama yağ var

ben son zamanlarda halen istediğim kiloya inememiş, en azından 70lerden kurtulamamış olmaktan öyle sıkıldım ki anlatamam
birden listede 9 kiloyu görünce gözümde büyüdü birden... sürekli 23 ü verdin 10 daha verirsin diye teselli ediyorumda kendimi......
giden kilo sütununu da ekledim... önümüzdeki perşembe görebilirsin... :KK9:

kizlar eski listeyi sanirim güncellediniz. ben dünde yazdigim gibi 1 aydir Tr deydim yazamadim. eski ark lardan da kimseyi göremedim whitebird nerde acaba? :2:

nes05 hatirliyorum evet :KK8:

Beni de tekrardan listeye alirmisiniz acaba?

Baslangic tarihi: 15.12.2012
baslangic kilo : 97
güncel kilo : 87
hedef kilo: 70.2 (dukan a göre )

kizlar WC sorununa bir tek cözüm goji berry. her gün bir avuc ya yesilcay in icine atiyorum ya da muffin lerin icine ama mutlaka ertesi gün cözüme ulasiyor :KK8:

merhabaaaaaa
bende seni hatırlıyorum, whitebird ne zamandır girmiyor, daha doğrusu ocak ayında ben grip oldum 3 hafta kadar giremedim, daha sonrasında ise eskilerden pek kimse kalmamıştı..
umarım bırakmaıştır ve geri gelir aramıza

X