Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün ki menüm kızlar.

Sabah Dukan krebi arasında omlet, pınar delight salam
Ara light yoğurt
Öğlen tavuk döner, salatalık turşusu
Ara light süt
Akşam tavuk ciğer ve yoğurt

ayyy şu dükan krebi bi ben mi becermedim yaa..kaçıncı kez veriliyo ama tekrar tarif verebilirmisin ben neyi yapamıyorum.bi yapsam şunu kahvaltılarım düzelcek bıktım her sabah peynir yulaf karıştırıp yemekten

Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım bir akıl verin?

dukan bana;

2 gün atak
22 gün seyir
32 gün güçlendirme dedi..

ama ben atağı uzatsam mı diyorum acaba? bugün 2.gün atakta???
napıyım?

selam kızlar bende başladım

başlama tarihim: 12.02.2012
başlangıç kilom 69
şuan 66,50
hedef 57 :KK8::KK8::KK8::KK8:

ben sabah bildirim yapmıştım ama özeline mi atmak gerekiyordu? ben burdan yazmıştımda
başlangıç :26/09/2011
kilo:93.8
hedef:62
şimdiki:71.2

geç kqalmadıysam eklermisin

Benide ekleyin lütfen

başlangıç tarihi:06.02.2012
başlangıç kilo:64
şimdiki kilo:60,300
hedef kilo:56

nes05 kusura bakma tatlım görememiştim sabah... ama son güncel kilonda değişiklik yok o yüzden resmi değiştirmedim tekrar ama tabloya mutlaka yazdım...

$2 hafta.jpg

İçi nasıl pişmişmi hamur gibi duruyormu yoksa...Eğer içi dışı pişmişse tarif verirmisin hangi tarifi yaptın bende istiyorum...

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)

(buğday kepeğiniz yoksa onun yerine de yulaf kepeği koyun.. çok güzel oldu.. içi de gayet güzel pişti)

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)

(buğday kepeğiniz yoksa onun yerine de yulaf kepeği koyun.. çok güzel oldu.. içi de gayet güzel pişti)

Denicem mutlaka peki kabın nasıldı genişliği filan...Birde tartıldın mı sen kiloda iniş varmı küsecektin bana iniş olmazsa kilonda :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
X