Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar,henüz özelden mesaj yazamıyorum;gündüz de yazmıştım ama listede kendimi göremedim;tekrar yazayım eklemek zor olacaksa haftaya yine yazarım,hem belki özel mesaj yazabilecek sayıya erişirim:))
09.01.2012 başlangıç 61.7 14.02.2012:55.7 hedef:53
bu arada çok mutluyum,herkes incecik oldun yeter artık diyor ama hedef 53:) istediğim kiloya inmeden güçlendirmeye geçmeyeceğim kararlıyım:))
okulda benden özenip başlayan arkadaşlarım oldu,onlara da siteyi, önerdim:))çünkü benim en büyük yardımcım burası oldu:)inş.2 haftaya ideal kiloma inebilirim ve sonra yaşasın güçlendirme:)) ferçi güçlendirmeyle ilgili kafamda çok soru var ama zamanı gelince sizi rahatsız ederim.
hepimize bol-----ler:))

Çok çok cok tesekkur ederim cvp yazdığın icin.. :KK16:
Form markanın pirinç ve Mısır patlakli gevreği var 6'lı 1 tane yedim.
Evet yaaa tartilmaz olaydım çok moralim bozuldu :KK43: kafam karıştı bu beslenmeye niye +300 gr diye :KK43:(

Dukana başlama konusunda çok hevesliyim tablo filan oluşturuyorsunuz çok istiyorum aranizda olmayı ama
Hastamız halen yogun bakımda ve belki başka bir ile sevki soz konusu :KK43: bekliyoruz...
Şimdilik kendince bişeyler yapıyorum başlayıp bırakmak zorunda kalmak istemiyorum..

rica ederim ne demek.destek alıp vermek için buradayız.hastan için çok geçmiş olsun.diyeti yapamasan bile şöyle düşün bu süreçte hiçbir şey yapmazsan birde kilo alır vermen gereken kilolara yenilerini eklersin.elinden geldiğince dikkat etmeye çalış.kilo almasan bile yeter.Allah şifa versin.

önümüzdeki hafta gelicek bildirimlerden sonra geçen hafta sütunları da doldurulacak...
bildirimler Çarşamba akşamından Perşembe öğle saat 13.00 e kadar yapılacak olup... 14.00'de paylaşılacaktır...
miray_hur q mynet.com 'a gerekli bilgileri gönderebilirsiniz... isterseniz özelden yazabilirsiniz... özelden yazamayanlarınız topikte paylaşabilirsiniz...

çok güzel olmuş canım.ellerine sağlık.

eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptım :KK1: barbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum :KK1:
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam :KK55:

gözün aydın canım.darısı başımıza inşallah.ama topiğe daha sık girip bize ilham kaynağı ve destek olursan çok seviniriz.

kızlar lütfen tabloda olduğu sıralamaya göre yazalım kilolarımızı... yoksa karışıklık olabilir... anlayabiliyorum ama yinede karışıklık olmasın... yazarken de belirtelim lütfen... başlangıç-hedef-güncel diye... mcx...Eki Görüntüle 346891

slm bende şimdiden bildirim yapayım dedim

başlangıç: 29.01.2012
başlangıç kilo: 63,8
hedef kilo:55
güncel kilo:14.02.2012 61,1

böyle bakınca farkettim biraz yavaş gidiyo galiba :))

arkdşlar vlla bnde şu kaçkilo vermemz kaç gn atak seyir yapmamızı belirleyen olayı yaptm toplamda 4gn atak 90 gün seyir yapmalymşm ve 8 kilo için yanii normaldiyetlerle ztn 8 kilo veririz 2ayda.. dukan ın olayı nedir?
bide yazılanları okuorm aralarda atak yapıosnz fln nasl o kafanza göremi yani :)

arkadaşım dukanın olayı atakla başlayarak,su kaybetmek suretiyle kilo vermek için gereken motivasyonu sağlamak.sonrasındaki kilo verme hızı kişiden kişye değişiyor zaten.senin bilemiyorum ilk diyet deneyimin mi? ama tiroid hastası olanlar,farklı hormon rahatsızlıkları olanlar ya da benim gibi çok kilo alıp vermekten vücudunun dengesini bozup kilo veremeyenler için kilo vermeni sağlayan iyi bir diyet.ama tavsiyem odur ki kafana yatmadıysa başlama sakın.başlamayı düşünürsende mutlaka kitabı oku.her açıdan kitap çok yardımcı.ben 2hafta düşündükten sonra karar verdim başlamaya.

solm kızlar bu dukanla 3 haftam ve toplamda atak dahil 2100 verdim çok mu az ya yada bana mı az geliyo. tabii ondan öncede diyetteydim belki o yüzden ama arkadaşlar haftada 1 kilo yazmış ben sadece ilk hafta 1100 verdim sonra 600 ve 400
moralim bozuluyo. şimdiden bıktım et tavuk yumutadaaaaaaaan
moral istiyoooom moraaaal:KK14::KK14::KK14:

selam kızlar ne güzel liste yapılmış cokta güzel kilolar gitmiş cok tebrikler günülden kutluyorum darısı bana ve benimgibilere inş aslında listede bende olmak isterdim ama ben sık tartılmıyorum o yüzdende olmam imkansız sık tartılınca hayal kırıklıgı yaşıyorum malesef :KK16:

solm kızlar bu dukanla 3 haftam ve toplamda atak dahil 2100 verdim çok mu az ya yada bana mı az geliyo. tabii ondan öncede diyetteydim belki o yüzden ama arkadaşlar haftada 1 kilo yazmış ben sadece ilk hafta 1100 verdim sonra 600 ve 400

canım hiç moralini bozma,gram gram da olsa eksiliyorsun,bak ben bir ayda 6 kilo verdim 10 gün hiç veremediğim hatta aldığım oldu ama pes etmedim,bak sonucunu da aldım,sende biraz sabırlı olmaya çalış,farklı lezzetler dene,her gün aynı şeyleri yeme,sürekli farklı şeyler ye,o zaman bıkmıyorsun.ben ilk 15 gün sürekli aynı şeyleri yiyodum sonra baktım sıkıcı oluyor,facedeki dukan diyet tariflerinden denemeye başladım,muffin yapıyorum mesela hem tatlı hem de tuzlu,onları hiç eksik etmiyorum,sende dene faydasını mutlaka görürsün:)) moral bozmak yok aynen devam et:))

spor vakti hanımlaaarrr bugün kardiyoyu biraz erkene alıp gece yatmadan da yarım saat kadar pilates yapıcam...=))))

kızlar sizide hiç boş bırakmaya gemiyor.sayfalar oku oku bitmiyor.:KK1::KK1:sizlere haberlerim var.diyete 6 şubatta başlamıştım bu sabah kilo bildirimi için tartıldığımda 5günlük seyir döneminde sadece 300gr verdiğimi görmüştüm.sabahki kilom 66.4tü.bugün ben kavitasyona gittim ve saat 16.30 civarında şu özel tartılar var ya metabolizma hızı falan ölçen onda tartıldım ve 65.9 geldim.o kadar su ve öğlen yemeğine karşı sabaha göra yarım kilo daha az geldim ve inenılmaz mutlu oldum.:21::21::KK76::KK76:bu işin güzel kısmı ama birde kötü kısmı var ki metabolizma hızım inanılmaz düşük.sadece 1304 kalori.:KK43::KK43:yani nerdeyse bazal metabolizma hızına eşit.(bazal metabolizma:kişinin hiçbir şey yapmadan uyku halinde sadece organlarının çalışması için harcadığı enerji.)böyle bir metabolizma hızıyla kilo vermek gerçekten mucize.şimdi benim kafama takılan şey met.hızımı nasıl artıracağım.yeşil çay içmeliyim.başka ne yapabilirim?birde ben ara öğün yapamıyorum.acaba o yüzden mi bu kadar düştü met.hızım?fikirleri olanlar paylaşırsa sevinirim. :KK16::KK16:

hoşgeldiinnn:)
aynı anda başlayan olmasa bile burdayız bnde geçen pazartesi başladım:)
burda herkes aynı şeyleri yiyor:)[/QUOTE

teşekkür ederimm hoşbuldumm gerçekten:)) evettt en güzel yanı da bu herkesin aynı şeyleri yiyor olması:)) ne güzel atak bitmiştir senin sebzeli günleri heyecanla bekliyorummm:)))

arkadaşım hiç canını sıkma.daha önce diyet yapıyor olmak kilo verme hızını etkiliyor.biraz yediklerini çeşitlendirmen işini kolaylaştırır.inceldiğini mutlaka farketmişsindir.kaçamak falan yapıyor musun?eğer yapıyorsan biraz daha özenli ol.birkaç lokma için tüm emeklerini boşa çıkarma.spor yapabiliyor musun?sen erzurumdaydın değil mi?bende üniversiteyi orada okudum.bilirim çok soğuktur oralar şimdi.ama evde leslie falan yapabilirsen biraz hızlandırırsın kilo vermeni.bu uzun bir yol.bir günde almadık o kiloları bir günde vermeyeceğiz tabiki.moral bozmak ve durmak yok yola devam:KK54:

Bu diyet mucize gibi bir şey sanırım. Sabah tartıldım 97 akşam tartıldım tartı resmen 96 yı gösteriyordu, tuvalete çıkamadığım halde. Şok içerisindeyimm, bir o kadar da mutlu ve gaza gelmiş :KK1:

canım hiç moralini bozma,gram gram da olsa eksiliyorsun,bak ben bir ayda 6 kilo verdim 10 gün hiç veremediğim hatta aldığım oldu ama pes etmedim,bak sonucunu da aldım,sende biraz sabırlı olmaya çalış,farklı lezzetler dene,her gün aynı şeyleri yeme,sürekli farklı şeyler ye,o zaman bıkmıyorsun.ben ilk 15 gün sürekli aynı şeyleri yiyodum sonra baktım sıkıcı oluyor,facedeki dukan diyet tariflerinden denemeye başladım,muffin yapıyorum mesela hem tatlı hem de tuzlu,onları hiç eksik etmiyorum,sende dene faydasını mutlaka görürsün:)) moral bozmak yok aynen devam et:))
sağol canım pes etmemek için kendimle savaşıyorum kasımdan beri diyetteyim ve daha 5 kilo bile gitmedi. sanırım metabolizmaçok yavaş ..

canim merhaba, ayniyiz merak etme, ben 4 gün atak, bugünde 2. seyirim, yani toplam 6 gün 700 gr :KK52::KK52::KK52:

bir ara birakiyodum, kabizim cok zor diye, 2 gündür düzene girdi, yaratici bir ev hanimi olmaya basladim, yarin seyir günü havucu rendeleyip haslicam, sogugunca yogurt sarimsak ve maydonoz ile karistirip etin yaninda yicem :KK1::KK1::KK1:

TAVSIYE EDERIM, moralini bozma... zor günler gecince biz gülücez....

arkadaşım hiç canını sıkma.daha önce diyet yapıyor olmak kilo verme hızını etkiliyor.biraz yediklerini çeşitlendirmen işini kolaylaştırır.inceldiğini mutlaka farketmişsindir.kaçamak falan yapıyor musun?eğer yapıyorsan biraz daha özenli ol.birkaç lokma için tüm emeklerini boşa çıkarma.spor yapabiliyor musun?sen erzurumdaydın değil mi?bende üniversiteyi orada okudum.bilirim çok soğuktur oralar şimdi.ama evde leslie falan yapabilirsen biraz hızlandırırsın kilo vermeni.bu uzun bir yol.bir günde almadık o kiloları bir günde vermeyeceğiz tabiki.moral bozmak ve durmak yok yola devam:KK54:
sağol canım spor yapıyorum dukana başlamadan çnce haftalarca leslii yaptım yetmedi julliaın cd sini aldım. 20 dk ama feci zor. dukana başlayana kadar 15 gün yaptım . dukanla birlikte spor u biraz azlttım hergün değil gün aşırı yapıyorum artık. sanırım çok sporda yaramadı vücuda. kaçamak çok az ve genelde bilinçli hastaydım mandalina yemek gibi mesela yaptım. ama bu pazar resmen bozdum o sabeple 2 gündür sırf protein günü yaptım yarında sırf protein yapacam. perşembe de ayran detoksu umarım cumaya verecem yoksa yine sinirim bozulacak. canım ben kasımdan beri dietteyim ya gına geldi insan 3 ayda 5 kilomu verir. gerçi çoğunuda sağolsun dukanla verdim.

canim merhaba, ayniyiz merak etme, ben 4 gün atak, bugünde 2. seyirim, yani toplam 6 gün 700 gr :KK52::KK52::KK52:

bir ara birakiyodum, kabizim cok zor diye, 2 gündür düzene girdi, yaratici bir ev hanimi olmaya basladim, yarin seyir günü havucu rendeleyip haslicam, sogugunca yogurt sarimsak ve maydonoz ile karistirip etin yaninda yicem :KK1::KK1::KK1:

TAVSIYE EDERIM, moralini bozma... zor günler gecince biz gülücez....
sağolun kızlar yaa. valla vereyim diye sebzeyi çok kıstım ondan mı oldu acaba ama dukan kitabında bol protein diye bağırıp duruyo
sebze olarak sadece domates salatalık yedim desem yeridir. ya kabızım feci bire gaz problemim var o yüzden acvtivia tüketüyorum onu mu bıraksam ki. ay ne etcem ben bu sindirim sistemi ile bilemedim :KK52:

Bu diyet mucize gibi bir şey sanırım. Sabah tartıldım 97 akşam tartıldım tartı resmen 96 yı gösteriyordu, tuvalete çıkamadığım halde. Şok içerisindeyimm, bir o kadar da mutlu ve gaza gelmiş :KK1:

evet canım sana çok katılıyorum.az önce bende bununla ilgili bir msj yazdım.yarım saattir senin kabızlıkla ilgili msjını arıyordum bende.ama bulamadım bir türlü. acı,küçük arnavut biberi turşusu bende müthiş işe yarar.bir dene istersen ama baştan söyleyeyim tuvalet kısmı (çok yandığı için) acılı oluyor. bendede aynı sorun var ve diğer metodlar pek bir işe yaramadı. ama bu her zaman işe yarar. benimde yarın sp günüm.bende uygulayacağım.

evet canım sana çok katılıyorum.az önce bende bununla ilgili bir msj yazdım.yarım saattir senin kabızlıkla ilgili msjını arıyordum bende.ama bulamadım bir türlü. acı,küçük arnavut biberi turşusu bende müthiş işe yarar.bir dene istersen ama baştan söyleyeyim tuvalet kısmı (çok yandığı için) acılı oluyor. bendede aynı sorun var ve diğer metodlar pek bir işe yaramadı. ama bu her zaman işe yarar. benimde yarın sp günüm.bende uygulayacağım.

normalde acı hiç sevmem, evdekiler de bir o kadar sever. O yüzden hep biber turşusu vardır. 28 yıllık hayatımda yemediğim kadar acı biber turşusu yedim :KK1: ama o da etkisini yitirdi maalesef :KK43: Pul biber deneyeceğim. Turşuyu da bırakmam yine de sanırım :) tavsiye için teşekkür ederim.

Bu arada dünyanın en acı biberi ruh biberi(Bhut Jolokia) yersem benim problem kökten çözülecek sanırım :KK1:

X