eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptımbarbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam
eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptımbarbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam
güçlendirmeye geçmek ne güzel:
bende umarım o günleri görür ve gönül rahatlığıyla (baklagil hariç)istediklerimi yerim
63lere inersem bende geçerim güçlendirmeye. 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor.
arkadaşlar hadi gel çukurağaya gidelim diyor ama ben tutuyorum kendimi. mmmmm irmik helvası harika oluyor yaaaaa :2:
farkındaysaz saat 5 ve yine lüzumsuz tatlılar uçuşuyor gözümün önünde.dietle beraber böyle oldum. eşim tatlı yerdi ben cıks derdim. şimdi sürekli aklım tatlıda.
destek lütfeeeeeeeeeeeen
Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar ben yeni başlıyorum kitap almadım. Atak evresinde proteinleri istediğimiz kadar sınırsız mı tüketioruz? ve bunun yasaklarımı var mı? örneğin bir bütün tavuk çevirmeyi derisi çıkarıp yemek doğru olmaz sanırım. illaki vardır şartları.birazcık anlatsanız olmaz mı?
10 kilo fazlam var
tartımda bozuldu. error veriyor. tabi o da dayanamadı 1 aydır aşırı yüklemeye.
ödünç tartı alacam görümcemden. tartıyıda servisine göndercem.
sabah çıkmadan önce tavuk haşladım. eşime ve kızıma salçalayıp baharatlayıp yedirecem kendimede yoğurtlu olacak. en azından ne yicem akşama derdim yok.
birde çayın yanını boş atlattımmıydı benden iyisi yok
Ohh sen rahatsız cnm bu akşam desene.
Bende gidiyim bir güzel alışverişimi yapayım da yarına bomba gibi başlayayım bari
İyi akşamlar herkese
buradan ön bilgi edinebilirsiniz onun dışında aklınıza takılanlar olursa biz yardımcı oluruz ama kitabı edinebilirseniz de sizin için daha iyi olur,çok etkili oluyo gerçekten.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
sana da iyi akşamlar canımkızlar herkese iyi akşamlar... ben ufaktan uzar... sabah 08.00 de burdayım kısmetse...
Arkadaşlar ben yeni başlıyorum kitap almadım. Atak evresinde proteinleri istediğimiz kadar sınırsız mı tüketioruz? ve bunun yasaklarımı var mı? örneğin bir bütün tavuk çevirmeyi derisi çıkarıp yemek doğru olmaz sanırım. illaki vardır şartları.birazcık anlatsanız olmaz mı?
10 kilo fazlam var
arkdşlar vlla bnde şu kaçkilo vermemz kaç gn atak seyir yapmamızı belirleyen olayı yaptm toplamda 4gn atak 90 gün seyir yapmalymşm ve 8 kilo için yanii normaldiyetlerle ztn 8 kilo veririz 2ayda.. dukan ın olayı nedir?
bide yazılanları okuorm aralarda atak yapıosnz fln nasl o kafanza göremi yani :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum.odamızda mutfak yok. hergün dışardan yemekte masraflı olacak. mesela ben sadece yumurta süt peynir ve nuget yesem olur mu atakta?