Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay hadi gözün aydın canım. Darısı başımıza. Sabrın sonu selamettir söze tam senlik şu an.

güçlendirmeye geçmek ne güzel :

bende umarım o günleri görür ve gönül rahatlığıyla (baklagil hariç)istediklerimi yerim

63lere inersem bende geçerim güçlendirmeye. 1 ay daha dişimi sıkmam gerekiyor.
arkadaşlar hadi gel çukurağaya gidelim diyor ama ben tutuyorum kendimi. mmmmm irmik helvası harika oluyor yaaaaa :2:

farkındaysaz saat 5 ve yine lüzumsuz tatlılar uçuşuyor gözümün önünde.dietle beraber böyle oldum. eşim tatlı yerdi ben cıks derdim. şimdi sürekli aklım tatlıda.

destek lütfeeeeeeeeeeeen

Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.

güçlendirmeye geçtiğimizde ödülümüz var nasılsa o günleri çabuk görebilmek için tutuyoruz kendimizi :))
Tartıda artıları görsemde hiç umursamıyorum artık nasıl olsa gidicek onlarda :)

Tatlı krizine sık sık girenlerdenim bende hele bugün işyerindeki d.günü faslında tek lokma bile almadım ve çoook mutluyum :)
akşama saklıyorum kendimi dukan kekimle daha mutlu olucammm :))

Arkadaşlar ben yeni başlıyorum kitap almadım. Atak evresinde proteinleri istediğimiz kadar sınırsız mı tüketioruz? ve bunun yasaklarımı var mı? örneğin bir bütün tavuk çevirmeyi derisi çıkarıp yemek doğru olmaz sanırım. illaki vardır şartları.birazcık anlatsanız olmaz mı?
10 kilo fazlam var

Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.

sabah çıkmadan önce tavuk haşladım. eşime ve kızıma salçalayıp baharatlayıp yedirecem kendimede yoğurtlu olacak. en azından ne yicem akşama derdim yok.

birde çayın yanını boş atlattımmıydı benden iyisi yok

tartımda bozuldu. error veriyor. tabi o da dayanamadı 1 aydır aşırı yüklemeye.

ödünç tartı alacam görümcemden. tartıyıda servisine göndercem.

buradan ön bilgi edinebilirsiniz onun dışında aklınıza takılanlar olursa biz yardımcı oluruz ama kitabı edinebilirseniz de sizin için daha iyi olur,çok etkili oluyo gerçekten.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

Son düzenleme:
tartımda bozuldu. error veriyor. tabi o da dayanamadı 1 aydır aşırı yüklemeye.

ödünç tartı alacam görümcemden. tartıyıda servisine göndercem.

cnm benimkinin pili azaldığında error vermeye başlamıştı en sonunda pil bitti uyarısı verdi bi pilini değiştir önce istersen servisle uğraşmamış olursun

Ohh sen rahatsız cnm bu akşam desene.

Bende gidiyim bir güzel alışverişimi yapayım da yarına bomba gibi başlayayım bari

İyi akşamlar herkese

arkdşlar vlla bnde şu kaçkilo vermemz kaç gn atak seyir yapmamızı belirleyen olayı yaptm toplamda 4gn atak 90 gün seyir yapmalymşm ve 8 kilo için yanii normaldiyetlerle ztn 8 kilo veririz 2ayda.. dukan ın olayı nedir?
bide yazılanları okuorm aralarda atak yapıosnz fln nasl o kafanza göremi yani :)

kızlar herkese iyi akşamlar... ben ufaktan uzar... sabah 08.00 de burdayım kısmetse...

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum.odamızda mutfak yok. hergün dışardan yemekte masraflı olacak. mesela ben sadece yumurta süt peynir ve nuget yesem olur mu atakta?

Canim hosgeldin,ve kolay gelsin. ben kitabi aldim ve okudum.

benim de 15 kilo fazlam var. dukan kendi sayfasinda ücretsiz degerlendirmesini yaptim.

4 gün atak
yaklasik 15 hafta da seyir evresi verdi.
15 haftada güclendirme.

sanirim istedin kilo kadar hafta seklinde ayarlaniyor.

simdi senin sorun atak evresi...
tabii ki bir tavuk bir kuzu yemiyorsun, ancak 2 gün icinde kendine bir plan cikarabilirsin. ben 4 günlük atak icin 4 günlük plan yapip gitti alisverise, o zaman cok rahat oluyor. benim 1 günlük atak menüm

kahvalti : 3 dilim yagsiz peynir / 1 haslanmis yumurta / cay
ara ögün : 1 kücük kase yogurt ve 1,5 Yemek kasigi yulaf kepegi
öglen : 2 parca orta büyüklükte haslanmis tavuk / 1 büyük bardak zero cola
ara ögün : 1 kücük kase yogurt
aksam : 3 parca orta büyüklükte yagsiz et.

ben tavuk ve eti suda haslayip yiyiorum ( atak döneminde cok kötü kabizlik yasadim. 4 gün boyunca gidemedim tuvalete, birakmayi düsündüm, ama seyir evresine baslayinca 5. gün düzene girdi. benimde 6. günüm bugün bende yeniyim )
bu arada seyir evresi 1+1 seklinde yapiliyor,yani 1 gün sebze ve et/tavuk/balik 1 gün gene atak evresi gibi sadece protein

sen buna bakarak kendine bir plan cikar....

Son düzenleme:

dukan diet inin olayi : atak evresinde ve sadece protein aliyorsun,su kaybediyorsun. ve yeme düzenine alismaya calisiyorsun
seyir evresi de istedigin kilo kadar hafta, yani 1 kilo 1 hafta seklinde düsün. 8 kilo vermek istiyorsan yaklasik 8 hafta.

seyir evresi 1 gün protein ve sebze, 1 gün protein yapiyorsun. yani seyir,atak,seyir,atak seklinde gidiyor

kitabini almani tavsiye ederim, ama alamazsan. burada arkadaslarla sana yardimci olmaya calisiriz

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum.odamızda mutfak yok. hergün dışardan yemekte masraflı olacak. mesela ben sadece yumurta süt peynir ve nuget yesem olur mu atakta?

canım sürekli dışarıda yiyeceksen evet biraz masraflı olabilir.nuget paneli olduğu için olmuyo maalesef.bütün diyeti sadece süt ürünleri ve yumurtayla götüremezsin bence yani en azından zor ve sağlıksız olur.çünkü bu diyet protein odaklı ve yumurtayla birlikte et ürünlerini tüketmezsen hem gerekli proteini alamazsın hemde bıkarsın.Ayrıca protein günlerinde bütün öğünlerde pro alman lazım,günde 3 yumurta yersen hafta 21 yumurta hiç olmaz sağlığın bozulur.sen etrafında yemek yiyebildiğin yerlerde diyete uygun yiyebilceğin fiyatıda fahiş olmayacak yerler varmı bi göz at ona göre karar ver

slm kızlar ben banu takipteyim dukanın sayfasının

kilo bildirimi yapmak istiyorum bende

başlangıç kilom 88
başlangıç tarih 12 ocak 2012
hedef kilom 65
şu anki kilom 82

1 ay bitti ve 6 kiloya eyvallah dedim çok mutluyum
hep beraber gönderelim artık şu kiloları
a eolun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…