Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla bi yeter yaa... ommur yapamadığı hafta burdayım ben hallederim...

günümüz tüm DUKANcıların en sevdiği gün olan PERŞEMBE olsun bence... hatırlamak daha kolay olur...

O zaman bildirim kurallarımız şu şekilde işliyor.
Lütfen bildirime katılmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş olarak katılsın.
Üstüne yorum yapmayalım ki karışıklık olmasın.

1. Bildirim listesini ommur yapacaktır.
  2. Bildirim günü Perşembedir.
  3. Bildirim için Başlangıç tarihi, Başlangıç kilo , geçen haftaki kilo Şu anki kilo ve Hedef bilgilerini yazıp ommur'a mesaj atabilirsiniz.
  4. Özel mesaj hakkı olmayanlar topikte paylaşabilirler
  5. bildirimle Perşembe günü 13:00 da sona ermektedir.

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta gelicek bildirimlerden sonra geçen hafta sütunları da doldurulacak...
bildirimler Çarşamba akşamından Perşembe öğle saat 13.00 e kadar yapılacak olup... 14.00'de paylaşılacaktır...
miray_hur q mynet.com 'a gerekli bilgileri gönderebilirsiniz... isterseniz özelden yazabilirsiniz... özelden yazamayanlarınız topikte paylaşabilirsiniz...

süper olmuş şekerim tamamdır bu olay daha fazla kurcalamaya gerek yok bence

kızlar çok uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım uğradı şimdi yanıma... ve sen zayıfladınmı ne bu halin acayip iyi olmuşsun falan dedi... nasıl mutlu oldum anlatamam... yahu daha sadece 5 kilo verdim toplamda 20 kilo gittiğinde gelicek iltifatları düşünemiyorum bile... hemen dedim sende al DUKAN kitabını forumumuza gir bide faceden takip et dal gibi olursun dedim... nasıl mutlu ayrıldı burdan bi bilseniz... :KK76:

kızlar çok uzun zamandır görmediğim bi arkadaşım uğradı şimdi yanıma... ve sen zayıfladınmı ne bu halin acayip iyi olmuşsun falan dedi... nasıl mutlu oldum anlatamam... yahu daha sadece 5 kilo verdim toplamda 20 kilo gittiğinde gelicek iltifatları düşünemiyorum bile... hemen dedim sende al DUKAN kitabını forumumuza gir bide faceden takip et dal gibi olursun dedim... nasıl mutlu ayrıldı burdan bi bilseniz... :KK76:

süpermiş tebrikler bu daha neki bi zayıflamaya başla daha ne iltifatlar alıcaksın kilo vermeni istemeyen sevgilin bile çok daha hoşuna gidicek emin ol.ilk önce zaten kendimize olan güvenimiz artıcak :)

Süper süper süper.
5 kilo az değil ki cnm resmen bir beden incelmiş oluyorsun.

arkadaslar ben geçen hafta cuma tartıldım 58,8 geldim amaaaa hasta oldum ve baya bi bozdum dieti ve şimdi de 4 günlük bi yurtdışı gezisi söz konusu,gidersek orda muhtemelen aç kalabilirim =) gidemezsek de evde atak yapıp bu durumu telafi edicem,ama bu arada ptesiye kdr tatılmayı düşünmüorum,beni bu kilo ile alsanız ve ben de haftaya güncel kilomla katılsam olur mu??

başlangıç 04/01/2012 66,5 kg
güncel 58,8 kg
hedef 54 kg

süpermiş tebrikler bu daha neki bi zayıflamaya başla daha ne iltifatlar alıcaksın kilo vermeni istemeyen sevgilin bile çok daha hoşuna gidicek emin ol.ilk önce zaten kendimize olan güvenimiz artıcak :)

bu konuda kesinlikle haklısın:) kilo vermeni istemeyen sevgilinin bile hoşuna gidecek:)
ben hafta sonu yanına gittiğimde sadece 2 kilo filan vermiştim onda bile farketti ve sana zayıflık çok yakışıcak heralde yandım ben daha da üstüne düşmem lasım diye bir cümle kurdu ve bence çoook hoştuu:))))

kızlar isterseniz yorumlarınızın altına kilo bildirimlerinizi de yazabilirsiniz... eksik olanlar için söylüyorum... bu haftaki listeyi o şekilde güncellerim isterseniz tekrar paylaşabilirim de.. perşembe itibariyle farkları görerek devam edebiliriz...ama asıl bildirimler perşembeden perşembeye...

Son düzenleme:
slm kızlarr:) ben de dükana başladım ama henüz daha ikinci günüm...umarım zayıflayabilirimm..benim gibi 13.02.2012 de başlayan arkadaşlar varsa birlikte devam etmek isterim..tek başına hem çok sıkıcı hem de her gün ne yiycem diye düşünmek çok yorucu..en azından farklı tarifler ve menüleri paylaşabiliriz..bu konuda iyi ki açılmış bi kaç gündür büyük bi kısmını okumaya çalıştım kilo verenleri gördükçe de motive oldumm..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

slm kızlarr:) ben de dükana başladım ama henüz daha ikinci günüm...umarım zayıflayabilirimm..benim gibi 13.02.2012 de başlayan arkadaşlar varsa birlikte devam etmek isterim..tek başına hem çok sıkıcı hem de her gün ne yiycem diye düşünmek çok yorucu..en azından farklı tarifler ve menüleri paylaşabiliriz..bu konuda iyi ki açılmış bi kaç gündür büyük bi kısmını okumaya çalıştım kilo verenleri gördükçe de motive oldumm..beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

hoşgeldiinnn:)
aynı anda başlayan olmasa bile burdayız bnde geçen pazartesi başladım:)
burda herkes aynı şeyleri yiyor:)

bu konuda kesinlikle haklısın:) kilo vermeni istemeyen sevgilinin bile hoşuna gidecek:)
ben hafta sonu yanına gittiğimde sadece 2 kilo filan vermiştim onda bile farketti ve sana zayıflık çok yakışıcak heralde yandım ben daha da üstüne düşmem lasım diye bir cümle kurdu ve bence çoook hoştuu:))))
belki de bu yüzden istemiyo kilo vermemi.. çünkü o da çok farklı cümleler kurmuyo...pffff bu erkek milleti ne değişikk yaratıklar... :KK1:

kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60
İrem&Özge 18.12.2011 76,6 70,6 65
esoba 10.12.2011 80,0 71,10 65

2012 ocak

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

*lütfen herkes kendini alinti ile cevaplayarak eklesin, cok tesekkürler
2012 mart[/QUOTE]

son karar perşembe sanırım,bence de ne gün olduğu önemli değil ben şuan listede görünmüyorum bilgilerimi veriyim perşembede son durumu bildiririm

GoldenVenus , başlangıç : 5 şubat 2011 , baş. kilo :67,1 , hedef kilo:55 , güncel kilo:64,7 , evre:seyir

Son düzenleme:
kim : baslangic : ilk kilo : aktuel kilo: hedef kilo :

2011:
nes05 26.09.2011 93,8 71,2 62
tilsim85 24.12.2011 85,5 54,7 50
ommur 27.12.2011 75,8 68,5 60
İrem&Özge 18.12.2011 76,6 70,6 65
esoba 10.12.2011 80,0 71,10 65

2012 ocak

2012 subat

minasofie 09.02.2012 71 70 55

*lütfen herkes kendini alinti ile cevaplayarak eklesin, cok tesekkürler
2012 mart
[/QUOTE]

tuğba 04.01.2012 66,5 58,8 54

kızlar lütfen tabloda olduğu sıralamaya göre yazalım kilolarımızı... yoksa karışıklık olabilir... anlayabiliyorum ama yinede karışıklık olmasın... yazarken de belirtelim lütfen... başlangıç-hedef-güncel diye... mcx... $1 hafta.jpg

X