Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim 6. günüm baş dönmesi ve tatlı krizi sorunları yaşıyorum. 40 dk kadar egzersiz ve spor yapıyorum. bir de her gün 1-2 yumurta yediğim için ailem kızmaya başladı kolesterol sorunu olabilir diye. Çok sağlıksız bir diyet olduğunu düşündükleri için evde hiç destekleyenim bu sebepten de huzurum yok.. Tatlı sorununu nasıl çözebilirim acaba? bir de sağlık problemi yaşayan var mı? 65 kilodan 55e inmek istiyordum. Şu an 63 kiloyum.
kızlar... light meyveli yoğurt nerelerde buluyosunuz ben bulamadım biçok markete baktım ama ya göremedim... ya yoktu da görmedim... hangi markada var acaba?...sütaşta var sanırım... google amcaya sordum o öyle dedi... daha dikkatli bakıcam dolaplara...
ayy düğüne az kaldı zaten adama inme inicek dal gibi bi gelin görünceGünaydın kızlarrr :) benim 3 gündür aynı kilom,diyeti daha önce yaptığım için vücutta aşı etkisi yaptı sanırım şuan vücudum bana geçen sefer kandırdın ama busefer hazırlıklıyım der gibi
yarim_ çok sevindim senin adına ne güzel olmuş hasret gidermişsiniz,geçen sene bizde öyleydik üstelik aylar geçiyodu aradan ama bu da dediğin gibi şok etkisi yaratmıştı düğünden bi kaç ay önce şişkoyken düğün zamanı incecik görünce çok şaşırmıştı sizin de hep birlikte olacağınız günler bir an önce gelir inşallah
nilesss sanada şimdiden iyi eğlenceler
hep yalan yaa hep yalan... terpiyesislerrrr....Bende Migrosa baktım envai çeşit yoğurt var ama o yok kalmamış dedi görevli ama bence hiç yoktu
ayy düğüne az kaldı zaten adama inme inicek dal gibi bi gelin görünce
Allah'ıımm çok heyecanladım... Teşekkür ederim...aynen öyle oluyo ama istediğin gelinliğin içinde kuğu gibi olunca bütün her şeye değiyo gerçekten,bu senenin dukan gelini sen olucaksın hadi bakalım hayırlısı:123:
kızlar şükür "yulaf kepeği"me kavuştum
ama henüz başlamıyorum en önemli sebbeim hastanede yakınım var oraya gidip geliyorum tam oturtamam diye endişeliyim
hemde biraz daha bu dukanı anlamaya çalışıyorum bende kitabı yok. karatay almıştım yapmıştım ama vazgeçtim bunu yapıcam.
inşallah hastam bi iyi olsun bu hafta başlarım inşallah..
ama siizi takipteyim diyeti anlamaya çalışıyorum
evet sıkıntısız yolcu ettim bitti gitti... zaten bu hafta sen gel diyip duruyodu... bana kalsa uzun bi süre görmiyim... o zaman farkı daha iyi anlar diyeydi ama akşam çıkmış gelmiş... acayip motive oldum yalnız hee ben hissediyorum inceldiğimi ama bunu onun görmesi daha bi iyi geldi... göbeğe bak bişey kalmamış noluyo diyo... bayılıyorum onun kızdıgı şeyleri yapmaya... hele ki biraz daha güzel olucağımı hissettikçe aman yarabbiii uçuyorum uçuyorum seni seviyorum DUKAN ve desendesen ve nes05 sizler olmasaydınız inanmak daha da zor olabilirdi... mayısta (dukanın belirlediği tarih) inşallah istediğim kiloya ulaşabilirim (gerçi dukan 66 olucaksın o tarihte diyo) ama bakalım... hayırlısı... mutlulukla ve sağlıkla gitsin kilolar...
Herkese günaydın desen desen ve nes den başka eski dukancilar kalmamış sanırım burda. Nrynry de gormuştum bı ara ben de eski dukancilardanim. Asır'ı zor kilo veren biri olarak eskilerin desteğiyle 1 ayda 4 geri kalan 2 ayda sadece 1 kg verip dukani bıraktım. Şimdi karataydayim. Ama daha gr gitmedi ama almadım da. Hayatımın ilk ciddi diyet deneyimini yasadım burda. Eğer sorularınız varsa cvplayabilirim
Bu arada ben yoğurdumu 3 ay boyunca 0.1 oranında yağlı sütten yaptım. Yani hazır sütten yoğurt yapılır. Sıcaklığı ise serçe parmağımızı süte sokarak anlaşılır. Parmağını süte batirdiginda yanmayacak sallayınca da sıcaklığı hissetmelisiniz biraz yanacak yani. Mayalarım iyice sarin 3-4 saate anca tutar açtıktan sonra ilisin sonra dolaba. Ertesi gun yemelisinizki biraz sertlessin afiyet olsun
yaaa... çoooook teşekkür ediyorum... şimdi elimde yoğurdum.. bi yandan onu atıştırıyorum bi yandan tebessümle yazdıklarını okuyorum... inanıyorum böyle güzel arkadaşlarımız olduğu sürece hep birlikte çoook mutlu bi şekilde kilolarımızı vericez... ben şimdilik her ne kadar iyi bir duraklama geçiriyor olsamda sabırlıyım... regl bitti bikaç güne belki eksileri görmeye başlayabilirim...Canım benim, sen önce kendine inandın, başarmanın yarısı inanmaktır, tebrik ediyorum tekrar azmin için seni. Bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eminim incecik güzeller güzeli bir gelin olucaksın. Mutluluklar diliyorum...
Kaçamağı da takma kafana, olan olmuş sen üstesinden gelirsin onun
Bim deki Aknaz marka pembe kurulu olan beyaz peyniri kullanabilirsin ayrıca kendin lor yapicam diye uğraşma. Yine bim de kaanlar marka lor var yağ oranı çok çok azgünaydinnnn
aksamdan beri arastiriyorum beyaz peynir olayini,simlanin facebook sayfasinda okudum,bizim beyaz peynir aslinda yasakmis dukanda,notlar bölümünde yaziyor,dukanin sayfasindan ceviri yapmis birisi,ama benim bugün 6. günüm,ben her gün az da olsa beyaz peynirimi yedim,buna ragmen 3 kilo verdim,dün liht süt buldum markette,liht yogurtta aldim,lor yapicam kendime,artik beyaz peynirde yokdukan siteyi güncelliyo ama ben anlamiyorumki,keske ceviri yapip burdan paylasim olsa,bilgilenmis olurduk yeni haberlerden
Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ama kitabı okuman daha iyi olacaktır...
bide vanilya aroması bulamıyorum limon buldum ama vanilya kalmamıştı sinir oldum... bide rom aroması diye bişi var o ne ki?... neye benziyo acaba tadı_?..
Bim deki Aknaz marka pembe kurulu olan beyaz peyniri kullanabilirsin ayrıca kendin lor yapicam diye uğraşma. Yine bim de kaanlar marka lor var yağ oranı çok çok az