Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar salıya karar vermişler dün gece... sanırım değişmez...kızlar karar verdiniz mi kilo bildirimini cuma mı yapıcaz salı mı
kızlar bu diete başlamak istiyorum ama tam liste bulamadım ilk 10 günde mesala kahvaltıda ,öğlen,akşam ne yiyebiliyoruz? biriniz örnek liste verse ne güzel olur .ben başlamayı düşünüyorumda
arkadaşlar salıya karar vermişler dün gece... sanırım değişmez...
Iyi Aksamlar bayanlar,
ilk atak günüm süper gecti, kendimi harika hissediyorum, bunalmadan kisitlanmadan diet yapmak ne güzelmis,
yalniz benim bir SORUM var, 7 kilonun üstünde vermis olan arkadaslar, vücud hatlariniz nasil inceldi, benim sadece kalca sorunum var,
duyduguma göre bu diet te bölgesel incelmeyede yardimci oluyomus, 55 kilo olunca gene göbekli ve kalcali görüntüm dursun istemiyorum.
ve yüzümün hani derler ya kasik gibi olmasini da istemiyorum
hic spor yapmadan 7 ve üstünde kilo verenler bana bir cevap verebilir misiniz ???
Cok tesekkürler....
kizlar bazi tariflerde misir nisastasi var,seyir evresinde misir nisastasi yenilebilirmi
bende anlamadım bırsey yaaaa bı zayıflasam yag fıcısı oldum
çok komik 2 tane tartı örneğim var benim:)))
bir normal tartı ona göre; 06 Şubat 2012 de 72 ile başladım ve 70,5 kg şuanda yani -1,5:)
ama dijital tartı aldım dün 74 kg çıktım yani bu durumda 75.5 kg başlamış oldum:)))
çizelgemide dijitale göre değiştircem vallaa:) çok gözüksün daha çok azim yapım:)
bunları kaçamak say arkadaşım, ben böyle arada kaçamak yapınca yürüyüşle telafi ediyorum, sakın bırakma diyetini..kaçamak yaptım bugün ilk defa bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum
piaa gitme lütfen, senin tariflerini takip ediyoruz,herzaman yorum yapmak mümkün olmuyo,alınma arkadaşım, vazgeç gitmektenburaya motive olmak ve mora lbulmak icin girerken, moralimi bozmaya basladi.. yazdigim herhangi bir yaziya , yoruma, SORUya, paylasimlarima hic muhatap olmuyor. alintili yazilarima bile .buda canimi sikmaya basladi..kisisel algilamiyorum..saniyorum kalabaliktan kaynaklaniyor..ama kendi kendine takilmakta yazdigim gibi canimi sikti tam tersi morelimi bozuyor..o yuzden aboneliklerimden cikariyorum sayfayi..diyete devam..herkese saglikli kilo vermeler
aminnnnnKızlar merhaba dukan diyetindeki dördüncü günüm bugün bitti. İnternet sitesindeki teste bağlı kalarak 3 günlük atak yaptım. Şu an 2-2.5 kilo vermiş durumdayım. Okul pantolonum patlayacak gibiydi şu an yanlardan açılır duruma geldi çok mutluyum.Diyetin yanında bel ve popo hareketlerini çok yapıyorum umarım yararını görürüm önümüzdeki aylarda. 10 kilo vermek istiyorum umarım hepimiz taş gibi oluruz amin.
süper olur, bende katılırımmmmkızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo
bol bitki çayı, form çayı,ve gojiberry tüketiyorum..kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz
ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg
yaren79 ............ 10.01.2012.............. 92,3..................... 86.6 kg..................
hallettinmi canım çizelge işini?kerokero ..............17.01.2012..............73.5kg.........................69.0.................
okuyorum okuyorum bitmiyo anacım yazılar. 2 saatten neler döktürülmüş böyle.
pia bende defalarca yazdım geri dönüşü olanalrda oldu olmayanlarda. kendi kendmize konuşmuyoruz. birbirimizden destek alıyoruz. desendeseni görünce gaza geldim ben mesela. nasıl harika kilo vermiş diye.
bir de 3.defa soruyorum saolasınız cevap verdiniz öncelerde ama ben yine yapamıyroum bu çizelge işini. urlyi kopyaladıktan sonra nereye yapıştırıyoruz? bana oluiturabileceğim linkine gönderirseniz sevinirim. evdeki bilgisayarda favorilerimde yok. işede pazartesi gidicem. bende çizelge isityorum yaaa
asgari düzeyde kaçamaklı günler diliyorum hanımlar
bence gayet güzel, hiç de az değil tatlım..bravoooooooooCanlar günaydın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Paylaşayım dedim.
Dukan ile 55. günümdeyim. Toplam giden az gibi ama benim için yeterli şükür buna da.
halsizlik bendede vardı, vitamin aldım, çok iyi geldi..tavsiye ederim canım..selam arkadaşlar umarım siz güne güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
bu sabah çok halsizim 3. kata çıkabilmek için 2 kez mola verdim bacaklarım tutmuyor resmen
adetimin 3. günü aslında artık su tutmamam lazım ama 100 gr almışım ona da canım sıkıldı
bir kahve içmeyi deniycem belki açılırım bir de ben bu +100 görünce atak evremi 1 gün daha uzatarak beş gün yapıcam
bende 2.hafta sonunda pes etmiştim, gözüm dönmüştü, ama toparladım kendimi çok şükürkızlar benim 12. günüm bugün ama dün ilk defa kendimi kaybettim yememem gereken şeyler yedim çok pişman oldum sonra ama iş işten geçti. bana da destek olun devam etmek istiyoruuum. çizelgeye bende katılıcam o zaman daha istikrarlı olurum inşaallah
geçmiş olsun canım.bilirim o hissi.annemgilin tartı ile bizim evdekide böyle.bizimki hassas.onlarda doğruyu görmek istediklerinde bize gelirler.
ben 18 yaşındayım boyum 1.63 ve 57.9 kiloydum 07 Şubatta başladım diyete,dukan abimizin sitesindeki testi ben de yaptım mükemmel uygun kilondasın dukan diyetini yapmana gerek yok vs vs dedi fakat benim kalçalarım almış başını gidiyor bi 6 kilo vereyim en diyorum. Üniversitedeyim ve özel yurtta kalıyorum çok fazla yemek seçeneğim yok ne yazık ki diyeti ilk yaptığım gün çok fazla bi açlık hissetmedim fakat hayatımda ilk defa diyet yapıyor olmamın etkisi sanırım ertesi sabah uyandığım tansiyonum çok çok düşüktü ellerim falan titriyordu ikinci günden sonra (zaten üçüncü günün sonundayım şu an) sabahları bir dilim çavdar ekmeği, tuzsuz domates salatalık ve light beyaz peynir, şekersiz çayla kahvaltı yapmaya karar verdim öğle ve akşam yemekleri yağsız protein tavuk ızgara vs. diye düşündüm. Yaptığım tam bi dukan diyeti olmasa da sizce kilo verme de işe yarar mı ?
selam arkadaşlar umarım siz güne güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
bu sabah çok halsizim 3. kata çıkabilmek için 2 kez mola verdim bacaklarım tutmuyor resmen
adetimin 3. günü aslında artık su tutmamam lazım ama 100 gr almışım ona da canım sıkıldı
bir kahve içmeyi deniycem belki açılırım bir de ben bu +100 görünce atak evremi 1 gün daha uzatarak beş gün yapıcam
kızlar benim 12. günüm bugün ama dün ilk defa kendimi kaybettim yememem gereken şeyler yedim çok pişman oldum sonra ama iş işten geçti. bana da destek olun devam etmek istiyoruuum. çizelgeye bende katılıcam o zaman daha istikrarlı olurum inşaallah
Bu tablo nasıl yapılıyordu kızlar daha düzenli olur salı günkü kilo durumlarıaaaa
hergün yumurta yersen siilce yapabilir bende da yaptı tumurtayı kestim sivilceler gitti
Canim siteyi kullanmada yeniyim, ben sana sali günü özelden son durumumu bildiririm, listene eklersin,
bu arada asagida olan resimli cizelgeniz nasil hep duruyor, bende yaptim ama, her yazmada eklemem gerekiyor, nasil yaptiniz ?
tickerımı oluşturuyorum. ama url yi yapıştırma konsunda sıkıntı var. linki hallettim ben.link vermenize gerek yok ama lütfen rica ederiyorum nooooollur nereye neyi yapıştarcamı bi bilen anlatsın.url yi kopyalayıp profilimde yapışyorum çizelge kısmına fakat uygun formatta değil diyor.
yardım desem dayak yememe ne kadar kalmıştır merak ediyorum.
Canlar günaydın.
Başlangıç kilo: 76,6
Bu hafta: 68,9
Geçen hafta: 70,3
Giden: 1400 gr
Toplam verilen: 7700 gr
Hedef: 65
Paylaşayım dedim.
Dukan ile 55. günümdeyim. Toplam giden az gibi ama benim için yeterli şükür buna da.
canım sıkma canını,hem diyete yeni başladın hem özel günündesin çok normal halsizlik,100 gram lık değişimide hiç önemseme ve bence değiştirme programını kaldığın yerden devam et,okadarcık su değişimleri olur vücutta,yarınki protein gününden sonra hepsi birden gider hiç merak etme,bugün 100 gelir yarın 300-500 gider onu telafi ederselam arkadaşlar umarım siz güne güzel bir başlangıç yapmışsınızdır
kızlar benim 12. günüm bugün ama dün ilk defa kendimi kaybettim yememem gereken şeyler yedim çok pişman oldum sonra ama iş işten geçti. bana da destek olun devam etmek istiyoruuum. çizelgeye bende katılıcam o zaman daha istikrarlı olurum inşaallah