Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gün belirleyelim herkes o gün kilo bildirimi yapsın.toplu yayınlayalım diyorum ben...ne dersin?

ben geçen sen dukanla 10 kilo verdim ve hiç spor yapmadan belim hiç olmadığı kadar inceldi aynı oranda kalçam bacaklarım basenlerim hepsi inceldi.ama özellikle kalça sorunun varsa spor yapamıyosanda yürüyüşü ihmal etme ki iyice toparlasın vücut kendini,bol su içip güzelce beslendiğin aç kalmadığın sürece yüzünde hiç bi diyette olmadığı kadar sağlıklı olacak hiç merak etme

kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:

minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................

GoldenVenus........ 05.02.2012.............. 67.1 kg ................... 65.2.................

bu şekilde herkes kendini ekleyerek devam ettirir bence pazartesi güzel olur hem hafta sonu kaçamaklarınada bi nebze olsun engel olur belki :)

kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz

yulaf kepekli yaptığım ekmekten sabahları az bişey yiyorum,kabızlık ne kelime tam tersi etki yapıyo bi benim bünye nescafeyede alışık o konuda,nescafemide içtimmi tamamdır tabiki nescafem tatlandırıcı ve light cafemate ile içiyorum onuda belirtiyim yanlış anlaşılmasın

ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7 kg..................

canim cok saol, duymak istedigimde buydu, benim 4gün atak evrem var, bugün 1. günümdü. sonra seyir evresine baslicam 1+1 seklinde. nisan ayiyla birlikte hergün 1 saatlik yürüyüslerimize baslicaz gene oglumla, su an almanya da hava o kadar soguk ki, yürüyüs yapmaya degil, zorunlu olmadikca balkona cikmiyorum. evde de yerde ebru salli yapan tiplerden olamadim bir türlü

valla süper olur bana uyar, günü söyleyin mesela pazar aksami diyelim mi ?

evet pazar akşamından pazartesi öğlene kadar bildirimler alınsın pazartesi öğlen tablo yayınlansın gönüllü varsa herkes ona özelden msj atsın o bi tabloda toplasın hepsini ve yayınlasın.bence bu şekilde iyi olur ne dersiniz

valla süper olur bana uyar, günü söyleyin mesela pazar aksami diyelim mi ?

hafta sonu pek uygun olmuyor genelde dışarda falan olunabiliyor.hafta içi salı günleri olsun mesela..hafta sonu yapılan kaçamak pazartesi telafi edilir salı tartılırız bende daha güzel bir çizelge yapıp yazarım buraya olur mu??

hadi kızlar sizde cevap yazınnnn

ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7 kg..................

ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg................
GoldenVenus........ 05.02.2012.............. 67.1 kg ................... 65.2 kg................
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7 kg................

evet haberlerde görüyoruz Allah kolaylık versin oralarda sizlere.kitapta yazan bölgesel hareketler bile yapabilirsen baya farkeder

kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:

minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................

GoldenVenus........ 05.02.2012.............. 67.1 kg ................... 65.2.................

sl 34....... 06.02.2012.... 60.5 kg............ 59.1.....................

süper olur cnm ozaman salı günü sana özelden yazabilenler yazsın,yeni üye olup mesaj atamayanlar buraya yazar sen güzel bi tabloda toparlarsın

Arkadaşlar ben öneri de bulundum bari sorumluluğu alayım..özelden pazartesi bana mesaj atarsanız çizelgeyi yaparım.ama minesofia ben yapabilirim diyorsan istersen sen yap..

Persephonecik, GoldenVenus, glyztrk

Hepinize ayrintili cevaplarinizdan oturu cook tesekkurederim.. bende bugun diyetin atak evresinin 4 gunundeyim ve diyetle birlikte adetimde basladi ama tartima gore kilo verdim bu donemde de )insallah bitince daha hizli veririm burasi cok motive etti beni ilk2 gun cok kotu hisstetmistim kendimi okulda ogleleri kendimi zor tuttum ama burayi okuyunca tekrardan sarildim diyetime..
Bide buda benden nacizane tavsiye olsun tartisiz gecmesi cook zor atak doneminin herkesin mutlaka almasini tavsiye ederim..resmen eve gelip tartilmak icin saat sayiyorum

ben de aynıydım tartılmak için deliriyordum resmen:))kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…