ben hemen yazabilirim kendimindiki motive edilmeye cok ihtiyacimiz oluyor
kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................
Iyi Aksamlar bayanlar,
ilk atak günüm süper gecti, kendimi harika hissediyorum, bunalmadan kisitlanmadan diet yapmak ne güzelmis,
yalniz benim bir SORUM var, 7 kilonun üstünde vermis olan arkadaslar, vücud hatlariniz nasil inceldi, benim sadece kalca sorunum var,
duyduguma göre bu diet te bölgesel incelmeyede yardimci oluyomus, 55 kilo olunca gene göbekli ve kalcali görüntüm dursun istemiyorum.
ve yüzümün hani derler ya kasik gibi olmasini da istemiyorum
hic spor yapmadan 7 ve üstünde kilo verenler bana bir cevap verebilir misiniz ???
Cok tesekkürler....
gün belirleyelim herkes o gün kilo bildirimi yapsın.toplu yayınlayalım diyorum ben...ne dersin?
kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz
ben geçen sen dukanla 10 kilo verdim ve hiç spor yapmadan belim hiç olmadığı kadar inceldi aynı oranda kalçam bacaklarım basenlerim hepsi inceldi.ama özellikle kalça sorunun varsa spor yapamıyosanda yürüyüşü ihmal etme ki iyice toparlasın vücut kendini,bol su içip güzelce beslendiğin aç kalmadığın sürece yüzünde hiç bi diyette olmadığı kadar sağlıklı olacak hiç merak etme
valla süper olur bana uyar, günü söyleyin mesela pazar aksami diyelim mi ?
valla süper olur bana uyar, günü söyleyin mesela pazar aksami diyelim mi ?
ommur.................27.12.2012...............75.8 kg......................65.5 kg
minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7 kg..................
canim cok saol, duymak istedigimde buydu, benim 4gün atak evrem var, bugün 1. günümdü. sonra seyir evresine baslicam 1+1 seklinde. nisan ayiyla birlikte hergün 1 saatlik yürüyüslerimize baslicaz gene oglumla, su an almanya da hava o kadar soguk ki, yürüyüs yapmaya degil, zorunlu olmadikca balkona cikmiyorum. evde de yerde ebru salli yapan tiplerden olamadim bir türlü
hafta sonu pek uygun olmuyor genelde dışarda falan olunabiliyor.hafta içi salı günleri olsun mesela..hafta sonu yapılan kaçamak pazartesi telafi edilir salı tartılırız bende daha güzel bir çizelge yapıp yazarım buraya olur mu??
hadi kızlar sizde cevap yazınnnn
süper olur cnm ozaman salı günü sana özelden yazabilenler yazsın,yeni üye olup mesaj atamayanlar buraya yazar sen güzel bi tabloda toparlarsın
oldu kabul ....salı o zaman öyle mi??
Persephonecik, GoldenVenus, glyztrk
Hepinize ayrintili cevaplarinizdan oturu cook tesekkurederim..bende bugun diyetin atak evresinin 4 gunundeyim ve diyetle birlikte adetimde basladi ama tartima gore kilo verdim bu donemde de )insallah bitince daha hizli veririm burasi cok motive etti beni ilk2 gun cok kotu hisstetmistim kendimi okulda ogleleri kendimi zor tuttum ama burayi okuyunca tekrardan sarildim diyetime..
Bide buda benden nacizane tavsiye olsun tartisiz gecmesi cook zor atak doneminin herkesin mutlaka almasini tavsiye ederim..resmen eve gelip tartilmak icin saat sayiyorum
evet cnm tamamdır salı yapıyoruz ozaman,önümüzdeki günlerde de ara ara buraya hatırlatma yazarız arada kaynayıp görmeyenlerde görmüş olurlar
tamam canım hadi o zaman kolay gelsin bizee:))