Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yüm lar yumurta demek

arkadaşlar, bir sitem olmuş forumumuzda.kendi adıma cevap vermek istedim.yazılan hiçbir şeyi kaçırmamak için sayfa sayfa geri dönerek herşeyi okuyorum.bir soru sorulduğunda benim vereceğim cevabın aynısı verilmişse birde vaktim yoksa yazmıyorum.ama arkadaşlarımın desteğe ihtiyaçları olduğunda ya da sorularına henüz cevap bulamadıklarında mutlaka yazmaya çalışıyorum.birde takip edebildiğim kadarıyla bu sayfalara yazanların %80i çalışıyor.yani online burda bulunmuyoruz.vaktimiz oldukça bakıp cevaplıyoruz. o yüzden yazdıklarımıza anında cevap beklemeyelim. pia arkadaşım sende gitme lütfen.sonuçta seninde desteğine ihtiyacımız var.

çok güzel haber ne yesem acaba?

hımmm.. mesela ben bugün sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli yedim onun dışında yumurtalı taze fasulye kavurması,yumurtalı ıspanak kavurması,kıymalı lahana sarması,kıymalı mantar,biber,kabak dolması sonracığıma sulu yemek olabilir, ilk aklıma gelenler bunlar tarifler başlığındada güzel seçenekler var orayada bakabilirsin

Kızlar seyirde 4.günüm ve adet oldum
tatlı krizimden resmen gözüm döndü
halvalar-revaniler falan uçuşuyor gözümün önünde
Nolurrr bana acilen seyire uygun tatlı tarifleri yazın

lorlu tatlı var fena değil.daha önceki sayfalara yazmıştım.dukan diyeti tariflerim diye bir blog var ordan bakabilirsin

Pia geri gel yahu.gözdenkaçmıştır ya da cevap verilmiştir.çalışıyoruz çogumuz bazen onlarca sayfa okuyorum..

kereviz yapmıştım yolu yok ondan biraz yiycem 3 gündür koklayıp koklayıp kapağını kapatıyorum çok severim zeytinyağlı kerevizi

Kızlar merhaba dukan diyetindeki dördüncü günüm bugün bitti. İnternet sitesindeki teste bağlı kalarak 3 günlük atak yaptım. Şu an 2-2.5 kilo vermiş durumdayım. Okul pantolonum patlayacak gibiydi şu an yanlardan açılır duruma geldi çok mutluyum.Diyetin yanında bel ve popo hareketlerini çok yapıyorum umarım yararını görürüm önümüzdeki aylarda. 10 kilo vermek istiyorum umarım hepimiz taş gibi oluruz amin.

kızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo

4. günü biten 3 kişi olduk aynı zamanda başlamışız :) benimde önümde 10 kilo var umarım en kısa sürede hepimiz kurtuluruz fazlalıklarımızdan

evet bizde geçen sene burda yapmıştık gerçekten çok motive edici oluyo haftanın 1. sini falan seçiyoduk :)

offf tebrik ederim çok kıskandım ben 4 gün atak yaptım 1.5 kilo verebildim

Iyi Aksamlar bayanlar,
ilk atak günüm süper gecti, kendimi harika hissediyorum, bunalmadan kisitlanmadan diet yapmak ne güzelmis,
yalniz benim bir SORUM var, 7 kilonun üstünde vermis olan arkadaslar, vücud hatlariniz nasil inceldi, benim sadece kalca sorunum var,
duyduguma göre bu diet te bölgesel incelmeyede yardimci oluyomus, 55 kilo olunca gene göbekli ve kalcali görüntüm dursun istemiyorum.
ve yüzümün hani derler ya kasik gibi olmasini da istemiyorum
hic spor yapmadan 7 ve üstünde kilo verenler bana bir cevap verebilir misiniz ???

Cok tesekkürler....

kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz

evet bizde geçen sene burda yapmıştık gerçekten çok motive edici oluyo haftanın 1. sini falan seçiyoduk :)

ben hemen yazabilirim kendimindiki motive edilmeye cok ihtiyacimiz oluyor

kim :................... ne zaman basladi: baslangic kilosu: aktuel kilosu:

minasofie ............ 09.02.2012.............. 70,7 kg..................... 70,7..................

kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz

kabizlik icin dr. dukan kuru kara erik tavsiye ediyor, aksamdan sicak suyun icine 4-5 adet kuru kara erik tanesi at, sabah ac karnina ye ve üstüne ilik bir su ic... bire bir cözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…