afiyet olsun en kısa zamanda seyiri bitirirsin umarım evet simlanın blogu çok güzel,face in varsa orda da sayfası var başkalarından gelen tariflerde var orada da baya tarif bulabilirsin
cnm sen sabah ve öğle sadece lor peynirimi yedin ben yüm ün ne olduğunu anlayamadım da :26: eğer öyleyse çok az bence biraz daha öğünlerini dolu dolu yap yoksa hem vücut yağ yakacak gerekli enerjiyi alamaz hem de çabuk acıkırsın gözün başka şeylere kaymaya başlar.ben kepekten ekmek yapıyorum geç saatte çok dayanamıcak gibi olursam ondan bi parça koparıyorum birazda peynir baya tutuyo yatmadan bi bardak ta light süt tamamdır
her gün olmamak kaydıyla bence arada biraz aşılabilir ama yine de çok abartmamak lazım diye düşünüyorum karbonhidrat ne de olsa
sp ile başla canım ben öyle yaptım ki yapmazsan mantıken 5 gün atak yapmış olursun:)
kolay gelsinnnn
sp ile başla canım ben öyle yaptım ki yapmazsan mantıken 5 gün atak yapmış olursun:)
kolay gelsinnnn
çok güzel haber ne yesem acaba?
Yüm lar yumurta demek
Kızlar seyirde 4.günüm ve adet oldum
tatlı krizimden resmen gözüm döndü
halvalar-revaniler falan uçuşuyor gözümün önünde
Nolurrr bana acilen seyire uygun tatlı tarifleri yazın
hımmm.. mesela ben bugün sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli yedim onun dışında yumurtalı taze fasulye kavurması,yumurtalı ıspanak kavurması,kıymalı lahana sarması,kıymalı mantar,biber,kabak dolması sonracığıma sulu yemek olabilir, ilk aklıma gelenler bunlar tarifler başlığındada güzel seçenekler var orayada bakabilirsin
kereviz yapmıştım yolu yok ondan biraz yiycem 3 gündür koklayıp koklayıp kapağını kapatıyorum çok severim zeytinyağlı kerevizi
nrynry canım sen nişastalı besin öğünlerinde neler yiyosun ben biraz terddütteyimde
Kızlar merhaba dukan diyetindeki dördüncü günüm bugün bitti. İnternet sitesindeki teste bağlı kalarak 3 günlük atak yaptım. Şu an 2-2.5 kilo vermiş durumdayım. Okul pantolonum patlayacak gibiydi şu an yanlardan açılır duruma geldi çok mutluyum.Diyetin yanında bel ve popo hareketlerini çok yapıyorum umarım yararını görürüm önümüzdeki aylarda. 10 kilo vermek istiyorum umarım hepimiz taş gibi oluruz amin.
kızlar burada eskiden kilo bildirimi yapılıyordu telliturnam diye bir arkadaşımız tarafından bence başlatalım yine.haftada bir gün herkes kilosunu bildirsin.burada paylaşalım motivasyon için çok iyi hem de ilerlemeyi görürüz.
ne dersiniz??bir arkadaş ban yardım ederse ben yapabilirim...
başlangıç kilosu-şu anki kilo
Kızlar merhaba dukan diyetindeki dördüncü günüm bugün bitti. İnternet sitesindeki teste bağlı kalarak 3 günlük atak yaptım. Şu an 2-2.5 kilo vermiş durumdayım. Okul pantolonum patlayacak gibiydi şu an yanlardan açılır duruma geldi çok mutluyum.Diyetin yanında bel ve popo hareketlerini çok yapıyorum umarım yararını görürüm önümüzdeki aylarda. 10 kilo vermek istiyorum umarım hepimiz taş gibi oluruz amin.
evet bizde geçen sene burda yapmıştık gerçekten çok motive edici oluyo haftanın 1. sini falan seçiyoduk :)
kizlar 3 gün ataktan sonra bugün seyire gectim,en son pazar günü wc ye cikmistim,kabizliga karsi sizler neler yapiyosunuz