Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım öyle düşünme.insanız sonuçta.zaaflarımıza karşı koyamayabiliyoruz.ama şu gerçeği kabul edelim ki buraya yazan herkes sonuçta nefsine hakim olamadığı için kilo almış insanlar.normal bir insan gibi yeseydik şimdiye kadar zaten sorunumuz olmazdı.böyle kötü beslenme alışkanlığı olan insanlardan bir anda tüm bu alışkanlıkları değiştirmesi beklenemez.amacımız sadece kilo vermek değil aynı zamanda doğru beslenme alışkanlıklarını edinmek.buda zamanla olacak birşey.böyle ufak kazalar herkesin başına gelebilir.olduğun yerden diyetine devam et.ortada bir başarısızlık yok.geçti bitti.bir daha olmamasına gayret edip,diyete uygun atıştırmalıklar bulundurmaya gayret et.
ben de su içemem ama çay içiyorum çok çok açık
buraya motive olmak ve mora lbulmak icin girerken, moralimi bozmaya basladi.. yazdigim herhangi bir yaziya , yoruma, SORUya, paylasimlarima hic muhatap olmuyor. alintili yazilarima bile .buda canimi sikmaya basladi..kisisel algilamiyorum..saniyorum kalabaliktan kaynaklaniyor..ama kendi kendine takilmakta yazdigim gibi canimi sikti tam tersi morelimi bozuyor..o yuzden aboneliklerimden cikariyorum sayfayi..diyete devam..herkese saglikli kilo vermeler
çok
canım alakasızda profil resmindeki köpek senin mi.allam ne kadar tatlı ya gözlerimi alamadım:)eşim nefret ediyo köpekten azcık sevse yarın hemen bi tane alırım
Merhaba ben güçlendirme deyim senin bu kaçamaklardan epey bir yaptım ve yapmayada devam ediyorum tam 10 kilo verdim ve verdiğim kilomu hala koruyorum yani başarısız olmadın olmayacaksın kaçamak mı yaptın ertesi gün sıkı tut hiç bişicik olmaz üstelik o yediklerini vitamin ve mineral olarak düşün diyete kaldığın yerden devam:)sevgiler...
kaçamak yaptım bugün ilk defa bir avuç tatlı badem yedim 2 tane de kuru kayısı. bütün diyetlerim gibi bunda da başarısız oldum
Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm
Slm kizlarr anladigim kadariyla regl doneminde daha yavs kilo veriliyomus ole mi, dogru mu anlamisim bilgilendirirseniz sevinrim hepimize boll eksilerle uyanmali uykular diliyorumm
ne olacak ki bademle kayısıdan, sakın bu yüzden diyetini bozma. dukan zaten kuru erik öneriyo kabızlık gibi durumlarda, onun yerine kayısı yemişsin. ben neredeyse her gün yiyorum, hala kilo vermeye devam ediyorum. motivasyonunu bozma sakın :))
sen ne yemeyi düşünüyorsun...
Yarın bölüm toplantımız var ve ben tepsi tepsi börek siparişi verdim. Siparişi iptal ettirip herkese dukan krep poğaça falan mı yapsam ki heheheheh :))))
kızlar hala cevap alamadım
4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam
4 gün atak yapmam gerekiyordu yaptım şimdi yarın s+p yapabilir miyim yoksa yine proteinle mi başlıycam
cvp yazılmıştı sanırım görmedin cnm ama olsun ben tekrar yazıyım,evet atağın bitince s+p ile başlıcaksın