Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar herkese güzel bir gün iliyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bu gün günüm var arkadaşta aslında kimse duysun istemiyorum diyette oldugumu yemiyecegim sadece evine gidecegim arkadaşım biliyor cok samimiyiz gerisi duymasın o yüzdende bakalım nasıl caktırmam artık bu gün sebze günlerim sona erecek yarın proteyine başlıyorum

arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p

Dönemlik bu tarz şeyler düşünülüyor. Tecrübeyle sabittir :) Problemli değilsin şekerim. Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Aynaya bakıyorum, ayyyy ne olmuşum ben böyle diyorum :KK1: Üzülme seni sevinçten havaya uçuracak biri mutlaka oluyor. Ne kadar zayıflamışsın denilince olay bitiyor zaten :)))

:KK8::KK8::KK8: Hepinize boooolll -li günler diliyorum...

Ben Kamu yönetimi 4.sınıf okuyorum tatlım. Benim ikinci okulum bu ve verilecek 3 dersim var. onun için dersaneye başlıyorum bu hafta. Ben Kpss yi çoktan bitirdim. Memurum zaten. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Senin branşın neydi canım?

Bu arada diyet nasıl gidiyor?? Aman aman Allah hastalık vermesin bi daha... Hadi bakalım senden 6 lı rakamları duymak istiyorum arkadaşım :KK9:

canım ben fen bilgis öğretmeniyim, zamanında nasılsa atanırız diye çok asılmadık özel ders ücretli öğretmenlik tatlı geldi, sözleşmeyi beğenip yazmadık şimdide çocuk oldu hiçbiri yok elimizde, barajımız bu atamada 87ye kadar anca indi, yazın en az 90 cıvarı almam lazım ki atanıyım yani... of ki offf, zaten bu kiloların en büyük sebebide o kpss sınavıya zaten :KK43:
unutmadan sanada kolay gelsin canım, oh ne güzel keyfle verirsin inşallah son 3 dersini

sabah söylemesi ayıp 71.6 kilo çıktım hemde daha wcye gitmeden ve dün sebze günümken,
yarın güncelliyce çizelgemi, sabırsızlıkla bekliyorum yarını.

:118::118::118::118::118: Bugün -1,300 ile başladım çok mutluyum

sana helal olsun diyorum:))) Allah devamını getirsin inşşşş:)))

ben bugün çok komiğim yine kendi kendime de gülüyorum annemi arayıp söyledim oda gülüyor.
benim uzun süredir devam eden demir eksikliği sorunum var.
annem haftada 2 kere ıspanak yapardı ve burun kıvırırdım yememek için ogün eve et filan götürürdüm ya da pizza vs:)

sabahtan beri canım ıspanaaak istiyoorrrr:))))
ama öyle böyle değil:))
şaka gibi bu diyet psikolojisi çok komik yaa:KK70:

bugün atakta 3. günüm,hic zorlanmiyorum,ve acikmiyorum,iki sabahtir kahvaltida yagsiz beyaz peynirli omlet yiyorum,cok tok tutuyo,bide esim bana köstek olmasa hersey yolunda ,bir orta yol bulmam lazim,cünkü benim yediklerim ona göre degil, oglumda cok yemek seciyo,napicam bilmiyorum bu canavarlarla:KK1:

Son düzenleme:
günaaaaaydıın kızlar, hepinizin günü güzel olsun :KK16::KK16:
bugün seyir evremin ilk günü. akşam kara lahana yiyeceğim şimdiden heyecanlandım :KK9::KK9::KK9: ve bu sabah krep yapmayı da başardıım yihuuuuu :21::21:
akşam üstü gibi de tartılıcam daha hiç tartılmadım. bakalım kaç kilo vermişim paylaşırım burda :KK34:

sana helal olsun diyorum:))) Allah devamını getirsin inşşşş:)))

ben bugün çok komiğim yine kendi kendime de gülüyorum annemi arayıp söyledim oda gülüyor.
benim uzun süredir devam eden demir eksikliği sorunum var.
annem haftada 2 kere ıspanak yapardı ve burun kıvırırdım yememek için ogün eve et filan götürürdüm ya da pizza vs:)

sabahtan beri canım ıspanaaak istiyoorrrr:))))
ama öyle böyle değil:))
şaka gibi bu diyet psikolojisi çok komik yaa:KK70:

Yürüyüş yapamıyorum dün akşam leslie yaptım eşimle bacaklarım ağrıyor...:KK14::KK14::KK14:
İnsanın bünyesi istiyor sanırım...Bende pırasayı sevmem normalde ama canım istiyor iki gündür ilk sebze günümde pırasa yaparım muhtemelen :KK9::KK9::KK9:

Oluyor canım oluyor acaba 55 e mi insem diye düşünüyorum ve hemen bu düşünceden vazgeçiyorum :)

benim hedef 45-55 idi..anca 59,3 oldum..o yusden belki de =)

Dönemlik bu tarz şeyler düşünülüyor. Tecrübeyle sabittir :) Problemli değilsin şekerim. Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Aynaya bakıyorum, ayyyy ne olmuşum ben böyle diyorum :KK1: Üzülme seni sevinçten havaya uçuracak biri mutlaka oluyor. Ne kadar zayıflamışsın denilince olay bitiyor zaten :)))

sağolsun arkadaslar daha da zayıflama çirkin olursun bile dediler =) ama insanın kendini güsel hissettiği kilo çok önemli..ancak öle insan kendine güvenio..güvenince de daha güsel görünüo bence =)

dukanin sitesine giriyim dedim,sifremi girince test bilgilerim duruyomus,atak 3 gün gösteriyo,ben bes görmüsüm,o zaman yani bugün atakta son günüm,yarin seyire geciyorumm, :KK76:sebzeyi cok seviyorum benim icin cok iyi olucak

Yürüyüş yapamıyorum dün akşam leslie yaptım eşimle bacaklarım ağrıyor...:KK14::KK14::KK14:
İnsanın bünyesi istiyor sanırım...Bende pırasayı sevmem normalde ama canım istiyor iki gündür ilk sebze günümde pırasa yaparım muhtemelen :KK9::KK9::KK9:
ayyy .. bende aynı senin gibiydim... aşeren kadınlar gibi pırasa pırasa diye kudurdum ki hiç sevmezdim bende... ama ilk p+s günümde pırasa vardı menümde... :KK9:

kizlar siz seyir evresini nasil yapiyorsunuz,5+5 mi yoksa 1+ 1 mi,okuduguma göre 5+5 daha hizli kilo verdiriyomus,ama sonra yavasliyomus,bilgi verirseniz sevinirim,hala kitabim gelmediii:KK50:

kizlar siz seyir evresini nasil yapiyorsunuz,5+5 mi yoksa 1+ 1 mi,okuduguma göre 5+5 daha hizli kilo verdiriyomus,ama sonra yavasliyomus,bilgi verirseniz sevinirim,hala kitabim gelmediii:KK50:
ben 1+1 yapıyorum... ama 2 (p) +1 (s) yapılıcak olsa çok memnun olurum :nazar:belki daha hızlı kilo verebilirim... sebze her halukarda duraklamaya sebep oluyo bence... gerçi regl döneminde olduğum için de olabilir ama ben duruyorum yani şu an... :2:

arkadaslar ya ben zayıfladıktan bi süre sonra sanki o kdr da zayıflamamışım gibi gelmeye başlıo..size de öle gelio mu yoksa ben problemli miim =S =p

bende aynı şeyi hissediyorum canım, inanmak istemiyoruz sanırım :KK9:

kızlar yaa, yulaf kepeğini rossman dan alıyodum kalmamış ne yapacam ben yaaa :KK50: çocuk sabah koliyi açtım ama bitti diyo..nekadar çok dukancan varmış meğer :KK76:

bende 1/1 yapıyorum en idealide bu aslında dukan da 5/5 pek önermıyor saten ustelik 5/5 daha cok kılo verdıroyor gıbı gorunsede 20gunun sonunda 1/1de 5/5 hızına yetişiyor o yusden 1/1 öneriyor dukan bakalım sonuç ne olacak kolay gelsin herkese:KK43:

X