slm kızlar( resmen kilo vermem durmuş bulunuyor hatta aldım 500gr( regl olucam olamıyorum!iki haftadır light puding yiyorum,o kadar sık tüketmemek lazım biliyorum ama canım deli gibi tatlı istiyorpes etmek istemiyorum ama yaklaşık 10 gündür hiç veremedim ben,sporumu da yapıyorum.off ya nedendir anlamadım,çok sık yemiyorum bazen 2 bazen 3 öğün,ondan mı acaba???MUTSUZUM(
hiç hiç korkma canım hiç...aynı ben gibi olmuşsun..regl dönemimden önce (yaklaşık 10 gün önce) bütün umutlarım sönmüştü valla.en son annemle masada yaptığımız konuşmayı hatırlıyorum..kilo vermem durmuştu üstüne alıyordum bir de ben hiç kilo problemi yaşamamıştı hayatım boyunca bi ilaç kullandım 12 kilo aldım kendimi tanıyamıyordum..resmen 1 yıldrı üstüme üst baş almıyorum düşün sevmiyorum bu beni...mutfakta anneme ağlıyordum neden kullandım ki o ilacı allah kahretsin halime bak kilo da veremiyorum herkes kilo veriyor bu diyetle ben veremiyorum üstüne alıyorum diye 'gerçekten' ağladım..2 gün sonra regl oldum..uzmanlar reglinizin 3. gününde tartılın deseler de ben dayanamadım ve sabahna tartıldım -1.500..sonraki günlerde de -1.000 ve - 500 ile toplamda 3 kilo gitti birden bire 3 4 günde...o yüzden dur rahatla seni o kadar iyi anlıyorum ki...bi geçsin şu dönemin sonra tekrar konuşalım..belki benim vücudum çok su tuttu ondan 3 kilo kadar gitti ama inan 4 5 günde normalde gidemeyecek kadar çok eksi görüyosun tartıda...eminim sen de görüceksin..bir de son olarak ben de geç oldum duygusal olarak da mahvolmuştum yukarıda anlattığım hikayeden de anlayacağınız üzere..demem o ki az biraz sabır:)))