Bence o zaman hiç sorun olmaz. Nasıl yapılıyo ki bu kefir :)
kefir taneleri var cnm.. alıyorsun sütte yoğurt gibi mayalamaya bırakıosun akşm sabh demire değmicek şekilde süzüosun...
aynı taneleri kullaabiliyorsuun....
cidden çok faydalı birşey...
Selam kızlar. Mezuniyete üç dört ay var. 65 kilo oldum birden. Ve yurtta hazır gıdalarla diyet yapamıyorum
bu gün cok az yedim ve yumurtayı abartın malesef akşem yemedim sacma bir gündü malesef
kahvaltım yulaf k ekmek bir yumurtayla yapılmış menemen lor peyniri
öglen üç yumurta biraz halşlanmış bürüksel lahanası birazda közlenmiş patlıcan ve biber yedim
evde malesef yagsız yogurdum kalmamıştı yiyemedim yarın alışverişimi yaparım
ARKADAŞLAR YANİ TECRÜBELİ OLABLAR YANLIŞIM VARSA SÖYLEYİN LÜTFEN YEDİKLERİMDE ZAHMET OLMASA
ben bugün realden aldım canım. migrosta bende görmedima ama realde var eminim, inşaallah bulursun :)
çok teşekkür ederim canım, mutlaka bakarım :)
ben krebi hiç denemedim daha... denemeyi de düşünmüyorum aslında... çünkü ekmeksiz asla doyamam... günde bir tane dukan ekmeği yiyiyorum (muffin kalıplarında) sabah öğle akşam paylaştırıyorum iyi de oluyo...En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi
aslında dukan izin vermiş ama asitli içecek olduğundan çok sağlıklı bulmuyorum... bende kolayı çok severim ve elimden gelse her öğün tüketirim... ama olmaz ben 1 kutu zero bir gün içiyorum bir gün içmiyorum(kutunun tamamını bitirmiyorum)... bana sorarsan sende fazla tüketme...tamam canım ayranda yoksa yagsız zero içerim akşamları içiyorum iki bardak bir mahsuru yoktur inş
atak evresi zaten en hızlı kilo verdiğimiz evre... bu dönemde yağ değil vücuttaki ödemi atabiliyoruz... ne kadar çok su tüketirsen o kadar hızlı ödem atarsın...merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?
ben bursadayım ama bende light meyveli yoğurt bulamadımcevap için sağol ama lihgt değil sanırım hiçbirşey yazmıyor. tüm erzurumu talan ettim light meyveli yoğurt bulamadım satılmıyo diye getirmiyorlar sanırım
bende de aynı sıkıntı mevcut küçük de olsa bi çözüm ürettim kendimce uyanır uyanmaz kocaman bir kupa sıcak su...Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen ((
asıl hedefinle başlamak seni daha da motive edicektir bana sorarsan... verilecek kilo ne kadar çok olursa o kadar dikkat ediliyo diyete... bence tabi...merhaba arkadaşlar. bende bugün başladım dukan diyetine. forumu iyi takip ediyorum. sizden aldığım hırsla karar verdim. üç gün saf protein yapmayı düşünüyorum. 83,5 la başladım. bakalım yarın kaç çıkacağım. daha sonra sebze ve protein yapmayı düşünüyorum. ilk başta kendime çok büyük hedefler koymadım. yani 10 kilo vereceğim şu kadar olacağım diye kendimi strese sokmak istemiyorum. ilk hedefim 70 li rakamlara ulaşmak. ondan sonrasında tekrar hedef koyacağım. yani küçük hedefler koyacağımki o kiloya düştüğümde motive olayım. bunu başardım şu rakama düşmeyide başarabilirim diye düşüneyim. verdiğim kiloları buradan paylaşacağım. yarın kilomu yazarım.
korktum... bu gerçekmidir acaba?...Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?
Selam Kızlar
Napıyoruz? Zayıflıyoruz değil mi?
Ben de aynen devam dukaratay diyetineHaftada 5 gün karatay tipi beslenme 2 gün atakla ödem atma şeklinde, son derece basit, yormayan, zevkli ve kilo verdiren bir beslenme programı uydurdum kendime
2 gün sadece saf protein ve en az 3 litre su içiyorum. Cüsse büyük malum 3 litreden azı kurtarmıyor beni
Sakın su içmeyi ihmal etmeyin. Bol bol için kızlar. Kar var dışarda yürüyemiyorum bari evde stepper yapayım 1000 kere
süpermiş...olay budur işte...Günaydın hanımlar.
Güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum hepinize.
Cumartesi tartıldığımda eski kiloma düşmüştüm kızlar.
Bir daha Cuma tartılıcam bu hafta. Asla tartılmak yok.
Fena halde etkiliyor çünkü sık tartılmak.
Veeee artık elbisemin içine girebiliyorum. Hatta muhtemelen kardeşimin kınasına kadar daraltmam gerekecek çünkü zayıflamaya devam.
Martın 3 nde gelinlik provası var gelinimizin. Benimde elbiseme başlanacak.
O zamana kadar en fazla 65 olmak zorundayım. Aşağısı da olsa süper olur tabi
Dün de omrenin poğaçalarını yaptım harika ve kolay bir tarif yalnız ben biraz fazla pişirmişim. Bir dahakine daha az pişiricem.
Sevgiler ve bol eksili bir hafta dilerim.
Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?