Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhabalar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum yalnız yulaf kepeği yemek zorunlu mu? baya bir sayfa okudum göremedim.. daha önceden sorulduysa özür dilerim.

yersen faydasını görürsün.hem günlük karbonhidrat ihtiyacı hem de kabızlık için iyi bir öneri..

bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş.
kocaman bir hoşgeldin sizlereeeee...

günaydin kizlar,kitabim daha gelmedi ama,kitabim gelene kadar en azindan atak devresini yapiyim burdan ve internetten edindigim bilgilerle,insallah verebilirim.aksam dukan testini cözdüm,boyum .1.65.kilom 80,su anki hedef kilom70'ama dukana göre 65 olmam gerekiyor

atak döneminde sizler neler yediniz arkadaslar,bir kac öneri verebilirmisiniz

atak döneminde sizler neler yediniz arkadaslar,bir kac öneri verebilirmisiniz

bugün atak 1. günüm...

sabah kalkınca 1 bardak su içtim ve işe minibüse bnmek yerine yürüdüm :) 30 dk yani:)
1 katı yumurta biraz peynir ve şekersiz organik çay ile kahvaltımı yaptım.
birazdan ufak bi yoğurt yeme düşüncem var:)

öğlende iş yerinde ne çıkacağını bilmediğim için;
Dukan krepi yaptırdım anneme sabah içinede jambon koydum ve yanıma da ayran aldım:)

akşamda yüksek ihtimalle annem ızgara köfte yapacak tabiki yoğurtsuz asla olmazzz:)

not: acil durumlar için çekmeceme light yoğurt ve light süt stoğu yapmayıda unutmadım:)
organik çay içmemin sebebi ise; normalde şekersiz çay asla tüketemiyorum. ağır geliyor...
yalnız çay organik olunca da şeker tadını bozuyor. şekersiz çay tüketemeyenlere ciddi anlamda öneriyorum.

bugün atak 1. günüm...

sabah kalkınca 1 bardak su içtim ve işe minibüse bnmek yerine yürüdüm :) 30 dk yani:)
1 katı yumurta biraz peynir ve şekersiz organik çay ile kahvaltımı yaptım.
birazdan ufak bi yoğurt yeme düşüncem var:)

öğlende iş yerinde ne çıkacağını bilmediğim için;
Dukan krepi yaptırdım anneme sabah içinede jambon koydum ve yanıma da ayran aldım:)

akşamda yüksek ihtimalle annem ızgara köfte yapacak tabiki yoğurtsuz asla olmazzz:)

not: acil durumlar için çekmeceme light yoğurt ve light süt stoğu yapmayıda unutmadım:)
organik çay içmemin sebebi ise; normalde şekersiz çay asla tüketemiyorum. ağır geliyor...
yalnız çay organik olunca da şeker tadını bozuyor. şekersiz çay tüketemeyenlere ciddi anlamda öneriyorum.

tesekkùr ederim canim,

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetine 2 hafta oldu başlayalı 83 kiloyla başladım bugün itibari ile 78.8 kilo olmuşum.sizlerin burada deneyimleriniz ve motivasyon artırışınız sayesinde kendimde çok fazla güç buluyorum bu kilolardan kurtulucağıma eminim ...

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetine 2 hafta oldu başlayalı 83 kiloyla başladım bugün itibari ile 78.8 kilo olmuşum.sizlerin burada deneyimleriniz ve motivasyon artırışınız sayesinde kendimde çok fazla güç buluyorum bu kilolardan kurtulucağıma eminim ...
aaa aynı ben :KK3:

günaydın kızlar dünki sacma menümden dolayı bu gün harika olmalıyım evde bişey kalmamış bana uygun bu gün alacagım kısmetse inş ve hiçççççç acıkmıyorum harika bir diyet heycanla tartılacagım günü bekliyorum umarım gitmiştir kg ve giderler hepside

önceki sayfalarda yulaf kepegi arayan arkadaşlar var ben migrostan aldım birazda aktardan aldım haberiniz olsun migrosa bakın derim ben

evet ama sen bende 600 gr daha hafifsin...ama bende çok azimliyim
daha da zayıfladım ama güncellemiyorum çünkü regl dönemindeyim güvenemiyorum... ama inanıyorum ki sen de burdaki herkes gibi çoook başarılı olucaksın... inanıyoruz başarıcaz... kendimizi zayıf daha çok seviyoruz... istediğimiz herşeyi giyebilicez...

daha da zayıfladım ama güncellemiyorum çünkü regl dönemindeyim güvenemiyorum... ama inanıyorum ki sen de burdaki herkes gibi çoook başarılı olucaksın... inanıyoruz başarıcaz... kendimizi zayıf daha çok seviyoruz... istediğimiz herşeyi giyebilicez...

ya bende bi sorun mu var ben 3.hafta nın içersindeyim çok da yemiyorum ama istediğim gibi zayıflayamadım acaba neyi atlıyorum ben aralarda falan bişey yemiyorum ondan olabilir mi

ya bende bi sorun mu var ben 3.hafta nın içersindeyim çok da yemiyorum ama istediğim gibi zayıflayamadım acaba neyi atlıyorum ben aralarda falan bişey yemiyorum ondan olabilir mi
unutma ne kadar sık yersen o kadar hızlı çalışır metabolizman... hiçbişey yemiyosan yoğurt :KK76:

slm arkadaşım bende ocak 16 sında başladım istedigim kilo gitmiyor 99.5 takıldım kaldım

unutma ne kadar sık yersen o kadar hızlı çalışır metabolizman... hiçbişey yemiyosan yoğurt :KK76:

sabah doktorum programında dr yogurt yiyin diyordu bende içine goji denen meyveyi koydum azıcık 1 yemek kaşıgı yulaf ezmesi koydum çok doyurucu oldu ben gojileri sıcak suda bekletip kullanıyorum daha güzel oluyor

sabah doktorum programında dr yogurt yiyin diyordu bende içine goji denen meyveyi koydum azıcık 1 yemek kaşıgı yulaf ezmesi koydum çok doyurucu oldu ben gojileri sıcak suda bekletip kullanıyorum daha güzel oluyor
nerden temin ediyosun peki gojibery ?

selam kızlarr,,

yeni gelenler hoşgeldiniz..haftasonu girmiyorum nete, vakitde bulamıyorum, pazartesi yarım günde ancak okuyorum..

bugün 27. günüm ve tam 5 kilo gitti..benden fazla verenleri görünce demotive, az verenleri görünce motive şeklinde ilerliyorum,

kızlar günaydın...
pazar günlerinden çok korkuyorum artık... tatildeyken cozutuyomuyum ne?... dün bütün gün yediklerimi yazıyorum... yanlış bişey varsa nolur bana yardımcı olun...

* 08.00 gibi uyandım... bir kupa ılık su içtim (2 damla sirkeli) önce 20 dk tempolu yürüdüm... sonra parktaki spor aletlerinin her birinde 150 adet hareket yaptım... sonra markete gittim alışverişimi yaptım... bu sırada 1/2 lt suyumu bitirdim...
* eve geldim kahvaltı hazırladım... işte öğünlerimi yazıyorum...

SABAH
* 2 bardak çay (1/4 splendalı)
* yağsız tavada kavrulmuş hindi füme üzerine iki yumurta
* sütaş light beyaz peynir bir kibrit kutusu kadar
* sütaş light kaşar peyniri 1 serçe parmak kadar
* 1 dilim çemensiz pastırma
* 1 dilim dana jambon
* bir iki dal maydanoz
* bir iki küçük dilim domates
* bir iki dilim de biber

ÖĞLE
Zaten kahvaltıyı 12 gibi yaptığımız için (malumunuz pazar:KK1:) öğleni tarçınlı sütle geçiştirdim..

AKŞAM

* 1 kutu cola zero
* Yağsız dana kuşbaşı fırında (üzerine 1 parmak kadar light kaşar rendesi)
* Yağsız tuzsuz bakla (light yoğurtlu)
* bir iki küçük dilim domates
* bir iki dilim biber

KAÇAMAĞIM :KK43::2:
Ablam pandispanyadan yaş pasta yapmış öyle muzlu pudingli falan... bi parmak kalınlığında ondan yedim ama içindeki meyveleri çıkardım...

gün içinde de en az 3 litre suyu tükettim... bu arada regl dönemimdeyim diye hala tartılmıyorum... beklemedeyim...

menü gayet güzel, haftasonları kaçamakları maalesef bendede oluyo..misafirliğe gittim, hamurişlerinden birer lokma aldım,falan filan..belkide kaçamaklarım yavaşlatıyo beni..

kızlar lıght puding in zararı olurmu? duraklatırmı iszce? ben 1 paketden yapıp üçe bölüyorum, hergün 1 kase yiyorum..bilenler yardım lütfennn:2:

X