Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar benim bugün 10. günüm ilk 5 gün atak yaptım 1.900 gram verdim ama son iki gündür 200 gram 200 gram artıyorum tartıda ve bu beni bunalıma sürüklüyor. 1 ayda 5-6 kilo verenler nasıl verdiler acaba. Kitapta sebzeye geçtikten sonra kilo artışı olabilir deniyor bunu yaşayan sadece ben miyim yoksa sizde de bu tarz şeyler oldumu. Bugün yürüyüş olayını arttırıcam bide öle deneyelim. Bi süre tartılmadan devam edeyim diyorum psikolojim bozuldu artışları görünce bunalıma girdimmm:KK43:(

merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im:KK43:((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?

light yogurtsa yenebiliyor..gunde 2 ögün light meyveli yogurt yeme hakki var.. bu listeyi facede hazirlamislar eminim isinize yarar arkadaslar

Eki Görüntüle 340247

:)) tabi ya bir kac saniye kaliyor diymi ekran..benim makinamda epey agir onu bahane ederdim ne guzel :)) bu dukandan sonra hic iyi dusunemiyorum:)
cevap için sağol ama lihgt değil sanırım hiçbirşey yazmıyor. tüm erzurumu talan ettim light meyveli yoğurt bulamadım satılmıyo diye getirmiyorlar sanırım

Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim:KK43:( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen:KK43:((

merhaba arkadaşlar. bende bugün başladım dukan diyetine. forumu iyi takip ediyorum. sizden aldığım hırsla karar verdim. üç gün saf protein yapmayı düşünüyorum. 83,5 la başladım. bakalım yarın kaç çıkacağım. daha sonra sebze ve protein yapmayı düşünüyorum. ilk başta kendime çok büyük hedefler koymadım. yani 10 kilo vereceğim şu kadar olacağım diye kendimi strese sokmak istemiyorum. ilk hedefim 70 li rakamlara ulaşmak. ondan sonrasında tekrar hedef koyacağım. yani küçük hedefler koyacağımki o kiloya düştüğümde motive olayım. bunu başardım şu rakama düşmeyide başarabilirim diye düşüneyim. verdiğim kiloları buradan paylaşacağım. yarın kilomu yazarım.

eveeettt.....
doğumgünüm olan bugün işi abarttıktan sonra:)) az önce çıkıpp....
light yoğurt, süt, yumurta, tavuk ve yağsız kıymaa aldım...
ayrıcaaa birdee yulaaaf kepeğii....

ayrıca hep 72 diyordum ama az önce tartıldım 71 çıktım:)
buda iyi bir şey tabi -1 ile başlıcm:KK70:
yarın sabah kalkıp tekrardan tartılcam ve bel / basen ölçücem:)

inşşşş sizin başardıklarınızı bende başarabilirim:))

06.02.2011 Atak 1:))))

Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim:KK43:( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen:KK43:((
canım dukan da yasak ama kabızlık için doktor önrmişti bir ceviz içini akşamdan bir bardak suya koyuyorsun sabah aç karnına bunu içiyorsun ve cevizide yiyorsun bu iyi geliyo bir dene istersen

kuru kayısı sarı olanından ye ve su iç akşam sabah bide siyah kara erik kurusu bunlarda olmadıysa magnezyum tozu kullandı buradaki arkadaşlar benim kardeşimde işe yaradı dr sor yada eczacına sor hem ağrısız hemde kolayca çıkarsın 2 hafta olduğuna göre sebze yiyebiliyorsundur kabak, taze fasulye seni rahatlatır bide acıbiber turşusu bende çok işe yaradı düzenli goji bery de( kurt üzümü )oda işe yarıyor geçmiş olsun canım .

arkadaslar ben geldimm =) hsonu kaplıcada olucaamı yazmıstım hatırlayan olursa =) çok korkuodum diyetimi bozmaktan ama,Allahıma şükürler olsun ki bozmadım =) ama çook zor oldu..az önce geldik eve yemek yoktu,dışardan mı sölesekkk dedik ama onu da yapmadım,eşime bişiler yazırlayıp ben sadece tarçınlı süt içiorum =) keyfim yerinde yarın sabah tartılınca daha da keyiflenirim inşallah =)

merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im:KK43:((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?

bence atak evresinde form çayları ya da safran çayı gibi çaylarla vücuttaki sikülasyonu hızlandırırsan çok etkili olur. bol --ler :)

kızlar merhabalar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum yalnız yulaf kepeği yemek zorunlu mu? baya bir sayfa okudum göremedim.. daha önceden sorulduysa özür dilerim.

şimdii yarın başlayacağım atak için;

sabah;
1 yumurtadan peynirli omlet ve süt
öğlen;
1 dukan krep içine jambon ve yağsız yoğurt
akşam;
kalan diğer krepim ve içine kıyma + ayran diye düşündüm...

akşam kursa gittiğimden devamlı aparatif yemem gerekiyor ve bu krepler bnm kurtarıcm olacak diye düşünüyorum.
arada bitki çayı içerim ve acıktığımda yoğurt yerim:)

benim sormak istediğim bişey var;
bağırsakların temizlenmesini ve yenilenmesini sağlayan; cilde de bi çok faydası olan KEFİR bu diyette serbest mii?
açıkçası ben kullanmak isterim:) vücutta kesinlikle ürik asit bırakmıyor ve bağırsakları rahatlatıyor.

kızlar merhabalar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum yalnız yulaf kepeği yemek zorunlu mu? baya bir sayfa okudum göremedim.. daha önceden sorulduysa özür dilerim.

Yulaf kepeği tok tutup kilo vermeyi hızlandırdığı için kesinlikle öneriliyor.

şimdii yarın başlayacağım atak için;

sabah;
1 yumurtadan peynirli omlet ve süt
öğlen;
1 dukan krep içine jambon ve yağsız yoğurt
akşam;
kalan diğer krepim ve içine kıyma + ayran diye düşündüm...

akşam kursa gittiğimden devamlı aparatif yemem gerekiyor ve bu krepler bnm kurtarıcm olacak diye düşünüyorum.
arada bitki çayı içerim ve acıktığımda yoğurt yerim:)

benim sormak istediğim bişey var;
bağırsakların temizlenmesini ve yenilenmesini sağlayan; cilde de bi çok faydası olan KEFİR bu diyette serbest mii?
açıkçası ben kullanmak isterim:) vücutta kesinlikle ürik asit bırakmıyor ve bağırsakları rahatlatıyor.

Light kefirin tüketildiğini okudum. Yağ oranı dikkate alınarak tüketilebilir. %2 yi geçmediği sürece sorun olmaz diye düşünyorum.

evet zorunlu ve bundan sonra hep yenecek.yani normal yeme düzenine geçildiğinde de günde 3 kaşık olarak yenmeye devam edilecek.dukan dayı diyete başlayacaklar için bu hatırlatmayıda yapıp ona göre başlayın diyor yapabilecekseniz yani (ki yapılabilir diye düşünüyorum o kadar kiloyla gezmektense:) )

Yulaf kepeği tok tutup kilo vermeyi hızlandırdığı için kesinlikle öneriliyor.

Light kefirin tüketildiğini okudum. Yağ oranı dikkate alınarak tüketilebilir. %2 yi geçmediği sürece sorun olmaz diye düşünyorum.

canım kefiri hazır almıcm kendim mayalıcm evde light süt ilee sorun olmaz sanırımm tokta tutar valla:))

X