Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar, bugün öğleden sonra tamamen dışardaydım. Saat 11 gibi uyandım zaten. 2 salatalık yedim, azcık su içtim çıktım evden. Biliyorum çok az ama canım hiç bişi istemedi. Öğleden sonra hep ayaktaydım 2 saat zaten yürümekle geçtim. Akşam 6 gibi bi restorana girip yoğurt, salata ve şiş kebap yedim. Yağlı olur diye kıyma tercih etmedim. Çok doydum zaten onla da. Şimdi gene canım bişi istemiyor zaten saat yemek saati değil. Bolca su içmem lazım. Telafi etmem lazım günü. Evden çıktığımda hiç içmedim. Sadece bi bardak ayran içtim kebabın yanında.

Yeşilçay demledim. Bikaç fincan içip uyuyacağım. Allahım bu kilolar ne zaman gidecek yaa :2: Yemek yemek de istemiyor artık canım. Hiç yememeye alışırsa metabolizma kilo falan veremem. Ondan zorla ve çişitli besleniyorum. Tek tip beslenme de zayıflama önünde engelmiş. Diyetisyen öyle dedi. Metabolizma hemen alışıyor ve ona göre ayarlıyrmuş kendini. Sağlıklı ve verimli zayıflamak için her şeyden yemek lazımmış. Tabi diyete uygun. Örneğin hep tavuk ya da hep et ya da her gün balık yemek yavaş zayıflatırmış. Ben de elimden geldiğince çeşitlendirmeye başladım tabağımı. Az salata, az biber, az zeytinyağlı yemek ve bol baharat kullanıyorum.

Her gün bolcana acı tüketiyorum. Isındığımı hissediyorum. Bu acı biberde var bi keramet. Neyse kızlar hepinize başarılar. Ne olursa olsun bu defa zayıflayacağız, bunun başka yolu yok..

canım ya çok sağol inş.dediğin gibi olur,bende o yüzden buraya yazdım direk yoksa önüme geleni yiyecek potansiyelim var bugün:)) şu regl, olsam da bir kurtulsam ya ne zor kadın olmak(

dileklerim zaten sizinle ki buna ihtiyacınız yok maşallah süper gidiyorsunuz hem bana şevk veriyorsunuz :) ben kitabım olduğu halde sizi takip ederek daha iyi bilgileniyorum dukanı uygulamaya gelince ben biraz farklı uyguladım atak evresini uzun tuttum çok kez bozdum kaçamaklar yaptım her kaçamağın arkasına en az 4 gün hatta 5 gün atak yaptım seyire geçmek nasip olmadı :) kilo verdimmi evet artık herkes aaaa sen kilo vermişsin demeye başladı ve 42 bedenden 40a düştüm demekki diyeti tam uygulasam 36 bedene bile düşerim ki hedefim bu :) yani kaçamak yapanlar fazla dert etmesin bu diyet mükemmel hiç kaçarı yok öyle veya böyle kilo verdiriyor zaten yağ yok şeker yok ee un yok kilo verilmez de ne olur dimiiiii çok öpüyorum sizleri hemdeee çoookkk:)

Son düzenleme:

light yogurtsa yenebiliyor..gunde 2 ögün light meyveli yogurt yeme hakki var.. bu listeyi facede hazirlamislar eminim isinize yarar arkadaslar

canım makina elimdeyken tartılmadım yanıma koydum tartıdan inince aldım cektim o yüzden gercek kilom

:)) tabi ya bir kac saniye kaliyor diymi ekran..benim makinamda epey agir onu bahane ederdim ne guzel :)) bu dukandan sonra hic iyi dusunemiyorum:)

Veeee bende başladım bugün itibari ile diyete Kredi kartımızın chipi bozulmuştu yeni kartı bekliyordum böyle gidersem içimdeki heves sönecek diye dün ufak tefek bir kaç birşey aldım ve başladım...Kartım gelsin detaylıca alışveriş yaparım atak ta bitmiş olur o zaman :122::122::122: Bugün çalıştığım için ve dünden hazırlık yapamadığım için süt,yoğurt ve yumurtayla geçiricem günü akşama kadar...Allahtan proteinli ürünlerle aram iyi et dışında...Bakalım inşallah bıkmadan usanmadan devam eder 15 kilo veririm

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.dün çok kötüydüm.çocuklarımdan sonra ben viral enfeksiyon(ateş ve ishal) geçiriyorum.yarında diyete başlayacağım okulun ilk günü ile beraber.üstelik yarın günün herhangi bir saatindede regl olacağım.birde yarın nöbetçiyim okulda tüm gün ayaktayım.karmakarışık birgün olacak.inşallah yarına kadar düzelirim.yinede nasıl bir azimse bu sabah kalkarkalkmaz ilk işim tartılmak oldu.hazır bu kadar sıvı kaybetmişken bir göreyim istedim.yarına artar falan neme lazım.68.3 geldim.15gün önce karne dağıttığımız gün 67.7ye düşmüştüm başka bir diyetle.ankaranın bu seneki çok soğuk kışında çocuklarla evde mahsur kalınca 600gr çok değil gibi geliyor.hekese kolaylıklar diliyorum...

günaydın kızlar dün yazmıştım dünyayı yedim diye ben güçlendirme deyim nerdeyse 2. yarısına geçeceğim o kadar yemeye gr bile almamışım dukanııı seviyorum :) panik yapmayın hedefden sonrası çok kolay yanlış da anlaşılmasın tereyağlı ballı börekler yemedim bir kaç abur cubur(kek, çikolata ) bu hafta saf protein yapmadım ve 2 defa 3-4 yemek kaşığı pilav,makarna ve birkaç meyve ve en kötüsü cips daha ne olsun dünyayı yemişim hepinize sevgiler... ama en kısa zamanda saf protein yapacağım ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gün sebze ve proteyin günümün ikinci günü aldıgım kararla sadece proteyin günüm bitiminde tartılacagım bakalım on gün sonra kac kg vermiş olacagım yalnız reglime gelirsede tartılmam onun bitiminde tartılırım kısmetse

Günaydın

Bu kepeği ekmek yaparakmı tüketiyorsunuz kızlar...Ben sütle içeyim dedim Ağır geldi resmen ağzımda büyüdü yudum

Ben genelde krep yaparak tüketiyorum. Aslında her gün tüketilmesi gerekiyor ama ben o konuda henüz alışkanlık oluşturamadım :S Bir de lorlu tuzlu kurabiye gibi bir şey yaptım ama onu da yemeyi unutuyorum

Ben genelde krep yaparak tüketiyorum. Aslında her gün tüketilmesi gerekiyor ama ben o konuda henüz alışkanlık oluşturamadım :S Bir de lorlu tuzlu kurabiye gibi bir şey yaptım ama onu da yemeyi unutuyorum

En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi

En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi

krep güzel oluyor,başlangıçta tutturmak biraz zor oluyor hemen bir tiyo vereyim çok kısık ateşte pişir bir yüzü iyice pişince çevir vee afiyetle ye :)

kızlar şimdi dışarı cıkmayı düşünüyorum büyük ihtimal dışarda biftek ve tavuk şiş yerim yanına salata ayran nasıl sizce uygnmu dukanın sebze proteyinin aşamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…