Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım biliyormusun onu yardım edersen sevinirim
ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım
aramıza hoşgeldiniz.dukanın kendi sitesine giriyorsunuz.orada test kısmını görüyorsunuz.soruları cevaplıyorsunuz.sorular bitince size ertesi günden başlayan bir takvim çıkarıyor.ingilizceniz varsa ya da yanınızda ing.olan biri varsa sorun yok.dil sorununuz varsa tarayıcınızı google chrome'a çevirirseniz dili çevirdiği söylenmişti daha önce forumda.
yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))
annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.
ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım
hoşgeldin canım.işte benim gibi bir tatlı canavarı.umarım ikimizde kurtuluruz bu zaaftan:2:
cok teşekkürler zahmet verdim kusura bakmayın cahillik işte ugraşacagım yapmaya
İlişki uzadıkça hediye olayı da çileye dönüyor malesef O zaman çok güzel bir şekilde teklif almanı diliyorum...Bizim evlilik hazırlığı süreci tantanalı olduğu için evlilik teklifi oldu bittiye gelmişti Sen ne yapmayı düşünüyorsun...
Bu diyete başlayamıcam sanırım ben...Alışverişe çıkayım önce dedim kredi kartının ekstre kesilsin diye bekledim şimdide kartın chipi bozuldu yeni kart bekliyoruz
arkadaşım yaa şu bilgisayarlı resmi değiştirmeni rica etsem olurmu acep ,çok sinir bozucuu
arkadaşım muhteşemsin.Calculate your true weight, calculate your ideal weight, personalized diet: subscription to Pierre Dukan diet
Link bu burdan ulaşabilirsin teste...Sayfa açıldığında alttaki gibi sorular göreceksin ben türkçelerini yazarım sen kendine göre cevaplarsın...
Soruların yanında change units diye bir yazı var ona tıkla ve kg seç ibs değişik bir kilo kavramı...
Your first name
Adın
You are:
Female Male
Bayanmısın erkekmi female in karşısını işaretlemen gerek
What is your current weight? Kaç kilosun st lbs change unit Bahsettiğim kilo kavramı bu
Your email: Mail adresin
How much would you like to weigh? Kaç kilo olmak istiyorsunst lbs change unit Burayı da kg yapman gerek
Have you already followed any diets
in order to lose weight?
Herhangi bir diyet uyguladın mı...Seçeneklerde none hiç demek
What is the most you have ever weighed?
Apart from during pregnancy for women st lbs change unit
En çok kaç kiloydun hamilelik dönemi hariç
After the age of 18, excluding any period of illness,
what is the least you have ever weighed?
Apart from during pregnancy for women st lbs change unit
En düşük kaç kiloydun hastalık dönemleri hariç..
What is your stable weight?
This is the weight maintained without any
special effort and when eating spontaneously st lbs change unit
Sabit kilon kaç..Sabitlemek için herhangi bir çaba harcamadan olan kilon
What is your height?
Boyun kaç...Cm seçmen gerek yine
Are you in a hurry to lose weight?
Please choose if you are in a hurry to lose weight
Yes No
Kilo kaybetme de acelen varmı
In your family is there a tendency to put on weight?
Please select if you have a tendency to put on weight
Yes No
Ailende kiloya yatkınlık varmı
When you check what you eat do you feel
as if you lose weight easily?
Please select if you lose weight easily
With ease With difficulty Y
Yediklerine dikkat ettiğinde çabuk kilo verirmisin kolay dersen with ease ı seç zor dersen with difficulty seç
Does eating less make you feel tired?
Please select whether eating LESS makes you feel tired
Yes No
Az yemek seni yorgun düşürüyormu evet ya da hayıra tıkla
Lets assess your bone structure:
Grasp your left wrist between your right thumb and right forefinger.
Burda da kemik yapın la ilgili sormuş
thin bone structure
The ends of your fingers overlap
İnce yapılı
Normal bone structure
The ends of your fingers just touch
Normal yapılı
Heavy bone structure
There is a gap between the ends of your fingers
Kalın yapılı
Date of birth: Doğum tarihi
Choose your username: Kullanıcı ismi
Your password:
Use only letters and numbers. Şifre harf ve rakam seçilebilir sadece
Password confirmation: Şifre onayı
I agree to receive my personal summary, to benefit from a 20% reduction on my coaching, to receive information on Pierre Dukan, news about his method and possible offers from partners of dukandiet.co.uk Bunun yanında kutucuğu da işaretlemen gerek
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
İçimdeki kırma dökme eğilimini böyle dizginliyorum Değiştiririm tabi ki
selam kızlar,
reglim yaklaştı ve yine 57.4'e çıktım 56.5'dan sinir oluyorum,doymuyorum,gözüm doymuyor,sürekli bişeyler yemek istiyorum,diete başladığımdan beri hiç böyle olmamıştım,çok mutsuzum ya(
yürüyüşleri bir saate mi çıkarmak lazım acaba :44:
leslies yapıyorum,2 mil sabah,3 mil akşam
offf çok canım sıkkın ya bir haftadır böyle 56.5-57.5 insanın psikolojisi bozuluyor,reglim olsun geçsin değişiklik olmazsa yumruk yapayım bari(