Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim irem.... süper iyi hissediyorum kendimi... dün üzüntüden ağladım bile... ağzıma ne tıkıştırmaya çalıştılarsa da yemedim... yemiycem dedim... kararlıyım 38-40 beden gelin olmak istiyorum... o gül yapraklarıyla bezenmiş yol üzerinde salına salına yürümek istiyorum
offf yaa emoları nasıl ekleyeceğim, devedikeni tarif etti ama ordan olmadı (
tam tarih belli değil temmuz-eylül arası düşünüyoruzNe zaman canım düğün.
burdayım canım, arada bakıp çıkıyorum ama bir arkadaşın avatarı var biraz kanlı canlı onu görünce içim bir hoş oluyor, yazamadan çıkıyorum :26:Allah hayırlara çıkarsın, bak kilo vermen gerekiyor işte, rüyalarına bile giriyor, bu kilolar bizde sıkıntıdan başka bi işe yaramıyor. Asla boşuna uğraşmıyorsun, sakın böyle düşünme. Kilo vermediğin zamanlar bile diyetine aynen hiç bişi olmamış gibi devam et, sonunda birden eksileri görüyorsun canım, moralini hiç bozma, bu diyeti diyet olarak değil de artık yeni beslenme alışkanlığın olarak kabul et. O zaman kilo veremesen bile moralin bozulmaz, çünkü senin yeni beslenme şeklin bu. Böyle devam ettiğin sürece kazanan hep sen olacaksın ve giden kiloların sevincini yaşayacaksın. Ayrıca güne eksilerle başladığın için çok sevindim senin adına, bak herşeyin başı sabır, bunu unutma. Daha ne eksiler göreceksin canım. İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.
Benim hastalığım başa döndü gibi, dün doktora gittim ilaçlara devam dedi.:2: Yine antibiyotik falan devam yanii, iyileşemedim bi türlü. Neyse ki eşimde bişey yok bu kez. (benim dırdırlarıma katlanacak kadar sağlam en azından ) Ben de bikaç haftaya kadar güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, gerçi hastalığım sebebiyle portakal suyu içiyorum, meyve yiyiyorum bunun dışında diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez. Yarı güçlendirme gibi bişi oldu ama neyse. Bir an önce iyileşeyim de, gerisi kolay. Sevgililer günü dönüm noktası olucak benim için inşallah.
Eski arkadaşlar artık uğramaz oldular buradan onlara sesleniyorum, nerdesiniz kızlar yaaa?? Bi ben kaldım galiba eskilerden, Nes'cim sen nerelerdesin, bana diyordun gitme diye sen yok oldun! Whitebird te girmiyo ne zamandır, diyeti bırakmayın sakın haaa
merhabaaaaa, ne zamandır denk gelemiyoruz, nasılsın? nasıl gidiyor diyet?75 günün sonunda eksi 11 kilo eskiden ortalama haftada 1 kilo giderken duraklamadan sonra ancak 10-155 günde 1 kilo gitmeye başladı. olsun gidiyor ya sonuçta önemli olan o
tam tarih belli değil temmuz-eylül arası düşünüyoruz
sanırım yer sıkıntımız olmaz... tarihte esneklik mümkünCnm temmuz bu sene Ramazana geliyor ve heryer dolmuş durumda.
Biran önce tarih belirleyip yerinizi tutun.
günaydın dukancanlar nasılsınız benim güçlendirme süper kilom sabitlendi :) arada tam güçlendirme yapamamasamda büyük kaçamaklarda olsa kilom sabit aman nazar etmeyim kendime herşey yolunda tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza gelebilecek herşeyi kan idrar gaita kan değerleri vitaminler hepsi süper hiç bir problem yok yılmadan devam kızlar arada kontrolleride ihmal etmeyin hepimize kolay gelsin güçlendirmedeki fıstıklar siz nasılsınız biraz bilgi verin öpüyorum hepinizi sevgiler... :)
günaydın dukancanlar nasılsınız benim güçlendirme süper kilom sabitlendi :) arada tam güçlendirme yapamamasamda büyük kaçamaklarda olsa kilom sabit aman nazar etmeyim kendime herşey yolunda tüm tahlillerimi yaptırdım aklınıza gelebilecek herşeyi kan idrar gaita kan değerleri vitaminler hepsi süper hiç bir problem yok yılmadan devam kızlar arada kontrolleride ihmal etmeyin hepimize kolay gelsin güçlendirmedeki fıstıklar siz nasılsınız biraz bilgi verin öpüyorum hepinizi sevgiler... :)
ben de 21.01.2012 de başladım ve iki gün sonra adet dönemim başladı. 90 kg ile başladım, en düşük 87 yi gördüm. sonra 200gr 300 gr almaya başladım ve bugün tekrar 88 dukan'ın internet sitesinden yaptığım hesaplatmada da bugün 88 çıkmam gerekiyordu yani geriden gtmiyorum ama moralim bozulmadı da değil ama hiç kaçamak yapmadım. ancak yavaş yavaş bu durumdan sıkılmaya başladım korkuyorum kaçamk yapar mıyım diye. eşimle beraber yapıoruz o da bir motivasyon oluyor bana.
atak dönemi boyunca tuvalet sorunu yaşadım. hala da yaşıyor sayılırım. dukandan önceki hayatımda kesinlikle böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. hatta bağırsaklarımın fazla çalıştığı bile söylenebilirdi.
neyse atak dönemim bugün bitti. sabah mantarlı omlet yedim birazdan da mantarlı tavuk yiyeceğim :) akşama da köfte yemeyi planlıorum...
Ne kadar güzel canım, aman nazar değmesin
Darısı başıma inşallah, benim de az kaldı artık güçlendirmeye geçmeme. Hele bi iyileşeyim de, hala grip midir nasıl bi hastalıktır bu onla boğuşuyorum. İlaçlarım bitsin şöyle bi kilomu göriyim hayırlısıyla. Bi kaç haftaya kadar geçerim heralde güçlendirmeye.
Bişi sorucam sana, ekmek olarak ne tüketiyosun yani tam tahıllı falan mı (ben makine alıp kendim yapayım diyorum da )