dün protein+sebze günümdü bu sabah tartıldım fazla çıkacağımı bile bile sırf meraktan ama 3 kilo fazla çıkmam mümkün mü?
70 çıktım çok moralim bozuldu vereceğime aldım mı ne yaptım anlamadım
dün gece sebze yiyesim tuttu kahvaltı yaptım peynir domates biber bi de hindi jambondan yedim o da yasak mı değil mi hala tam bilemedim ama yedim yani yine de sabah 70 i görünce çok sinirim bozuldu uff jambondan mı acaba?:93:
bisey sormak istiyorum arkadaslar bu diyeti yarim biraktiktan sonra kilo aliniyormu,bide sonuna kadar devam eden varmi diyetin.
kızlar tatlı krizinde tatlandırıcılı sakız çiğnesek olur mu :26:
sıcak süte 1 çay kaşığı az yağlı kakao ve tatlandırıcı eklemek iyi geliyor nestlede az yağlı kakao var yeni bir tarif gördüm dukanın sitesinde ama atakda olduğum için denemek istemedim yarın denemeyi düşünüyorum güzel olursa yazarım buraya
sağol canım.tatlandırıcı hangi marka alıyorsun
kızlar tatlı krizinde tatlandırıcılı sakız çiğnesek olur mu :26:
kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şeyağlamak istiyorum
kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şeyağlamak istiyorum
boyun kaç ki 57 kilo ile başlamışsın. hamile gibi gözkmez bile
canım hiç takma salla gitsin milleti, bu tip durumlarda tek söylenebilecek söz "herkes kendine, kendi işine baksın"..
bazıları sırf çekememezlikten bazılarıysa boş muhabbet olsun diye böyle saçma sapan konuşuyor. Ve ne yazık ki bu çoğu olay için geçerli, sırf kilo meselesi değil..
Senin bir amacın var ve bunu ulaştığında çok mutlu olacaksın..Karar veridn ve sürdürüyorusun, gerisi lafü güzaf
haklısın cnm ama ister istemez moralim bozuldu bu bir değil iki değil çirkinleştin fln diolar aman neyse ben yazın bikinimi giyip sahilde süzülceğim günleri iple çekiyorum :)
arkadaşlar atak evrem bitti nihayet 7 günlük :) toplamda 3.5 klo verdim.. bu süperr motive etti beni..
şimdi seyire geçeceğim ama sizce 5/5 mi yapsam 1/1 mi karar veremedimmmm yardımcı olursanız sevinnirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?