• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar
ben tamamen koptum diyetten.. ama geri döneceğim ve vermeye başlayacağım. bu hafta yada önümüzdeki hafta chek-up yaptıracağım. vücudumda acayip şişkinlik var. su topluyor. böbreklerim biraz problemli.(biri ameliyatlı ve taşım var:59:) tetkiklerimi yaptırdıktan sonra dvm ediyim diyorum..
sağlığımız herşeyden önemli çünkü...
hergün takılacağım foruma ama aktif olur muyum bilmiyorum. hepinize ve tabikide bana, sonsuz irade ve sabır diliyorum.
lütfen azmedin ve başarın, sırf etrafınızda sizi çekemeyenlere inat..:33:
hadi göreyim sizleri sevgili arkadaşlarım..:54:

dün protein+sebze günümdü bu sabah tartıldım fazla çıkacağımı bile bile sırf meraktan ama 3 kilo fazla çıkmam mümkün mü?
70 çıktım çok moralim bozuldu vereceğime aldım mı ne yaptım anlamadım
dün gece sebze yiyesim tuttu kahvaltı yaptım peynir domates biber bi de hindi jambondan yedim o da yasak mı değil mi hala tam bilemedim ama yedim yani yine de sabah 70 i görünce çok sinirim bozuldu uff jambondan mı acaba?:93:

canım benim eğer aynı jambonsa dediğin yüzde 3 yağlı ve diğer kalori bilgileri bizim diyet için oldukça uygun olan bir ürün neredeyse her sabah bende yiyorum. zaten tatsız tuzsuz :1: merak etme ondan değildir diye düşünüyorum.

eveeet şimdi kızlar yeni bir ürün daha keşfettim :) sütaş %97 süzme yoğurttan haydari üretmiş. içinde sarımsak var yağ oranı sadece %4.9 :)) etlerin yanına sos olarak çok uygun olur diye düşündüm.

siz ne dersiniz? yoğurt labne karışımından sıkılanlar yada yağsız yoğurt kornişon turşu ve diyet mayonez hardaldan sıkılanlar bu haydariyi kullanabilir. ben kullanmaya başladım bile çok beğendim :)

gelelim ikinci favori ürünüme kızlar bu ürünü daha önce yazdım ama kimse ilgilenmedi :)

şuan bazı marketlere gelmiş oatbix yulaf barları. 1 kutuda 24 adet var günde max 2 tane tüketiliyor.bu ürününde %97 yulaf. rengi koyu sarı çabucak dağılıyor çıtır çıtır. belki kepekle aynı işlevi görmüyor olabilir ama tok tutup doyurduğu ve ekmek yemiş hissini verdiği kesin.

yulaf kepeğinden krep ve pancake yapmayı tamamen bıraktım bu ürün sayesinde :)

sadece 1 tanesi bile müthiş doyurucu çıtır çıtır hatta 1 tanesi bitmeden tıkanıyorsunuz ve kalan yarımı ara öğünlerde tüketebiliyorsunuz. markette 19 liraydı inş indirime girer diyorum.

bu diyeti yarım bırakırsan verdiklerini hatta daha fazlasını geri alabileceğini söylüyor dukan ve ben buna kesinlikle inanıyorum arada yaptığımız kaçamaklarda bile tartı hemen arttığına göre diyeti bırakıp hemen eski yaşantıya dönmek kiloları geri getiriyor çevremdede buna 3 tane örnek var annem kuzenlerimden biri ve bir arkadaşım hepsi verdiklerini geri aldılar şimdi yeniden başladılar henüz 3.aşamaya geçemedim çünkü hedefi yükselttim inşallah yakında geçecegim ve sonuna dek sürdüreceğim verdigim kiloları geri almayı asla göze alamam :50::50:

bisey sormak istiyorum arkadaslar bu diyeti yarim biraktiktan sonra kilo aliniyormu,bide sonuna kadar devam eden varmi diyetin.

sıcak süte 1 çay kaşığı az yağlı kakao ve tatlandırıcı eklemek iyi geliyor nestlede az yağlı kakao var yeni bir tarif gördüm dukanın sitesinde ama atakda olduğum için denemek istemedim yarın denemeyi düşünüyorum güzel olursa yazarım buraya

kızlar tatlı krizinde tatlandırıcılı sakız çiğnesek olur mu :26:

sıcak süte 1 çay kaşığı az yağlı kakao ve tatlandırıcı eklemek iyi geliyor nestlede az yağlı kakao var yeni bir tarif gördüm dukanın sitesinde ama atakda olduğum için denemek istemedim yarın denemeyi düşünüyorum güzel olursa yazarım buraya

sağol canım.tatlandırıcı hangi marka alıyorsun

Kızlar bu arada, kilo blokajinda rekora kosuyorum..Bu sabah da yina aynı saatte tartı ekranı tabi ki tammm 63.0 ı gösterdi 10.gün hadi bakalım, artık sanki metabolizmam ve ben 2 ayrı insan haline geldik aramızda hırsla dolu bir sinir harbi var..yahu insan 62.9 u goremez mi hala pesssss..

bu arada galiba hemoroid oldum, zaten 3 günden daha az bir sürede tuvelete çıkamıyordum, şimdi başka sıkıntılar başladı, kortizon içermeyen bir krem aldım her tuvaletten sonra biraz kullanıyorum ki ileride başıma daha başka belalar açılmasın..acaba diyorum protein gunlerinde de sadece 1-2 tane salatalık mı yesem yoksa halim fena??ne dersiniz?

kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şey :( ağlamak istiyorum

kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şey :( ağlamak istiyorum

canım hiç takma salla gitsin milleti, bu tip durumlarda tek söylenebilecek söz "herkes kendine, kendi işine baksın"..
bazıları sırf çekememezlikten bazılarıysa boş muhabbet olsun diye böyle saçma sapan konuşuyor. Ve ne yazık ki bu çoğu olay için geçerli, sırf kilo meselesi değil..
Senin bir amacın var ve bunu ulaştığında çok mutlu olacaksın..Karar veridn ve sürdürüyorusun, gerisi lafü güzaf :52:

boyun kaç ki 57 kilo ile başlamışsın. hamile gibi gözkmez bile :52:

haftasonu ve cuma dahil , rejimi bozmustum ... tartılmadım bile korkudan cünkü belliydi.. yandan simitler yine cıktı göbegim yine aldı basını gitti..59,1 idim bozmadan once.. aslına bakarsanız eski yedigimden de bile az yedim ama dukanı bozunca normalden cok kilo alınıyor öğrenmiş oldum YİNE :) kaçamak yapınca ya da bi öğün bozunca cidden ne kadar gereksiz oldugunu anlıyorum..ekmek yedim mesela .. yerken , süper haz duymadım .. şöyle bir mantık oturtturdum artık.. ben herseyden yiyebilirim , sadece süresi var .. sevdigim hiçbir gıda tükenmeyecek ben kilo verene kadar ...sonra istediğimi yiyebilirim ... ( abartmadan tabi;) ) ptesi itibariye 2 gün atak yaptım.bol su içtim .. spor yapamıyorum maalesef vaktim olmuyor .bugün 59,7 ye gelmiştim ...tavsiyem vazgeçmeyin , kaçamaklardan sonra gercekten gerekli miydi diye düşünün... düşünelim:)
bir de sabah krebinde daha once ssoeil söylemişti ama okumayanlar vardır belki;

krep karşımını aksamdan hazırlıyorum ve buzdolabına koyuyorum . kesinlikle yapısmyor bu sekilde yapınca .. ayrıca içine toz tatlandırıcı , 1 cay kasıgı kabartma tozu ve bir kaç damla vanilya koyunca pancake gibi oluyor ... tavsiye ederim:)

light pudinglerin yağ ve karbonhidrat oranını bilmiyrum cesaret edemedim almaya ama dediğim pancake ile cok güzel olacagına eminim:):64:

boyun kaç ki 57 kilo ile başlamışsın. hamile gibi gözkmez bile :52:

boyum 1.60 ama bizim ailenin hatunlarının bacakları dal gibidir mide ve göbek kısımlarımız kilo alır. 36 benden pantolona rahatlıklar girerken gömleklerim 38 beden mesela :) ama yavaş yavaş 36 beden içine girmeyi başarıyorum

canım hiç takma salla gitsin milleti, bu tip durumlarda tek söylenebilecek söz "herkes kendine, kendi işine baksın"..
bazıları sırf çekememezlikten bazılarıysa boş muhabbet olsun diye böyle saçma sapan konuşuyor. Ve ne yazık ki bu çoğu olay için geçerli, sırf kilo meselesi değil..
Senin bir amacın var ve bunu ulaştığında çok mutlu olacaksın..Karar veridn ve sürdürüyorusun, gerisi lafü güzaf :52:

haklısın cnm ama ister istemez moralim bozuldu bu bir değil iki değil çirkinleştin fln diolar aman neyse ben yazın bikinimi giyip sahilde süzülceğim günleri iple çekiyorum :)

arkadaşlar atak evrem bitti nihayet 7 günlük :) toplamda 3.5 klo verdim.. bu süperr motive etti beni..

şimdi seyire geçeceğim ama sizce 5/5 mi yapsam 1/1 mi karar veremedimmmm yardımcı olursanız sevinnirimmm

bence 1+1 devam et, bu şekilde heo zorlanmazsın hem de ihtiyacın olduğu zaman minik bir attack periodu daha hızlı cevap verir :1:

moralimizi bozmak için herşeyi söylüyorlar.kesinlikle haklısın canım.ben bu durumu engellemek için diyette olduğumu kimseye söylemiyorum.hem moralimi bozamıyorlar,hem de yemek için ısrar edemiyorlar.yiyemiyeceğim şeyler için ısrar ederlersede midemde hafif ekşime olsuğunu söylüyorum.asla diyette olduğumu söylemiyorum.geçen hafta sonu kalabalık bir gurupla bruncha gittik.hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda:)
canım bence sen de bir strateji geliştirmelisin.herşeyi yiyemediğimiz için zaten çok hassas oluyoruz .

Back