• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bencede pahalı ama burada ürettiklerini bile üstelik gerçek bile değiller ciddi rakamlara satıyorlar işte olmayınca kıymete biniyor bizde mecbur alıyoruz bende yaza kardeşime getirtecegim ama daha zaman olduğu için malesef bulabildiklerimi alıyorum

Gercekten cok pahali ben almanyada yasiyorum Burda 1 kilosu 3,99 yani 8 tlye geliyor.

Et yemekten migdem bulandı bu gün 9 uncu gÜnüm 2 kilo verdim geri almayacağımı bilsem bırakacam bide kitabı sipariş ettim ona verdigim paraya acırım.

al benden de o kadar ,pilim bitti ,artık et ve peynir görmek istemiyorum,hatta yemek namına hiçbişey istemiyorum,iştah miştah gitti ,kendimi ktü hissediyorum,yemeden yaşayabilirim uzun süre,midem çok küçüldü ,hele su içmek artık berbat tat veriyor ağzıma

al benden de o kadar ,pilim bitti ,artık et ve peynir görmek istemiyorum,hatta yemek namına hiçbişey istemiyorum,iştah miştah gitti ,kendimi ktü hissediyorum,yemeden yaşayabilirim uzun süre,midem çok küçüldü ,hele su içmek artık berbat tat veriyor ağzıma

Böyle yapmayın ama bakın ben 10 gündür gram oynamıyorum hatta bazen daha fazla artıyor kilom ama yine de pes etmemeye çalışıyorum...zor duruyorum zaten siz de böyle yapmayın :43:

Seyir dönemindeyseniz çok güzel sebzeli tarifler var onlardan deneyin bence etten sıkılmazsınız,ataktaysanız eğer en iyi alternatif kıymalı yumurta,bugün anlatılan çılbır,yayla çorbası tavuk suyu çorbası ....elimden gelen bu kadar :43:

hiçbirşey insanın istediği şeyleri alıp giyememesi kendine yakıştırmaması kadar kötü değil bence o yüzden sevdiğim tüm yiyeceklerden vazgeçtim ve birdaha eskisi gibi olmaktansa bütün hayatımı proteinle geçirebilirim kilolarınız indikçe bu duyguların hepsini unutacaksınız arkadaşlar buna emin olun :) diyette oldugunuzu düşünmeden bugün menüde bunlar var diye düşünerek geçirin gününüzü

Aaa olurmu kerevizin en güzel yeri bence. Kerevizin kök kısmını ayrı pişiririm ama yaprak ve sap kısmını saklarım ve buzluğa atarım. Et yada tavuk haşlarken içine biraz koyuyorum sonuç mükemmel. Ayrıca şehriye çorbsına da ince ince kıyıp atınca da muhteşem oluyor. Hem lezzet , hem de vitamin:56::56::56::56:

Evet bende çok severek kullanıyorum yapraklarını ama kerenizin asıl böyle pirasa gibi uzun sapları var ingilteredeyken çok tüketirdim sulu katır kutur yenirsin salatalık gibi ondan görmedim burda belki anadolu yakasında vardır bilen varmi

Bu sefer basaracagim sanirim,bugun ucuncu gunum hiic kacamak yapmadim..zaten spor da yapiyorum..Yalniz cuma gunu evlilik yildonumum esimle yemege cikarsam ne olur onu dusunuyorum..persembe gunu atak gunum bitiyor cuma soyle izgara tavuklu bol salata yerim herhalde:)..cuma sabahi tartilacagim o zaman insaallah degistirebilirim kilo cizelgemi:8:
Aksam yemegi icin kendime krep yapacagim icine birer kasik,ruseym,yulaf kepegi ve bugday kepegi koyacagim sonra da light peynirimle yiyecegim :56:

yaa evet 9 nisan demekti amacım..içimde benim de 63ten bir insem gerisi gelecekmiş gibi bir his var..aynı senin gibi düşünüyorum canım , hayatta bırakamam zihnimi bu şekilde çok iyi şartlamıştım, sabretmekten ve birbirimiz destek olmaktan başka çıkar yol yok :)
Kızlar sanırım en çok tıkanan ben oldum yaklaşık 20 gün hatta fazlası 1
103.5 kiloda takıldım delirdim en son 3gun atak yaptım oda farkettirmedi bende ikigun ardardina spor yaptım 1.5 saat bol su şimdi tekrar devam ediyorum vermeye bünyeden bünyeye değişir tabi ama benimki böle oldu yılmayın tam gaz devam

Gercekten cok pahali ben almanyada yasiyorum Burda 1 kilosu 3,99 yani 8 tlye geliyor.
Şenaycim iyi diyosun hoş diyosun ama biz burda onu bulmanın savası içindeyiz bazı arkadaslar boğulmak naminada olsa o at yemlerini yuttular kuzunun olmadıgı yerde keçiye Abdurrahman celebi derlermis hem öle Almanya'dan solemesi kolay madem öyle sen bı hayır yapta yolla bizlere parası kargosu neyse öderiz ne dersin

Şenaycim iyi diyosun hoş diyosun ama biz burda onu bulmanın savası içindeyiz bazı arkadaslar boğulmak naminada olsa o at yemlerini yuttular kuzunun olmadıgı yerde keçiye Abdurrahman celebi derlermis hem öle Almanya'dan solemesi kolay madem öyle sen bı hayır yapta yolla bizlere parası kargosu neyse öderiz ne dersin

Gercekten elimden gelse göndermek isterim ama bu isler organize ister maalesef zamanım olmuyor cocuklrdan bide yalnız olunca zor yoksa gönderirdim.

arkadaşlaaaar çook mutsuzum çünkü ben çok iradesizim. vermem gereken 15 kilo var ve ben geçen hafta dukana başlamıştım hatta ne kadar doğru bir sonuç ya da ne kadar belirleyici bilmiyorum ama başladığım günün sabahında 73.800 kilo idim 3 gün atak sonunda 72.100 olmuştum yani 3 günde 1.700 klo vermştim ve bu benm için çok iyi çnk anca 1 -1,5 hftada verebiliodum bu kiloyu ama 3.gün sonunda şehir dışından arkdşlarm geldi ve bende diyet fln kalmadı ve bu sbh bir de baktm ki yine verdiim o 1.700 kloyu almışım:43::43::43::43::43::43::43:
çok mutsuzumm ya tutamıyorum boğazımı bir türlüüüüüüüüüü.. ve üstelik acil zayıflamalıyım çnk artık gelinlik fln bakma zamanım geldi düğünüm yaklaşıyor..

arkadaşlaaaar çook mutsuzum çünkü ben çok iradesizim. vermem gereken 15 kilo var ve ben geçen hafta dukana başlamıştım hatta ne kadar doğru bir sonuç ya da ne kadar belirleyici bilmiyorum ama başladığım günün sabahında 73.800 kilo idim 3 gün atak sonunda 72.100 olmuştum yani 3 günde 1.700 klo vermştim ve bu benm için çok iyi çnk anca 1 -1,5 hftada verebiliodum bu kiloyu ama 3.gün sonunda şehir dışından arkdşlarm geldi ve bende diyet fln kalmadı ve bu sbh bir de baktm ki yine verdiim o 1.700 kloyu almışım:43::43::43::43::43::43::43:
çok mutsuzumm ya tutamıyorum boğazımı bir türlüüüüüüüüüü.. ve üstelik acil zayıflamalıyım çnk artık gelinlik fln bakma zamanım geldi düğünüm yaklaşıyor..

cnm bende senin gibi düğün zamanı yaklaşınca gaza gelenlerdenim :1: ve diyete başlayalı 3 hafta olmasına rağmen ne light cıkolata pudıng ne baska tatlı yada tuzlu yasak bişey yemedım ve cok sukur yavas ta olsa eksiliyo kılom ve artık zaman yaklastıgı ıcın gelınlıgım ıcın gorusmeye gıdıcem bu hafta.daha verecegım kılo var ama dıktırecegım ıcın dugun oncesı ayarlayacaklar onu.ve bıtaraftanda sıkılasmak ıcın callanetics e basladım.taktım kafaya şişko gelin olmıcam,kış boyu 'aaa nekadar kilo almıssın' dedıklerı halde suan 'verılcek kılonmu var canım' dıyen fesat insanlara inat zayıf kugu gibi bı gelın olucam inşallah.bunlarıda umarım senide gaza getirir dıye dusunerek anlatıyorum sende azmet,bı amac ıcın suan sevdıgım seylerden vazgecıyorum ve amacıma ulasınca sevdıklerıme kavusup rahatca yıyecegım dıye dusun inan basarıcaksın:10:

Son düzenleme:
Back