Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya canım sorma ben de bütün kış boyunca tam tamına 10 kilo aldım herkes geşip gidip sen evlenceksin millet kilo verir sen kilo almışsın diip duruyor. çok moralim bozuk. ve daha hiç gelinlik bakmadım önümüzdeki hafta bir iki deneyeceğim fikir edinmek için ama korkuyorum valla çok kötü durcak üzerimde diye seb be güzel 5 kilo vermişsin ama ben de yarından itibaren başlıcam yine. lütfen birbirimizi burdan motive edelimmmm

tabi cnm motive edelim birbirimiz,salmak yok sonuna kadar devam
benim bu 3 haftada önüme ne pastalar börekler baklavalar geldi tadımlık bile almadım cunku bılıyormkı beynim o tatları hatırladıkca daha zor olucak.bi vazgecemedıgım nescafe var onuda light coffe mate ve splenda ile ıcıyorum.

dün protein+sebze günümdü bu sabah tartıldım fazla çıkacağımı bile bile sırf meraktan ama 3 kilo fazla çıkmam mümkün mü?
70 çıktım çok moralim bozuldu vereceğime aldım mı ne yaptım anlamadım
dün gece sebze yiyesim tuttu kahvaltı yaptım peynir domates biber bi de hindi jambondan yedim o da yasak mı değil mi hala tam bilemedim ama yedim yani yine de sabah 70 i görünce çok sinirim bozuldu uff jambondan mı acaba?:93:

ya bir de şimdi dukanın sitesinde test yaptım vermem gereken 13 kilo için bana 2 ağustos tarihini verdi yani 4 ay sonra normal olan mı bu ben mi acele ediorum bilmiyorum ama ağustos benim için çok geç, valla bu zamana kadar deli gbi yediğim için acayip pişmanım:2::2::2::2:

13 kilo için süreç o sekılde olabılır ama sen bıtaraftan spor yaparsan goruntun verdıgın kıloya gore daha fazla incelmiş görunur.ama o süre gec dıye tamamen bırakma bence,düğüne kadar 5-10 kac versen kardır

yok cnm ya o işte bı yanlıslık vardır 3 kılo almanın imkanı yok ama vucudun 3 kilo su tutacagınıda zannetmıyorum hadı 1-1.5 farkeder belkıde 3 olmaz sanırım.tartıdan kaynaklı olmasın digitalse eger pili azalınca falan sıkıntı yaratıyolar bazen.hindi jambon bende tuketıyorum ama cok sık olmayacak sekılde

canim bencede 3 kilo almis olamazsin yeterli su icmediysen siskinlik olabilir
sonradan alinanlar kolay veriliyor
yinede aksam gec saatlerde yeme
hindi yada dana jambonlari bende yiyorum yag oranlarida cok dusuk zarari olucagini sanmam

haklısın yarından itibaren bozmamak üzere yeniden başlayacağım hatta 7 günlük atak yapmayı düşünüyorum belki şu bir hfta içinde brz daha fazla kilo veririm bu sayede. hftaya gelinlik bakacağım çünkü

ben dunden bu yana diyet disi kaldim
iki gundur tum yasaklilari yedim kurabiye pasta kek hepsinden
hedefim 60 olmakti derken 57 ye indim ve daha hedefim olmadigindanmidir nedir biraktim kendimi
ama dunden beri kendimi daha enerjik hissediyorum buna ihtiyacim varmis sanki bana cok iyi geldi
bir yandanda midem fena hala duzelmedi
nerdeyse son bir aydir kiloda veremedim pek
pazartesiye kadar bask bir diyet deniycem belki bunyem sasirir durgunlugum gider kendime yeni hedef koydum 56 olana kadar devam iki gundur yediklerimden sonra kac kiloyum bilmiyorum
pazartesi tekrar atak yaparak diyetime donucem belki o zamana kadar biraz fazla proteinide atmis olurum

Son düzenleme:

digital tartı ama pili mi bitiyo napıyo bilemedim dün su içmedim aslında pek susuz kaldım sebzede yedim baya öğün de atladım uff okula kaplumbağa gibi sırtımda yemek getirip götürmekten çok sıkıldım bugünde yanımda sadece süt götürdüm sabah kahvaltı yaptım çıktım bütün gün süt içtim

canim bencede 3 kilo almis olamazsin yeterli su icmediysen siskinlik olabilir
sonradan alinanlar kolay veriliyor
yinede aksam gec saatlerde yeme
hindi yada dana jambonlari bende yiyorum yag oranlarida cok dusuk zarari olucagini sanmam

şişkinliktir umarım zaten kabızlık sorunu da var tatlı istedikçe de goji yedim ondan da olabilir aslında...

Eger fazla isteyen olursa ben yollarim..kendim icin bio olanindan aliyorum,icinde cer cop yok..Hepsi var hatta ben isteyen herkese yulaf kepegi,ruseym,goji berry paketi yollayayim..buradan kargo pahali o yuzden herkese ayri ayri yollarsam cok pahaliya gelir.

Jambon yiyebiliyorsunuz,hatta tarifi bile var sitesinde icinde jambon olan..marul,kivircik gibi seyler yediginizde cok siskinlik yapiyor aklinizda olsun..

Spor yapiyor musunuz?eger cevabiniz evet ise spor yapmadan once l-carnitin kullanin yag yakicidir..Butun sporcular bilir ve kullanir.Ben sporcu degilim ama kullaniyorum,iki dogumumdan sonra da kullandim (emzirmem bitince)hep faydasini gordum..Hatta bu siteden bir arkadasima getirmistim l-carnitin kullandiktan sonra zayiflayip ikinci cocugunu dogurmustu o da simdi 3 yasinda :)

ı-cartinin nedir acaba kapsül falan mı içeriği ne şekilde bilgi vermeniz mümkün mü??

hayır spor yapmıyorum ama başlayacağım , ama o tarz ürünler kullanmaktan çekiniyorum açıkçası, bitkisel bir ürün mü bilgi verirseniz sevinirim

hayır spor yapmıyorum ama başlayacağım , ama o tarz ürünler kullanmaktan çekiniyorum açıkçası, bitkisel bir ürün mü bilgi verirseniz sevinirim

kk da bu konuda topic var hatta şimdi okudum da 6 sayfalık bi şey kullanıp da fayda görmeme gibi bi durum yok anladığım kadarıyla ve yorum yapanlar arasında spor geçmişi olanlar da var düşünülebilir bi şey gibi geldi bana o yüzden
erkek arkadaşım spora gidiyo bi de ona sordurayım oraya eğitmenlerden fikir alalım bakalım neymiş

aynısı bana da oldu diyeti bozmamış olmama rağmen 57,5 dan 60'a çıktım bir gecede nasıl moralim bozuldu bir bilsen.. sonra tekrar atak yaptım 4 gün şimdi seyir evresinin 3. günündeyim yine döndüm 57,5 a

"L-Carnitine bir aminoasit ve doğal olarak vücutta bulunan bir madde.Hücre içinde enerji oluşumu sırasında uzun zincirli yağ asitlerini mitokondri(hücrenin enerji santrali) iç zarına taşımakla görevli.Kısaca kazana kömür atan kürek gibi düşünebilirsiniz..
L-carnitine'den maksimum etkiyi elde etmek için kullandığınız miktara dikkat etmenin yanında, karbonhidratlardan (şeker ve nişastalar) mümkün olduğunca kaçınmanız gerekir. Ne kadar çok karbonhidrat alınırsa o kadar çok insülin hormonu salgılanır ki bu da L-carnitine'in etkinliğini oldukça düşürür. Ayrıca Omega-3 yağ asitlerinden ve proteinlerden zengin bir diyetle L-carnitine'in etkinliğini arttırmak mümkündür. Kilo vermeye yardımcı olmak için L-carnitine ile birlikte egzersiz yapmak da oldukça yardımcı olacaktır. Yağların yakılması işlemi ancak hücrelerde oksijen varlığında gerçekleşir. Yağ ve oksijen uygun koşullar altında bir araya geldiğinde, oksijen yağı "yakar". Kas hücresinin içerisine yeterli miktar oksijenin girmesini sağlamak içinse egzersiz yapmak gereklidir."
Ben cok uzun yillar once bir sayfa acmistim neredeyde 50 sayfa ama sonra siteden ayrilinca hepsini silmistimNeyse ben sahsen kullandim eger spor yapiyorsaniz denemenizi tavsiye ederim..Sonucta karnitin insan vucudunda ozellikle kalp kaslarinda olan bir madde..idrar yoluyla cok cabuk disari atiyorsunuz,likit olani tercih edin.Tartida zayifladiginizi gormezsiniz ama vuctta ki yaglar spor yardimiyla kas'a donustugu icin vucudunuz kuculmeye basliyor..Kiyafetlerinizden anlarsiniz.

canım hindi jambonu ben de tüketiyorum günde 1-2 tane kadar ve hiçbir yan etkisini görmedim kitaba baktım bugün ordada yazıyordu.geçen hafta cuma günü başlayıp ctesi gecesi son verebildiğim bir yeme krizine tutuldum bu arada tatlı,börek,ekmek,pilav,salata,hakiki çikolata,fındık fıstık pizza bile yedim(ne miğde ama)ve ertesi günü tartılmaktan korktum ama daha sonraki gün 63.1 çıktım(daha önce 61,7idim) ve bu sabah 62.1 çıktım.yani demem o ki yediğim bunca şeye rağmen 3 kg almadığıma göre ben sendeki kilo değildir bütün gün sebze yemiş olsan dahi.ve bu aldığımı sandığım kiloların geri düşmesi sporsuz bol su ve sık tuvalete çıkmakla oldu(o kadar yersem olacağı budur,2 gün cırcır oldum)o yüzden sen de 2-3 gün bekle göreceksin ki hepsi gidiyor belki de fazlalıklardan 1 parça da koparıp beraberinde götürüyor..

a a a hemen atak yapmak istemiyorum ama ben yaa ilerde kilo vermem dururssa o zaman yapmak istiyorum daha başlayalı çok az oldu çünkü

ayy koparsın alsınn hepsi onun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…