• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şey :( ağlamak istiyorum

takma derim banada cok soyleyenler oldu
dogum sonrasi kilolarim kaldi diye asla veremezsin versen bile gobegin gitmez sezeryan dir diye konusuyorlardi
ben tum kilolarimi verdim gobegimde sifirlandi hatta hamilelik onceki kilomdan dahada zayif oldum
simdide cok vermissin biraz al kadina benze diyorlar
kimseyi memnun etmek zorunda degilsin sen kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol

moralimizi bozmak için herşeyi söylüyorlar.kesinlikle haklısın canım.ben bu durumu engellemek için diyette olduğumu kimseye söylemiyorum.hem moralimi bozamıyorlar,hem de yemek için ısrar edemiyorlar.yiyemiyeceğim şeyler için ısrar ederlersede midemde hafif ekşime olsuğunu söylüyorum.asla diyette olduğumu söylemiyorum.geçen hafta sonu kalabalık bir gurupla bruncha gittik.hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda:)
canım bence sen de bir strateji geliştirmelisin.herşeyi yiyemediğimiz için zaten çok hassas oluyoruz .

haklısın cnm ama işyerinde söylemesemde farkediliyo bu durum çünkü evden yemem gerekenleri getiriyorum onlardan farklı şeyler yediğimden dolayı diyet yapmıyorum desemde nafile.. gerçi ne derlerse desinler artık ben olmak istediğim kiloya indiğimde daha mutlu olucam

takma derim banada cok soyleyenler oldu
dogum sonrasi kilolarim kaldi diye asla veremezsin versen bile gobegin gitmez sezeryan dir diye konusuyorlardi
ben tum kilolarimi verdim gobegimde sifirlandi hatta hamilelik onceki kilomdan dahada zayif oldum
simdide cok vermissin biraz al kadina benze diyorlar
kimseyi memnun etmek zorunda degilsin sen kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol

teşekkürler desteğiniz için. tek problemim aslında göbek :( o bi gitsinde kim ne derse desin kulak asmıcam.

Eger fazla isteyen olursa ben yollarim..kendim icin bio olanindan aliyorum,icinde cer cop yok..Hepsi var hatta ben isteyen herkese yulaf kepegi,ruseym,goji berry paketi yollayayim..buradan kargo pahali o yuzden herkese ayri ayri yollarsam cok pahaliya gelir.
Valla çok iyi olur ama dediğin gibi topluca ayarlarsak daha süper olur sen kargo fiyatı hakkında fikir sahibimisinn ? Ve kullandığın yulaf kepeğinin resmini koyabilirmisin siteye. KEPEK İSTEYEN DUKANCİLAR OKUYORSUNUZ DİMİ

slm arkadaslar 10 gunluk ataktan sonra 2. devreye gecebıldım sonunda sebze yıcem:) pazı haslıcam kendıme bırazdan yumurtalı kavurup yıcem cok mutluyum:)) bıde bısey daha sorucam dukan 2. evredede sabahları sebze vermemıs acaba dometes salata falan yenılıyomu ben saban yıne peynır ve yumurta beyazı yedım ve sıkıldım artık onlardan

ben bu teklifi görmemişim hayret nasıl atladım :1::1: ben varım beni listeye yazabilirsiniz valla çok güzel olur mesela herkes istanbulda oturmuyor sanırım şehir şehir toplu sipariş verebiliriz hatta kargo fiyatları falan ne kadar tam yazarsanız kilolar arttıkça fiyat artıyor diye biliyorum ona göre istekte bulunuruz

Valla çok iyi olur ama dediğin gibi topluca ayarlarsak daha süper olur sen kargo fiyatı hakkında fikir sahibimisinn ? Ve kullandığın yulaf kepeğinin resmini koyabilirmisin siteye. KEPEK İSTEYEN DUKANCİLAR OKUYORSUNUZ DİMİ

yiyebilirsin ben yiyorum sabah domates salatalık biber ekliyorum öglen protein sadece akşamada yine sebze ekliyorum sebze miktarı protein miktarını geçmeyecek şekilde ayarlıyorum
slm arkadaslar 10 gunluk ataktan sonra 2. devreye gecebıldım sonunda sebze yıcem:) pazı haslıcam kendıme bırazdan yumurtalı kavurup yıcem cok mutluyum:)) bıde bısey daha sorucam dukan 2. evredede sabahları sebze vermemıs acaba dometes salata falan yenılıyomu ben saban yıne peynır ve yumurta beyazı yedım ve sıkıldım artık onlardan

bunu hepimiz yaşıyoruz meraklanma sen ne istiyorsun o önemli :34:

kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şey :( ağlamak istiyorum

ben kesinlikle 1+ 1 derim ilk 5+5 yapıyordum bıraktım zamanla sıkıyor 5 gün sadece protein 5 gün protein sebze yemek

ve en kötü tarafı duraklama yaşadığında 3 günlük atak yapmak gibi bir şansın olmuyor 1+1 lede gayet güzel kilo veriyorsun zaten dukan 21. günde eşitlenirler diyor

arkadaşlar atak evrem bitti nihayet 7 günlük :) toplamda 3.5 klo verdim.. bu süperr motive etti beni..

şimdi seyire geçeceğim ama sizce 5/5 mi yapsam 1/1 mi karar veremedimmmm yardımcı olursanız sevinnirimmm

Böyle yapmayın ama bakın ben 10 gündür gram oynamıyorum hatta bazen daha fazla artıyor kilom ama yine de pes etmemeye çalışıyorum...zor duruyorum zaten siz de böyle yapmayın :43:

Seyir dönemindeyseniz çok güzel sebzeli tarifler var onlardan deneyin bence etten sıkılmazsınız,ataktaysanız eğer en iyi alternatif kıymalı yumurta,bugün anlatılan çılbır,yayla çorbası tavuk suyu çorbası ....elimden gelen bu kadar :43:

Kıymalı yumurtaya soğan koyuyormusunuz eğer sırf protein günündeyseniz?

Eger fazla isteyen olursa ben yollarim..kendim icin bio olanindan aliyorum,icinde cer cop yok..Hepsi var hatta ben isteyen herkese yulaf kepegi,ruseym,goji berry paketi yollayayim..buradan kargo pahali o yuzden herkese ayri ayri yollarsam cok pahaliya gelir.

O zaman bir şekilde organize olalım benimde arkadaşlarımdan isteyen var, dün Ceren hanımla görüştüm o Mayıs sonu ancak getirebilcekmiş.

slm senınde benım gıbı fazla kılo sorunun vargalıba nasıl verıcez bu kıloları valla artık kılolu gezmekten sıkıldım bı magazaya gıttıgınde dırek sormadan bıle sıze gere yok bayan demelerı benı cok uzuyor bende zayıflam ve normal bı magazan gıyınmek ıstıyorum umarım dukanla bunu basarırız

slm senınde benım gıbı fazla kılo sorunun vargalıba nasıl verıcez bu kıloları valla artık kılolu gezmekten sıkıldım bı magazaya gıttıgınde dırek sormadan bıle sıze gere yok bayan demelerı benı cok uzuyor bende zayıflam ve normal bı magazan gıyınmek ıstıyorum umarım dukanla bunu basarırız

Aynen öyle valla :( bir de bu forumda genelde maximum 10 kg falan fazlası olanlar var 60 lardan 50 lere düşme çabasındalar , o nedenle bizim işimiz zor tabii ama belki de az kilosu olanın da vermesi daha zordur. neyse öyle veya böyle girdik bu yola Dukan'a göre bir yıl uygulamak gerekiyor bu diyeti inşallah başarırız .Allah yardımcımız olsun.:16:

Kıymalı yumurtaya soğan koyuyormusunuz eğer sırf protein günündeyseniz?

Ben protein günlerimde soğan yiyorum evet,pişmiş olarak tabii...
Ama kıymalı yumurtada çok soğan aramadığımdan koymadım,senin damak zevkine kalmış.Ben melemeni de soğanlı sevmem zaten...Ama yaptığım diğer et yemeklerine soğan koyuyorum..

Ya arkadaşlar ben kilo çizelgemi değiştiremiyorum..O adrese şifremi giriyorum,bilgilerim çıkıyor..
Alt tarafta "add past data" kısmına bugünün bilgilerini ekliyorum..Aşağıdaki BMI hesaplama kısmına da bilgilerimi yazıyorum..Ama o sayfadaki yukarıdaki çizelge hiç değişmiyor.. hayır yani 10 gündür ilk defa 400 gr verdim onu da sergileyemiyorum yaaa yuh olsun bana :) bilenler yardımcı olabilirler mi acaba?

Back