kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şeyağlamak istiyorum
moralimizi bozmak için herşeyi söylüyorlar.kesinlikle haklısın canım.ben bu durumu engellemek için diyette olduğumu kimseye söylemiyorum.hem moralimi bozamıyorlar,hem de yemek için ısrar edemiyorlar.yiyemiyeceğim şeyler için ısrar ederlersede midemde hafif ekşime olsuğunu söylüyorum.asla diyette olduğumu söylemiyorum.geçen hafta sonu kalabalık bir gurupla bruncha gittik.hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda:)
canım bence sen de bir strateji geliştirmelisin.herşeyi yiyemediğimiz için zaten çok hassas oluyoruz .
takma derim banada cok soyleyenler oldu
dogum sonrasi kilolarim kaldi diye asla veremezsin versen bile gobegin gitmez sezeryan dir diye konusuyorlardi
ben tum kilolarimi verdim gobegimde sifirlandi hatta hamilelik onceki kilomdan dahada zayif oldum
simdide cok vermissin biraz al kadina benze diyorlar
kimseyi memnun etmek zorunda degilsin sen kendini nasil iyi hissediyorsan oyle ol
Valla çok iyi olur ama dediğin gibi topluca ayarlarsak daha süper olur sen kargo fiyatı hakkında fikir sahibimisinn ? Ve kullandığın yulaf kepeğinin resmini koyabilirmisin siteye. KEPEK İSTEYEN DUKANCİLAR OKUYORSUNUZ DİMİEger fazla isteyen olursa ben yollarim..kendim icin bio olanindan aliyorum,icinde cer cop yok..Hepsi var hatta ben isteyen herkese yulaf kepegi,ruseym,goji berry paketi yollayayim..buradan kargo pahali o yuzden herkese ayri ayri yollarsam cok pahaliya gelir.
Valla çok iyi olur ama dediğin gibi topluca ayarlarsak daha süper olur sen kargo fiyatı hakkında fikir sahibimisinn ? Ve kullandığın yulaf kepeğinin resmini koyabilirmisin siteye. KEPEK İSTEYEN DUKANCİLAR OKUYORSUNUZ DİMİ
slm arkadaslar 10 gunluk ataktan sonra 2. devreye gecebıldım sonunda sebze yıcem:) pazı haslıcam kendıme bırazdan yumurtalı kavurup yıcem cok mutluyum:)) bıde bısey daha sorucam dukan 2. evredede sabahları sebze vermemıs acaba dometes salata falan yenılıyomu ben saban yıne peynır ve yumurta beyazı yedım ve sıkıldım artık onlardan
kızlar etrafımdakiler moralimi çok bozuyor sizde böyle durumlarla karşılaşıyomusunuz? kilo aldığım dönemlerde dalga geçiyorlardı benimle aa hamile gibisin falan die şimdi zayıflıyorum bu seferde yüzün çok kötü oldu yaşlanmış gibisin falan filan gibi birsürü şeyağlamak istiyorum
arkadaşlar atak evrem bitti nihayet 7 günlük :) toplamda 3.5 klo verdim.. bu süperr motive etti beni..
şimdi seyire geçeceğim ama sizce 5/5 mi yapsam 1/1 mi karar veremedimmmm yardımcı olursanız sevinnirimmm
valla ne guzel cogunuzun en fazla 5 erkılo 1 er kılo kalmıs .ben o unlerı gorebılıcekmıyım acaba vermem gereken 30 kılom var:)))
Böyle yapmayın ama bakın ben 10 gündür gram oynamıyorum hatta bazen daha fazla artıyor kilom ama yine de pes etmemeye çalışıyorum...zor duruyorum zaten siz de böyle yapmayın
Seyir dönemindeyseniz çok güzel sebzeli tarifler var onlardan deneyin bence etten sıkılmazsınız,ataktaysanız eğer en iyi alternatif kıymalı yumurta,bugün anlatılan çılbır,yayla çorbası tavuk suyu çorbası ....elimden gelen bu kadar
Eger fazla isteyen olursa ben yollarim..kendim icin bio olanindan aliyorum,icinde cer cop yok..Hepsi var hatta ben isteyen herkese yulaf kepegi,ruseym,goji berry paketi yollayayim..buradan kargo pahali o yuzden herkese ayri ayri yollarsam cok pahaliya gelir.
slm senınde benım gıbı fazla kılo sorunun vargalıba nasıl verıcez bu kıloları valla artık kılolu gezmekten sıkıldım bı magazaya gıttıgınde dırek sormadan bıle sıze gere yok bayan demelerı benı cok uzuyor bende zayıflam ve normal bı magazan gıyınmek ıstıyorum umarım dukanla bunu basarırız
Kıymalı yumurtaya soğan koyuyormusunuz eğer sırf protein günündeyseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?