• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aynen öyle valla :( bir de bu forumda genelde maximum 10 kg falan fazlası olanlar var 60 lardan 50 lere düşme çabasındalar , o nedenle bizim işimiz zor tabii ama belki de az kilosu olanın da vermesi daha zordur. neyse öyle veya böyle girdik bu yola Dukan'a göre bir yıl uygulamak gerekiyor bu diyeti inşallah başarırız .Allah yardımcımız olsun.:16:

Aynen öyle oluyor...Fazla kilosu olanlar daha fazla veriyorlar hiç merak etmeyin...ben 3 kilo verirken iş yerinden başka bir arkadaşım 5 kilo verdi 2 haftada...İnşallah sizin de öyle olur...

Sen kaçla başladın, kaçıncı günün ve ne kadar verdin ?

url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w46TTuZ/]

[/url]

slm ben on gun atak yapıp bugun sebzeye ve prateyıne gectım 11 gun oldu sanırsa 4 kılo falan vermısımdır evdekı tartım bozuldugu ıcın eczaneden tartılıyorum o da ne kadar dogru bılemem:) sen kac kılo vedın

7 gün atak yaptım,1+1 seyire geçtim toplam 3 kilo vermişim ,bunu kutladım ve bir kaçamak yaptım,bir dilim pizza ve biraz patates kızartması tabi yanında kola ,umarım kilo olarak geri gelmez ,çok yordu bu diyet beni kızlar herkez yüzün süzülmüş diyor,3 kiloda bu kadar süzülürse yüzüm daha 17 kilo verecem o zaman nolur bilmiyorum,devam edip etmeme arasında gidip gelmeye başladım valla ,yaptığım kaçamak resmen enerji verdi bana ,bir de aklımı toparlayamıyorum hafızam çok zayıfladı sizde de oldu mu bu ,bir dakika nce düşündüğüm şeyi hatırlayamıyorum,

Arkadaslar bu diyeti doktor kontrolünde yapan veya soan varm.fazla protein karaciğere ve kalbe zararlı diye okudum zayifliycaz diye sağlığımızdan olmayanımda...

ben kalbimde baskı ,hafızamda yorgunluk hissediyorum ,bu diyet yaramadı bana galiba,zaten yediklerim o kadar minimuma düştü ki yiyesim yok bişey,balonu sıkarsın ya sanki biz de öyle sıkılıyoruz elimizi açtığımız an kilolar hoooop geri gelecekmiş gibi bir his içimde .....

Valla çok iyi olur ama dediğin gibi topluca ayarlarsak daha süper olur sen kargo fiyatı hakkında fikir sahibimisinn ? Ve kullandığın yulaf kepeğinin resmini koyabilirmisin siteye. KEPEK İSTEYEN DUKANCİLAR OKUYORSUNUZ DİMİ
Sen resim çekme fırsatı bulabildiğim bak istekler artmaya başladı talep var yani senden haber beklioruz kızlar isterseniz sehir ve kaç paket istediğimiz bilgisi verelim ortalama talebi görelim ben şimdi spora gider dönünce gorusuruz

7 gün atak yaptım,1+1 seyire geçtim toplam 3 kilo vermişim ,bunu kutladım ve bir kaçamak yaptım,bir dilim pizza ve biraz patates kızartması tabi yanında kola ,umarım kilo olarak geri gelmez ,çok yordu bu diyet beni kızlar herkez yüzün süzülmüş diyor,3 kiloda bu kadar süzülürse yüzüm daha 17 kilo verecem o zaman nolur bilmiyorum,devam edip etmeme arasında gidip gelmeye başladım valla ,yaptığım kaçamak resmen enerji verdi bana ,bir de aklımı toparlayamıyorum hafızam çok zayıfladı sizde de oldu mu bu ,bir dakika nce düşündüğüm şeyi hatırlayamıyorum,

Hafızanın zayıflamasını hiç anlayamadım; çünkü et yiyorsun ve B vitamini alıyorsun. Tam tersine vejeteryanların hafıza problemleri olur, vücutlarında mor mor lekeler olur çoğu zaman; çünkü et yemiyorlardır. B vitamini ayrıca kepekte vardır. O beyaz ekmeklerde falan ne yazık ki B vitamini kalmaz, onun için kepekli ekmek yemek gerekir; ama gerçek kepekli ekmek. B vitaminini alamadığımız en önemli kaynaklardan biri ceviz, badem gibi kuruyemeişler ile meyveler ne yazık ki. Bu konuda da Dukan'ın kitabında önerdiği şeyi yapmalısınız, yani vitamin kullanın.

Yüzünün zayıflamasına söyleyecek bir şeyim yok. Ben o kadar kilo verdim, açıkçası anca 48'den aşağıya inince yüzüm zayıfladı. Yulaf kepeğinizi mutlaka yiyin. Yulaf kepeği bulamıyorsanız, 1 kaşık buğday kepeği ile 1 kaşık yulaf ezmesini karıştırın. Ve bu limiti aşmayın.

Ben halsizlik oldu, denilince de şaşırıyorum; çünkü ben hayatımda belki hiç olmadığım kadar aktifim ve enerji doluyum. Daha az uyuyorum, daha çok hareket edyorum ve yorulduğumu hiç hissetmiyorum. Daha konsantre çalışıyorum. Ben hem işe gidip geliyorum ve hem yüksek lisans yapıyorum (Türkiye'nin en zor bölümlerinden birinde), hiç bu kadar rahat çalıştığım dönemi hatırlamıyorum.

Ayrıca size şöyle söyliyim: selülitlerim %70-80 azaldı. Sadece ben çok fazla spor yapamadığım için biraz saldı vücudum; ama her geçen gün deriim kendini topladı. Zaten çok normal bir süreç bu. İnşallah Callanetics'e başlayacağım. :) Eşimle fotoğraflarımı çekip ilerlemeyi izleyeceğiz. :))

MErak etme, diyeti doğru uygularsan, aslında çok iyi geliyor. Ancak, bünyeden bünyeye eminim fark ediyordur. Bir doktora danışman senin için iyi olabilir.

Son düzenleme:
Hastalığım süresince 48,8 kiloya kadar çıkmıştım ve bugün sabah bir tartıldım, 46,8. :)) Çok sevindim ben tabi, ama eşim kızdı. Artık diyet bitti diyor. :)

Yine de ilk defa geçen gün zayıfladın yaa, gerçekten çok güzel oldu vücudun, manken gibisin walla, dedi. Çok sevindim.. :) İlk ve son defa..

kesinlikle katılıyorum bende çok enerjik hissediyorum ve daha az uyuyorum diyetin ilk 2 günü hariçde hiç sıkıntım olmadı vitamin kullanmaya bile yeni yeni başladım bu diyette motivasyon çok önemli motivasyonu yakalayamazsan herşey problem oluyor insanın gözünde

Hafızanın zayıflamasını hiç anlayamadım; çünkü et yiyorsun ve B vitamini alıyorsun. Tam tersine vejeteryanların hafıza problemleri olur, vücutlarında mor mor lekeler olur çoğu zaman; çünkü et yemiyorlardır. B vitamini ayrıca kepekte vardır. O beyaz ekmeklerde falan ne yazık ki B vitamini kalmaz, onun için kepekli ekmek yemek gerekir; ama gerçek kepekli ekmek. B vitaminini alamadığımız en önemli kaynaklardan biri ceviz, badem gibi kuruyemeişler ile meyveler ne yazık ki. Bu konuda da Dukan'ın kitabında önerdiği şeyi yapmalısınız, yani vitamin kullanın.

Yüzünün zayıflamasına söyleyecek bir şeyim yok. Ben o kadar kilo verdim, açıkçası anca 48'den aşağıya inince yüzüm zayıfladı. Yulaf kepeğinizi mutlaka yiyin. Yulaf kepeği bulamıyorsanız, 1 kaşık buğday kepeği ile 1 kaşık yulaf ezmesini karıştırın. Ve bu limiti aşmayın.

Ben halsizlik oldu, denilince de şaşırıyorum; çünkü ben hayatımda belki hiç olmadığım kadar aktifim ve enerji doluyum. Daha az uyuyorum, daha çok hareket edyorum ve yorulduğumu hiç hissetmiyorum. Daha konsantre çalışıyorum. Ben hem işe gidip geliyorum ve hem yüksek lisans yapıyorum (Türkiye'nin en zor bölümlerinden birinde), hiç bu kadar rahat çalıştığım dönemi hatırlamıyorum.

Ayrıca size şöyle söyliyim: selülitlerim %70-80 azaldı. Sadece ben çok fazla spor yapamadığım için biraz saldı vücudum; ama her geçen gün deriim kendini topladı. Zaten çok normal bir süreç bu. İnşallah Callanetics'e başlayacağım. :) Eşimle fotoğraflarımı çekip ilerlemeyi izleyeceğiz. :))

MErak etme, diyeti doğru uygularsan, aslında çok iyi geliyor. Ancak, bünyeden bünyeye eminim fark ediyordur. Bir doktora danışman senin için iyi olabilir.

Selam kizlar,kendime ziyafet cekiyordum:56:sogani suyla hafif kavurdum sonra yagsiz kiymayi kavurup bir yumurta ekledim..uzerine biraz tuz(koymam lazim spor yaptigim icin cok tuz kaybediyorum)karabiber koydum icine biraz yulaf kepegi serptim..afiyetle yedim :D

Kizlar isteyenleri okudum,benden yana bir problem olmaz elif beni tanir,Kazen de bilir..soyle yapalim;Bu sayfalara yazarsaniz arada kaynar gider,bana mesaj atin ne istiyorsunuz ne kadar istiyorsunuz..Bende size donerim su kadar kisi oldu yolluyorum diye ok.

Bu arada yazmayi unuttum,yarin besinci gunum aslinda Dukan'a gore iki gun atak yapmam gerekiyormus ama ben sizi yalniz birakmiyayim dedim:7:Neyse sekerler sabah tartilacagim,kilo kaybetmemis olabilirim ama vucudum cok inceldi,belim tamamen ortaya cikti.Tabi haftanin 3 gunu spor yapiyorum :8:onunda etkisi var,karnitin kullaniyorum onunda etkisi var..Bugun yarin guarana kremlerimde geliyor..bu gobek ya gidecek ya gidecek (iki sezeryan,bir apandist ameliati gecirdim onlardan kalma iste)

kesinlikle katılıyorum bende çok enerjik hissediyorum ve daha az uyuyorum diyetin ilk 2 günü hariçde hiç sıkıntım olmadı vitamin kullanmaya bile yeni yeni başladım bu diyette motivasyon çok önemli motivasyonu yakalayamazsan herşey problem oluyor insanın gözünde

bu konuda bende katılıyorum sıze yataktan kafasını kaldıramayan ben erken kalkmaya enerjık hıssetmeye basladım eskıden 20 dk yuruyus bandı bıtsın dıye beklerken bugun benı cok zorlamadı bu 40 dk yapayım falan dıye dusunurken buldum kendımı ama herkesınkı farklı olabılır bencede bende sadece ılk 3. 4. gun halsızdım gectı sımdı bırde dıyet modunda degılım farklı bı yeme anlayısındayım gıbı hıssedıyorum eskıden etrafımdakıler accık ucundan tat yada bı parca kopar derken sımdı senı tam desteklıyoruz deyıp teklif bıle etmıolar takdır edıolar cok guzel duygular bunlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: su basındakı atak ve 1 hafta sonrası gectımı hersey bambaska oluyor ınannın kendınıze bır sans tanıyın

bu arada kısmetse ben hedefıme ulasırsam herhalde forumda rekoru kırmıs olucam herkes 5 kılo :52::52::52::52::52:vermek ıcın burda deıl benım hedefım toplamda 40 kılo

bu konuda bende katılıyorum sıze yataktan kafasını kaldıramayan ben erken kalkmaya enerjık hıssetmeye basladım eskıden 20 dk yuruyus bandı bıtsın dıye beklerken bugun benı cok zorlamadı bu 40 dk yapayım falan dıye dusunurken buldum kendımı ama herkesınkı farklı olabılır bencede bende sadece ılk 3. 4. gun halsızdım gectı sımdı bırde dıyet modunda degılım farklı bı yeme anlayısındayım gıbı hıssedıyorum eskıden etrafımdakıler accık ucundan tat yada bı parca kopar derken sımdı senı tam desteklıyoruz deyıp teklif bıle etmıolar takdır edıolar cok guzel duygular bunlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: su basındakı atak ve 1 hafta sonrası gectımı hersey bambaska oluyor ınannın kendınıze bır sans tanıyın

bu arada kısmetse ben hedefıme ulasırsam herhalde forumda rekoru kırmıs olucam herkes 5 kılo :52::52::52::52::52:vermek ıcın burda deıl benım hedefım toplamda 40 kılo

slm arkadasım valla bende 100 un ustundeyım aynın senın gubu benımde coooooooooooook uzun yolum var ıkımızede kolay gelsın:)))

Back