cnm bende senin gibi düğün zamanı yaklaşınca gaza gelenlerdenim ve diyete başlayalı 3 hafta olmasına rağmen ne light cıkolata pudıng ne baska tatlı yada tuzlu yasak bişey yemedım ve cok sukur yavas ta olsa eksiliyo kılom ve artık zaman yaklastıgı ıcın gelınlıgım ıcın gorusmeye gıdıcem bu hafta.daha verecegım kılo var ama dıktırecegım ıcın dugun oncesı ayarlayacaklar onu.ve bıtaraftanda sıkılasmak ıcın callanetics e basladım.taktım kafaya şişko gelin olmıcam,kış boyu 'aaa nekadar kilo almıssın' dedıklerı halde suan 'verılcek kılonmu var canım' dıyen fesat insanlara inat zayıf kugu gibi bı gelın olucam inşallah.bunlarıda umarım senide gaza getirir dıye dusunerek anlatıyorum sende azmet,bı amac ıcın suan sevdıgım seylerden vazgecıyorum ve amacıma ulasınca sevdıklerıme kavusup rahatca yıyecegım dıye dusun inan basarıcaksın
ya canım sorma ben de bütün kış boyunca tam tamına 10 kilo aldım herkes geşip gidip sen evlenceksin millet kilo verir sen kilo almışsın diip duruyor. çok moralim bozuk. ve daha hiç gelinlik bakmadım önümüzdeki hafta bir iki deneyeceğim fikir edinmek için ama korkuyorum valla çok kötü durcak üzerimde diye seb be güzel 5 kilo vermişsin ama ben de yarından itibaren başlıcam yine. lütfen birbirimizi burdan motive edelimmmm