Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hepiniz süpersiniz bende bu diyeti yapıyorum.aşırı kilolu cerrah bir arkadaşım sayesinde bu diyetle tanıştım.özellikle bir cerrahın bunu tavsiye etmesiyle buna inandım ve hemen kitabı aldım.kitabı okuyunca zaten herşey kolaylaştı gözümde.aslında çok ucu açık bir diyet,geniş bir yelpazede istediğinle istediğini karıştır :)) gün geçtikçe iştahım kapanıyor zaten. ben şuan seyir evresindeyim ve 1+1 uyguluyorum. 65-66 arasında gidiyorum hedefim 57 kilo.ama en güzelide verdiğim kiloyu geri almayacağımı ve sağlığıma zarar vermediğimi bilmek. yaşamak için yiyorum,yediklerim için suçluluk duymuyorum.eskiden bunalıma girince yemeğe saldırırdım,böyle krizler geldiğinde mesela yemeğe vereceğim 10-20 tl.yi kuaföre veriyorum aynı hazzı alıyorum,hemde diyetimi bozmamış olmanın gururuyla :))

slm arkadaşlar dukan sitesinde hesaplattım 63 kilo olmam gerekiyormuş
ama ben eskiden 58dim çokmu zayıftım acaba o zaman
bu hafta yine aynı kilodayım yarın tekrar 3 günlük atak dönemine başlıcam
adet olucam sanırım bu yüzden kilo vermemiş olabilirmiyim acaba
bende tarif vereyim

karnıbaharı haşlıyorum üzerine içine baharat koyduğum yoğurdumu döküyorum çok lezzetli oluyo
ayrıca minik köfteler yapıyorum tavada pişiriyorum sonra soğanları bi tencerede pişirip içine domates rendeleyip köfteleride içine atıp suyunu çektiriyorum buda güzel oluyo
birde tavuklu mantar yapıyorum yine soğanı az suyla pişirip tavuklar pişince mantar koyuyorum yine domates suyula pişiriyorum

bu tariflerde yanlış olan bişi varsa lütfen beni uyarın:KK71:

Sonunda geldim :92:
Birkaç gündür et diyeti yapıp da iyi sonuç aldığım için Dukan diyetine devam etmeye karar verdim. Hem de geçici bir süre için değil, sonuna kadar götürmek için. Bu yüzden kitabı almak istiyorum ama aramama rağmen bulamadım. Kitabı başında sonuna kadar bir nefeste okuyup oradaki esaslara göre diyete devam etmek istiyorum. Nerelerden alabilirim bu kitabı? Her yerde yok sanırım. :97:

kitapyurdu,com dan alabilirsiniz

acilll yulaf kepeğinle neler yapıyosunuz sade tadı cok kötü ve acımsı yiyemiyorum

Yulaf kepeğini nereden aldın bilemiyorum ama sanırım kitapta bahsi geçenin tadı kötü değil.

Birinci resim gittigidiyorda satılan. Bu ürün benim rossmanndan aldığıma benzemiyor. Yulafın başka bir ürünü sanırım.

İkinci ve üçüncü resimde benim aldığıma çok benziyor. Ayrıca tadı çok güzel.

Sevgiler...:KK16:

Eklentiler

• $Yulaf Kepeği-gitti gidiyor.jpg
    $Yulaf Kepeği-gitti gidiyor.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $Oat bran.jpg
    $Oat bran.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $oatbran.jpg
    $oatbran.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
Yulaf kepeğini nereden aldın bilemiyorum ama sanırım kitapta bahsi geçenin tadı kötü değil.

Birinci resim gittigidiyorda satılan. Bu ürün benim rossmanndan aldığıma benzemiyor. Yulafın başka bir ürünü sanırım.

İkinci ve üçüncü resimde benim aldığıma çok benziyor. Ayrıca tadı çok güzel.

Sevgiler...:KK16:
teşekkür ederim izmirde yaşıyorum kemeraltında değirmen diye bi yerden aldım un gibi benim aldığım ve tadıda çok acımsı yenmiyor

arkadaşlar ben bide karbonhidrat diyetleri için bir çay buldum ama burdan markasını yazabiliyomuyum acaba bilemiyorum???

çok moralim bozuldu..bugün reglimin sonuncu günü artık bitmek üzere ve tartıldım sonunda..diyete başladığımda 83 kiloydum..4 kilo vererek 79 kiloya inmiştim..ve şu anda 81 kiloyum..nasıl oluyor da kilo alıyorum anlamıyorum..çok moralim bozuldu.hatta oturup hırsımdan ağladım bile..sanırım ben kilo vermeyi başaramıcam.

çok moralim bozuldu..bugün reglimin sonuncu günü artık bitmek üzere ve tartıldım sonunda..diyete başladığımda 83 kiloydum..4 kilo vererek 79 kiloya inmiştim..ve şu anda 81 kiloyum..nasıl oluyor da kilo alıyorum anlamıyorum..çok moralim bozuldu.hatta oturup hırsımdan ağladım bile..sanırım ben kilo vermeyi başaramıcam.

Neden tartıya çkıyorsun böyle bir durumda? Tabi moralin bozulur. Mesela ben regl döneminde tam 3 kg alıyorum ve bu kilolar ancak reglim bittikten 1-2 gün sonr vücudumdan gidiyor. O yüzden telaş yapma. Vücuduna biraz zaman tanı. 3 gün kadar tartıya çıkma. Sonra tekrar tartıya çık. Değişiklik olduğunu göreceksin.

Sevgili morgaine bende nightwinglover'a katılıyorum. Bu sadece regl dönemine has bir tepkidir. Sen yılmadan devam et. Sonra bir anda vereceksin. Sakın moralini bozma ve devam et. Yaşadım biliyorum. Merak etme KİLOLAR GİDECEK.... :13:

Arkadaşım hiç takma kafana iki güne kalmaz tartıda gördüğün rakama sen bile inanmazsın başarırsın merak etme ve inancını kaybetme:KK54::KK54::KK54:

canım lütfen diyetine devam et sakın bozma görüceksin bedenin sana değil sen ona hükmedeceksin

kızlar ben bişi sorucam köftenin yanında biraz lahana turşusu yedim bugün

turşu yasakmıydı:18:

canım adet döneminde metabolizma değişir ve normal zamandan daha çok su tutar..aslında kilo değil aldığın..moral bozmak yok :) bizimde kaderimiz bu napalım..o günlerde tartıya çıkmak yok tam gaz devam..bende yarın başlıyorum kitabım dün geldi ve bi çırpıda okudum :)

kızlar ben bişi sorucam köftenin yanında biraz lahana turşusu yedim bugün

turşu yasakmıydı:18:

sanırım sadece salatalık turşusu diyodu 1-2 tane. ama bence tuz oranı yğun olduğundan dikkat et..boşuna su tutar vücudun ve moralin bozulur.ama önemli değil diiyetine devam et karbonhidrat ve yağ değil sonuçta dimi :KK66:

Sonunda geldim :92:
Birkaç gündür et diyeti yapıp da iyi sonuç aldığım için Dukan diyetine devam etmeye karar verdim. Hem de geçici bir süre için değil, sonuna kadar götürmek için. Bu yüzden kitabı almak istiyorum ama aramama rağmen bulamadım. Kitabı başında sonuna kadar bir nefeste okuyup oradaki esaslara göre diyete devam etmek istiyorum. Nerelerden alabilirim bu kitabı? Her yerde yok sanırım. :97:

ben kitabı kitapyurdu.com dan aldım 2 gün içinde geldi ama hafta sonuna denk getirme..

acilll yulaf kepeğinle neler yapıyosunuz sade tadı cok kötü ve acımsı yiyemiyorum

canım türkiyede nerde var bilmiyorum..bende yurtdışından getiriticem ama sanırım un gibi olan yulaf ezmesi..kitapta da yulaf ezmesi yulafın içinden yapıldığı için fazla şeker içerir diyo.
yulaf keğei ise yulasın kabuğundan elde edilen bir ürün..dikkatli olmak lazım..

sanırım sadece salatalık turşusu diyodu 1-2 tane. Ama bence tuz oranı yğun olduğundan dikkat et..boşuna su tutar vücudun ve moralin bozulur.ama önemli değil diiyetine devam et karbonhidrat ve yağ değil sonuçta dimi :KK66:

teşekkürler canım içimi rahatlattın zaten kırk yılda bir yerim bugün eşim yerken benimde canım istedi

X